Jurnalul unui invingator- Zilele 36-39

Shares

Ziceam la ultima postare ca o sa va vorbesc despre ce s-a intamplat dupa experienta de la sala sporturilor, acolo unde am alergat pe ploaie, cantand si dansand, dar mai ales spunandu-mi numai incurajari si felicitari pentru succesul pe care l-am avut. (Evenimentul care va urma in Cluj) Deja traisem acest moment. A fost superb!

 

Dupa, a urmat un moment fantastic. Am fost la lansarea cartii sportivei Corina Ungureanu.

Alaturi de aceasta campioana europeana si mondiala mi-am inceput ascensiunea in proiectul Evenimente educationale peste tot in lume. Ea mi-a dat incredere, mi-a spus ca-mi va fi greu si sa nu renunt.

Corina Ungureanu

 

Daca vrei sa ai succes, stai printre oameni de succes!!!

Avand increderea in mine si energia aparte date de ce s-a intamplat in acea sambata, seara la o petrecere organizata de Stefana Badiu, am avut un succes deosebit si in viata personala.

 

A doua zi am plecat spre Cluj

La evenimentul meu din Cluj pe care il voi organiza cu sprijinul a doua persoane remarcabile, Hedi Hoka si Florin Rosoga intitulat „Robert Burcea & friends”, oamenii vor simti pe propria piele ce inseamna sa stai printre oameni de succes si vor intelege de ce multi dintre participantii de la evenimentul meu pilot au sustinut despre eveniment ca a reprezentat cel mai frumos si util eveniment din viata lor.

In Cluj, dupa lungi discutii cu partenerul meu, Florin Rosoga, omul care detine site-ul www.florinrosoga.ro care este de altfel, cel mai citit site de dezvoltare personala din Romania,  am fost si la sala pe care am primit-o cu amabilitatea acordata de Primaria Cluj. Acolo oamenii m-au primit foarte frumos. Pot sustine cu mana pe inima ca arata excelent sala. Am inteles ca a fost chiar recent renovata.

Pe seara am facut si cateva poze sa am ca amintire.

 

 

Robert Burcea

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: