Leadershipul Campionilor – interviu cu multipla campioana la gimnastica, Corina Ungureanu

Shares

In urma cu zece zile promite-am tuturor celor care ne urmaresc, dar nu numai, un interviu, acordat in exclusivitate pentru AISucces.ro  de catre multipla campioana mondiala si olimpica, actualmente presedintele departamentului de tineret si sport a UNPR Prahova.

Urmarind acest interviu din seria Leadershipul Campionilor  veti avea ocazia sa aflati despre o alta latura a vietii de sportiv, bucurii, suferinte, momente de cumpana dar si modul in care Corina Ungureanu, clasifica sportivii!

Veti afla unde te poate conduce pasiunea, si nu doar cea pentru sporturile de performanta, veti afla ce hobby-uri are Corina, in afara gimnasticii, ce a determinat-o sa aleaga actuala cariera precum si multe alte lucruri extrem de interesante!

Va invit sa savurati o portie sanatoasa de inspiratie si motivatie, un interviu aparte, cu un om deosebit.

Interviul este realizat de Robert Smile, prietenul si partenerul meu, care astazi isi sarbatoreste ziua de nastere, si caruia ii urez din inima, LA MULTI ANI CU SANATATE, BOGATIE, PROSPERITATE!


http://youtu.be/bSriOCRMHoY

Pentru cei care inca nu au auzit de Corina Ungureanu, am sa prezint pe scurt cateva date bibliografice:

Corina Georgiana Ungureanu, cunoscuta sub numele sportiv de Corina Ungureanu (n. 29 august 1980, Ploiesti, Romania) este o antrenoare si o gimnasta romana de talie mondiala, care a avut o activitate competitionalt internationala intre anii1993 si1999. A fost membra a echipei de gimnastica artistica a Romaniei care a castigat de doua ori titlul mondial si a fost campioana europeana la sol in 1998. Pe langa acestea, Corina Ungureanu a obtinut foarte multe titluri, medalii si distinctii, pe care le puteti vedea aici.

In januarie 2003, Corina a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Bucuresti care i-a fost inmanat de primarului de atunci, Traian Basescu.

La 32 ani, fosta campioana mondiala, a reusit si pe plan politic. In prezent este consilier al primarului municipiului Ploiesti pe probleme de sport, si si-a anuntat, in data de 30 august 2013, decizia de a candida ca independent pentru un mandat de europarlamentar la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în 2014.

Corina Ungureanu si-a facut publica decizia printr-un comunicat de presa care are drept antet numele sau, insotit de sloganul „Ganditi liber!”.

Pentru a putea candida, Corina Ungureanu a decis sa demisioneze din PSD, partid al carei membru devenise in urma cu peste un an, dupa ce a renuntat la apartenenta sa la UNPR.

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: