La ora de bilant, iti spun doar … INDRAZNESTE!

Shares

dareEu am facut-o, si o fac mereu! Si nu imi pare rau!

INDRAZNESTE … pentru ca tu vei fi primul care te vei minuna peste un an (sau mai multi), cand vei avea curiozitatea sa iti faci … BILANTUL!!! Si crede-ma ca, bucurie mai mareeee, rar vei mai trai!

Dar ca sa ma intelegi ce vreau sa spun, te rog sa imi dai voie sa iti povestesc cum am ajuns EU, sa fac aceasta afirmatie in public, si sa scriu acest post…

La inceputul  lunii decembrie, am fost invitat de colegii Scolii de Coaching, la petrecerea anuala de Craciun – Coaching Partners Christmas Party, o sesiune speciala de coaching a absolventilor si actualilor cursanti ai scolii.
Printre colinde, urari si sampanie, coachii-lectori au strecurat cu maiestrie si cateva exercitii de coaching, doua dintre ele, inedite pentru mine, marturisesc! 🙂 Unul dintre ele consta din propunerea ca fiecare dintre cei prezenti, sa se gandeasca la unul dintre momentele memorabile traite in 2015, si sa il povesteasca tuturor, in 2-3 minute; iar al doilea exercitiu, a fost si mai interesant, si s-a numit: borcanul cu obiective!

Primul exercitiu m-a determinat sa ma gandesc profund la toate momentele memorabile, si mai ales, la felul in care mi-am indeplinit ce mi-am propus la sfarsitul anului 2014 … Si in dimineata lui 20 dec., de la ora 5:30 m-am trezit, cu intentia de a „privi cu mandrie” retrospectiv… Si m-am asezat la scris si m-am minunat, si-am scris si m-am minunat! Si daca pana cu o zi inainte, imi spuneam ca, „Ce mare lucru a insemnat si 2015 pentru mine?”, peste 2 ore aveam deja sase pagini de realizari, descrise in detaliu…

Si trebuie sa ma crezi ca bucurie mai mare, si mandrie, ca in acea dimineata, nu am mai simtit demult! Pentru acel moment, dar si pentru momentele memorabile „redescoperite”

Si; desi eram bucuros si fericit … nici nu ma gandeam sa imi fac public „bilantul” realizarilor. Asta, pana astazi, cand am citit, articolul scris de Amalia Sterescu, si care m-a facut sa … „indraznesc”!

ITI MULTUMESC, AMALIA SI ITI SUNT RECUNOSCATOR! 

Este 30 decembrie, 2015! In aprilie 2016,se implinesc 22 de ani de cand am ales calea antreprenoriatului. Iar in mai, 5 ani de cand am ales sa-mi desfasor activitatea, exclusiv prin intermediul consultantei de business si a marketing-ului online. Desi nu imi face placere sa o recunosc, nu a fost usor deloc! Dar credinta ca activitatea pe care mi-am ales-o, este una nobila ce aduce multa valoare si ajuta in acelasi timp multi oameni si firme sa-si dezvolte si sa-si promoveze eficient un produs folosindu-se de Internet si Social-Media, m-a determinat sa continui sa invat, sa uit ce-am invatat si iarasi sa invat, pentru a da mai departe!

Privesc acum in urma cu mandrie, si vad cat de mult am crescut, doar intr-un an, atat pe plan profesional, cat si personal! Alaturi de echipa minunata de la Business Days cu care colaborez deja de 3 ani, am mai realizat 4 editii reusite, cu peste 1.100 participanti/editie, la Timisoara, Iasi, Cluj si Bucuresti. Dupa cum spun statisticile si feedback-ul, ultima editie, care a culminat cu prima Gala Business Days, a fost cea mai reusita!

Prin intermediul platformei AISUCCES.ro, ajutorul meu a fost recunoscut si apreciat de antreprenori, traineri si coachi de top, recunoscuti pentru activitatea lor, atat la nivel national cat si international: Andy Szekely, Constantin Pavel, Lorand Soarez-Szasz, Amalia Sterescu, Bogdan Comanescu, Dr.Mihaela Stroe, Vincenzo Lanza, Marian Rujoiu, Zoia Zarnescu, Gratian Sonu, Octavian Baban, Lynnette Szabo, Irina Gherghilescu, Dan Berinde, Mihai Stanescu … Marturisesc ca toate aceste aprecieri, m-au onorat!

La fel si precum m-au onorat si rolul de Ambasador Business Days, invitatia din august la Nasul Tv, la emisiunea Flaviei Apostol – Woman TV, interviul acordat Maurei Barbulescu pentru Arad24.net, in octombrie la Cluj, la CEE Entrepreneurship Summit 2015 …

Pana in urma cu cativa ani, mai bine spus, pana sa particip la acel training de 4 zile cu Tony Robbins, la Londra, aveam o stima de sine foarte scazuta, si imi era oarecum rusine sa ma laud cu realizarile mele, chiar si in plan personal! Astazi, nu mai este asa!

Luna ianuarie a anului 2015, a insemnat in plan personal, spre exemplu, depasirea unei mari frici, prin sustinerea primelor speech-uri in fata unui auditoriu, cu ocazia absolvirii cursului de Mastering Public Speaking cu … Amalia Sterescu! 🙂

Sfarsitul lui februarie si inceputul lui martie 2015, aveau sa ma gaseasca la Sibiel, la BootCamp-ul Speaker Mastery, unde, la sfarsitul a 8 zile de training intensiv cu Andy Szekely, Romeo Cretu si Zoia Zarnescu, aveam sa sustin primul meu speach in fata unui public platitor, la o Conferinta, la Sibiu.

In aprilie am avut bucuria si onoarea de a o cunoaste personal, pe A'ime Christie, o personalitate caristmatica de o inteligenta sclipitoare, un personaj decupat parca din tablourile lui Rodin, si o promotoare a invataturilor Dr. John Demartini.

Si tot in aprilie, la Timisoara Business Days, am avut prilejul sa fiu invitat pe scena, de Dragos Anastasiu (CEO, TUI Travel si Eurolines), pentru a invata ce inseamna Management by not having fun (min. 8:20)

In luna mai, doua evenimente vor ramane memorabile pentru mine, din 2015, diploma de trainer licentiat, obtinuta in urma absolvirii cursului de Formator si intalnirea cu Jim Bagnola, unul dintre trainerii NASA, Secret Service si NATO pe care mi-am dorit sa il cunosc din urma cu mai multi ani, dupa ce i-am citit cartea, „De profesie OM

Luna iunie a dedicata training-ului de la Londra, Business Mastery cu Tony Robbins, iar in iulie, la Iasi, La Business Days, am cunoscut-o pe Ozana Giusca, proaspat intoarsa din State, de la un curs cu Frank Kern, (Guru mondial in marketing online) Invataturile pe care Ozana le-a deprins de la Frank, le voi afla si eu, intr-un bootcamp, la Bucuresti, la sfarsitul lunii ianuarie.

Septembrie a insemnat luna in care l-am cunoscut pe Robin Sharma, Calugarul, care si-a vandut Ferrari-ul, dar si pe Bogdan Rosu,  maratonistul cel mai complet pe care Romania l-a avut pana in acest moment.

La inceputul lui Octombrie, unul dintre cei mai dragi mentori in coaching, Dan Berinde, mi-a lansat oferta de a deveni Business Developer in cadrul Scolii de Coaching, Coaching Partners. Si astfel ca, in urma unui concurs, un alt vis, avea sa devina pentru mine realitate!

Acum, daca ar fi sa fiu sincer cu mine, imi dau seama ca puteam face mai mult, dar uneori, lucrurile nu iti ies mereu, asa cum ti le-ai propus. Mai ales ca, fiind oameni, mai avem si slabiciuni, familie, prieteni…

Dar important este sa ramai fidel cauzei pe care ti-ai propus-o! Iar pentru mine, desi realizez in fiecare zi ca este greu, precum urcusul unui munte, faptul ca pot aduce lumina educatiei, a succesului si a implinirii personale si personale si altor oameni, ma intareste si ma motiveaza sa merg mereu mai departe!

La Gala Business Days, din decembrie, am avut prilejul ca alaturi de Luca Dezmir, Valentin Dilta si Constantin Pavel, sa discutam lansarea unor proiecte mari pentru 2016. Unor proiecte indraznete, care, cu siguranta ca vor ajuta si mai multi tineri, antreprenori sau manageri, in implinirea visurilor personale si profesionale.

Preluand astfel la ora de bilant, indemnul Amaliei Steresu, inchei urandu-ti ca in noul an, 2016 SA-TI DAI CURAJUL SA VISEZI, SA CREZI IN TINE si apoi … SA  INDRAZNESTI!!

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: