Leadership din Ring

Shares

leadership

Leadership din ring – un eveniment – premiera in Romania! Cu Mihai Leu si Amalia Sterescu

In premiera in Romania, Mihai Leu – romanul devenit legenda prin peformantele sale extraordinare ca si campion mondial la box dar si prin cele de campion national la raliu – vine in ring pentru tine! De data aceasta intr-un meci al ideilor, al cuvintelor , al povestilor care au forta sa motiveze echipe si sa accelereze calea spre succes si performanta!

Si tot in premiera, Mihai vine in ring alaturi nu de un boxer ci de o altfel de campioana: Amalia Sterescu, un lider format la scoala multinationalelor cu amprenta globala, fost Vice Presedinte in lumea corporatista si actualmente fondator al Public Speaking School dar si al primului portal destinat comunitatii de outsourcing din Romania – Outsourcing Advisors!

Astfel scena devine un altfel de ring in care povestea campionului se imbina cu concluziile leaderului din zona de business, unde lupta sportivului in ring, victoriile si esecurile sale, invatamintele sale – sunt transpuse in practica de zi cu zi din mediul de business si dau astfel mult mai multa forta mesajului.

Cine poate participa?

Evenimentul se adreseaza tuturor echipelor dornice sa-si atinga si sa-si depaseasca propriile performante, tuturor profesionistilor ce-si doresc sa inteleaga secretele unui campion mondial, managerilor ce doresc sa afle noi modalitati prin care isi pot stimula echipele in momente dificile, tuturor celor pentru care, preocuparea pentru inalta performanta este un obiectiv constant!

Durata: 2h (include sesiunea de intrebari si raspunsuri si sesiunea de autografe)

2016-02-03_1916

2016-02-03_1859