Lupul de pe Wall Street vine in Romania. Adevaratul lup: Jordan Balford

150 euro

UPDATE: cele mai scumpe bilete s-au epuizat in doar 2 zile
Pachetul Platinum, cel mai scump scos la vanzare de organizatorii evenimentului Jordan Belfort in Romania, a fost epuizat in doar doua zile de la anuntarea oficiala a venirii in Romania a autorului cartii autobiografice „Lupul de pe Wall Street”. Un numar de 10 oameni de afaceri au platit aproape 1.000 de euro pentru un pachet Platinum, care le permite participarea la conferinta din 18 noiembrie de la Bucuresti, precum si posibilitatea de a lua masa cu Jordan Belfort si de a face fotografii cu acesta.

Jordan Belfort, omul a carui poveste a inspirat filmul lui Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street, (il puteti vedea online aici, daca nu l-ati vazut inca) si adevaratul lup de pe Wall Street, va veni in Romania pe 18 noiembrie 2014 pentru a sustine o conferinta in care va impartasi publicului secretele uriasului sau succes in business, dar si cum se pot feri de capcanele in care el a picat.

Probabil nu exista om care sa nu fi auzit de „Lupul de pe Wall Street”, filmul in care Leonardo DiCaprio interpreteaza rolul lui Jordan Belfort, brokerul de pe Wall Street care a stat in spatele unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursa in anii ‘90. Poate ceea ce este insa mai putin cunoscut, e faptul ca Jordan Belfort, lupul de pe Wall Street, este un personaj real, un om cu o charisma exceptionala, un maestru al vanzarilor si al persuasiunii si un om cu mult schimbat fata de personajul prezentat in film.belfort-

In ultimii ani, Jordan Belfort a gasit o cale de a isi utiliza, in mod etic, toate calitatile care l-au imbogatit rapid in anii ‘90, cand castiga un milion de dolari pe saptamana. Mai mult, a realizat ca toate tehnicile de persuasiune si vanzari deprinse in perioada aceea pot sa ii aduca castiguri mult mai mari daca sunt folosite corect si legal.

Tehnicile sale au fost testate pe piata deosebit de competitiva de pe Wall Street, rafinate si sistematizate in propria sa metoda de vanzari: Straight Line Persuasion.

Fostul broker este acum speaker si trainer si isi utilizeaza abilitatile si cunostintele de vanzare si persuasiune pentru a ii invata pe altii cum pot fi mai persuasivi, cum pot vinde mai mult, cum pot obtine mai mult de la viata si cum pot face toate aceste lucruri in mod etic pentru a nu suferi consecintele pe care le-a avut el de suferit pentru actiunile sale nesabuite.

Jordan Belfort se va afla in premiera in Romania, la invitatia Extreme Training, si va sustine in data de 18 noiembrie 2014 o conferinta in cadrul careia va dezvalui secretele din spatele succesului sau exceptional, metoda sa proprie de vanzari „Straight Line Persuasion”. In plus, va impartasi participantilor si din experienta esecului sau cauzat de comportamentul lipsit de etica si condus de lacomie.

Romanii vor avea ocazia sa deprinda tehnicile care l-au imbogatit pe Jordan Belfort si l-au transformat in „Lupul de pe Wall Street”. Vor invata trucuri esentiale pentru cresterea puterii de convingere, vor afla si cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice in mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzatoare o poate aduce. Si vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu o mie de angajati si profituri astronomice, de la cel care si-a instruit personal oamenii de vanzari si de la cel a carui viata a fost transformata in filmul de Oscar al lui Martin Scorsese.

In exclusivitate, AISucces.ro ofera tuturor cititorilor sai un Cupon de reducere de 150 Euro folosit la inscriere.                          Pentru mai multe informatii despre Jordan Belfort, despre conferinta sau pentru rezervarea unui loc (fara a uita Codul de reducere AISUCCES, puteti vizita pagina oficiala: www.traininguri.ro/belfort

 

Belfort discount-AISUCCES

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: