Jurnalul unui invingator – Zilele 23-31

Shares

Au fost 7 zile de pauza. 7 zile in care am invatat foarte multe si in care am facut mai putina miscare.

Dupa ce am revenit de la Business Days Timisoara, acolo unde Laszlo Pacso a organizat unul dintre cele mai importante evenimente de business din Romania, m-am odihnit am avut intalniri si alte evenimente la care am mers.

Am avut onoarea sambata sa stau 3 ore la discutii cu unul dintre cei mai performanti oameni, Daniel Zarnescu.
Acest om de un practicism aparte mi-a vorbit cu un pragmatism pe care doar la cei mai de succes oameni de business l-am mai observat.
Multumesc si felicitari Daniel pentru ce ai realizat!

In acea seara am avut placerea sa ma reintalnesc cu o prietena, Iuliana Mariana Iacob si sa primesc acel coaching de care aveam nevoie pentru a-mi afla raspunsurile de care aveam nevoie.

Asadar, dupa un networking de senzatie in Timisoara a urmat o zi de sambata care ma va ajuta mult in viata.

Practic imi este imposibil sa nu am succes pe plan mondial.
Cunosc atatia oameni de succes incat este imposibil sa nu gasesc raspuns la orice problema pe care o ridic.
Sunt atat de bine pregatit, incat cu orice ma voi intalni stiu cum sa ma pregatesc.

Foarte multe semne am primit in ultimele luni care sa-mi dea increderea necesara ca sunt pregatit pentru a produce valoare in viata a mii de oameni. Multi oameni cu care m-am imprietenit si am legat parteneriate, multi colaboratori, multi oameni care ma urmaresc si apreciaza ce am realizat deja. Vineri de exemplu, vorbeam cu Batran E. Cezar si am aflat ca stiu lucruri pe care le stiu anumiti traineri renumiti straini.

Sincer, miercuri si joi mi-au dat lacrimile pe interior cand anumiti oameni mi-au spus ca ma ajuta cu absolut orice am nevoie. Mi-au spus ca le place de mine si cu cea mai mare placere ma sprijina.

Mi-am depasit teama de succes, am construit temelia, am turnat fundatia si acum, dupa 2 ani de eforturi depuse, un vis si o speranta, ma pot bucura de rezultate si de implicarea mea in anumite lucruri productive ce se vor construi in Romania si in Europa.

Cel mai frumos va fi momentul in care se vor bucura alaturi de mine, oamenii care m-au ajutat prin modul lor, cand le voi multumi in fata a sute si mii de oameni.
Va fi si meritul lor pentru succesul meu.

A fost superb drumul; fulminant, spectaculos, cu multa munca si cu multa distractie.
Am facut, fac si voi face ce-mi place, iar asta ma face fericit.

Iata mai jos o particica din ce am trait in Cluj in septembrie anul trecut. Acele trairi m-au determinat sa le ofer clujenilor editia mea inaugurala a unui eveniment exceptional de dezvoltare personala. Am adunat forte capabile sa mute si muntii pentru a oferi cea mai mare valoare autentica posibila in Romania din punctul meu de vedere la ora actuala.
Clujul va fi primul oras care va cunoaste o familie aparte. O familie care am incredere ca este capabila sa ajute oameni din intreaga lume. Siguranta pe care o am este data si de rezultatele individuale exceptionale la nivel mondial a unora din aceasta familie, reusite pe anumite grupuri de oameni din culturi diferite.

Am vorbit cu oameni din Moldova si sunt realmente entuziasmati de faptul ca voi ajunge si la ei si le voi oferi anumite resurse pe care si le doresc.

In final, va transmit ca experienta din aceasta saptamana din Timisoara, m-a convins sa tin eveniment la sfarsitul lunii noiembrie si in Timisoara.

Anul 2015 va incepe cu un eveniment in capitala, urmat de ceva exceptional in Iasi,
acolo unde alaturi de parteneri si de bunul meu prieten si partenerul meu de pe www.aisucces.ro Iacob Ioan-Adrian, voi oferi iesenilor ceea ce-si doreau dintotdeauna. In 2015 voi mai avea evenimente si in alte 3 tari. Evenimente de care ma voi ocupa de prelansare toata luna decembrie din 2014.

Daca 2013 a fost cel mai productiv an din viata mea, imi doresc ca din 2014 dupa fiecare an sa pot afirma ca am avut cel mai productiv an din viata mea.
De altfel, pana si Brian Tracy incurajeaza ca dupa fiecare an sa ne propunem cu 25% mai mult in anul urmator.

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: