Jordan Belfort (The Wolf of Wall Street) – LIVE Webminar – 1 Sept.2014

E timpul...
Te salut ,
Ai fost si tu prezent la webminar?
Daca ai fost unul dintre cei norocosi care au reusit sa il urmareasca IN DIRECT pe Jordan luni, 1 sept., te felicit din inima! (am trimis anunt prin newssleterul de duminica). Stiu de la organizatori ca au fost cateva mii de oameni inscrisi la webminar, dar ca foarte multi au ramas „pe-afara”- cum se spune.

Si daca ai fost, si daca nu ai fost, aici poti gasi linkul de DOWNLOAD a inregistrarii webminarului.

Cu siguranta insa ca, daca te-ai inscris pentru webminar, cu siguranta ca esti o persoana care si-a luat angajamentul sa invete mai mult si sa stapaneasca aceasta arie a vanzarilor si persuasiunii.

Cu siguranta ca vrei sa devii un as in vanzari, vrei mai multe vanzari in afaceri, mai mult succes in viata.

Eu am ras cu Jordan, m-a inspirat si  … am si  invatat cateva lectii de la Jordan. Poate ca si tu!

O fraza insa, mi-a ramas cu certitudine in minte, si poate ca iti va folosi si tie:

„Success goes to those who are SERIOUS and COMMITTED.” (Succesul se indreapta catre aceia care sunt SERIOSI si ANGAJATI -devotati scopului pe care il urmaresc)

Arati ca esti serios atunci cand ai pasit hotarat inainte, te arunci cu capul in gol … si nu privesti inapoi!

Nu lasa frica sau scuzele sa retina sau sa te traga inapoi! L-ai vazut pe Jordan de ce este capabil, nu-i asa?

Gandeste-te doar la momentul asta, stii de-acum ca Jordan este cu adevarat un mare om de afaceri (unii spun ca e cel mai bun vanzator din lume), si ca filmul, in care rolul sau a fost jucat de Leonardo di Caprio, nu a fost o fictiune! Si esti constient de faptul ca o intalnire cu Jordan, nu poate fi decat una benefica din care poti invata cum sa castigi mai multi bani, si sa ai succesul pe care ti-l doresti.

Singurul lucru care te poate ajuta acum sa iti perfectionezi abilitatile, este … sa iti desavarsesti cunostintele cu ajutorul sistemului lui Jordan, Straight Line Persuasion, si sa treci la un nivel superior, un nivel de maiestrie din care sa poti SI TU castiga la fel de multi bani cum castiga Jordan!   

Tuturor cursantilor sai, Jordan le-a dat garantia (la fel ca si in film) ca, o data ce isi vor insusi cu constinciozitate metoda sa, vor fi capabili sa opereze la un nivel la care putini pot concura.

Jordan iti garanteaza ca vei fi de neoprit!

Fragmente din interviuri si intervantii de-ale lui Jordan poti gasi pe Internet sau pe YouTube, insa, fara sa detii informatiile ce alcatuiesc intreg sistemul Straight Line Persuasion, nu vei reusi niciodata nimic. Te vei simti mereu frustrat si neputincios ca si cum ai avea doar o jumatate de harta a comorii pe care o cauti! Stii ca exista acea comoara, esti constient de asta, dar … nu o poti gasi!

Inscrie-te acum

Mi-aduc aminte de un articol pe care l-am citit nu demult, scris de Andy Szekely, si in care vorbea despre un Maestru si un Amator. Un Maestru, concluziona Andy, isi ia angajamentul fata de ceva, si nu se lasa pana nu aduce acel ceva la desavarsire. Un Amator, insa, incepe mereu sa faca cate ceva, este atras mereu de succesul altora, insa, datorita lipsei de conseventa si devotare, nu reuseste sa faca niciodata prea  multe.

Personal, iti recomand sa intri in randul Maestrilor si profesionistilor care si-au luat angajamentul de a invata direct de la Jordan, sistemul Straight Line Persuasion – un sistem de reguli conceput astfel incat sa alinieze forta necesara pentru generarea succesului in orice mediu de afaceri.

Vei avea ocazia sa inveti elementele cheie care guverneaza afacerile si persuasiunea, precum si strategiile si tehnicile specifice necesare pentru a-ti construi, gestiona, promova si creste in mod eficient afacerea sau compania la cel mai inalt nivel, deblocand astfel „conducta” abundentei financiare.

„Pune si tu mana pe lup!” – cat mai ai ocazia!

(Ia in considerare faptul ca biletele care includ pranzul cu Lupul, au fost epuizate in doar 2 zile!!! )

Fa un pas hotarator, si – cum ii place lui Tony Robbins sa spuna mereu –Viata ta nu va mai fi ca cea de dinainte!

Cu toata sinceritatea si prietenia, pentru ca si tu sa ai succes,

ADRIAN IACOB

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: