"Manualul tuturor starurilor – 10 Lectii de Viata" de Derek Jeters, download GRATUIT

Shares

Derek Jeter's All – Star Manual 10 Life Lessons

Pentru toti iubitorii de succes si de rezultate, am ocazia astazi sa le ofer un instrument foarte interesant, usor si placut de folosit, si anume „Manualul tuturor starurilor – 10 Lectii de Viata” de Derek Jeters!
Pentru cine nu stie, Derek Jeters este unul dintre cei mai iubiti jucatori de baseball din campionatul american. Apreciat si iubit ca jucator, Derek are si un talent deosebit de placut  la scris, cele 3 carti fiind foarte bine primite ca si acest Manual al tuturor starurilor, care este disponibil acum on-line in forma sa completa, intr-o prezentare de exceptie insotita de foi de lucru, in editia originala in limba engleza.
Fa doar face-ti click pe imaginea coperta pentru a-ti descarca Manualul in intregime, sau alege una din paginile specifice directionate, de mai jos. Cartea pentru download este in format Pdf. Spuneam ca este un instrument placut si usor de folosit pe care il poti printa in format A4 pe o hartie de calitate, lega si folosi ca agende de lucru
 
Cuprinsul manualului este urmatorul:
Life Lesson 1 — Set your goals high (Seteaza-ti obiective cat mai mari):

    Page 6  |  7

 Life Lesson 2 — Dealing with growing pains (Confrunta-te cu durere pentru a creste):
Page 8  |  9

 Life Lesson 3 — Finding role models (Gaseste-ti modele de viata):
Page 10  |  11

 Life Lesson 4 — The world is not always fair (Lumea nu este intotdeauna corecta):
Page 12  |  13

 Life Lesson 5 — Don't be afraid to fail (Nu-ti fie frica de esec):
Page 14  |  15

 Life Lesson 6 — Have a strong supporting cast (Cauta un sprijin puternic):
Page 16  |  17

 Life Lesson 7 — Be serious but have fun (Fii serios, dar distreaza-te):
Page 18  |  19

 Life Lesson 8 — Think before you act (Gandeste inainte de a actiona):
Page 20  |  21

Life Lesson 9 — Be a leader, follow a leader (Fii un leader, urmeaza un leader):

 Page 22  |  23

Life Lesson 10 — Life is a daily challenge (Viata este o provocare zilnica):
Page 24  |  25

Conclusion:
Page 26  |  27

All-Star Journal:
Page 28  |  29  |  30  |  31  |  32  

„Derek Jeter has always been above the fray. As someone who's wallowed in it, ‘foot-in-mouthed' it hundreds of times, said dumb things and backed up dumber ones, it's refreshing. He's shown up, played, and turned in a first-ballot Hall of Fame career in the hardest environment in sports to do any/all of the above.”Curt Schilling

Pe numele sau complet Derek Jeter Sanderson (nascut la 26 iunie 1974) este  cosiderat cel mai complet jucator de baseball al tuturor timpurilor, jucaand 18 sezoane consecutive in Prima Liga de Baseball din SUA(MLB), pentru New York Yankees. 
Timp de cinci sezoane Jeter  a fost campion in serie, fiind considerat ca una din figurile de marca a echipei Yankees în perioada cand aceasta a reportat succes dupa succes intre anii 1990 ?i 2000. Acest lucru s-a datorat in special abillitatilor  sale de a arunca, vitezei de alergare, ?i capacitatilor de leadership
De altfel, el este considerat „Yankees' all-time career leader in hits(3.199)„, cel mai bun jucator al tuturor timpurilor.
Palmaresul sau este format din 13 selectii in echipa All Star, 5 premii de aur Glove Awards,  4 premii de argint Silver Slugger Awards, dou? Premii Hank Aaron, ?i un premiu Roberto Clemente
Castigand multi bani ca sportiv si ca autor, Derek Jeter isi gestioneaza averea cu multa intelepciune investind si sustinand campanii pentru firme precum Nike, AVON, Nike, Gatorade, Fleet Bank, Ford, VISA, Discover Card, Florsheim, Gillette, Skippy s.a., dar si facand acte filantropice precum  Turn 2 Foundation (fundatie creata de el insusi) infiintata pentru a ajuta copii si adolescentii in lupta cu dependen?a de droguri si alcool, precum si  a recompensa pe cei ce arata un interes academic ridicat.
Jetter a aparut de asemeni in serialul Seinfield dar si in calitate de gazda a celebrei emisiuni  Saturday Night Live.
Sunt sigur ca acest Manual al tuturor starurilor pe care il poti descarca de aici, te va incanta si iti va fi de un real folos asa ca nu te mai retin decat cu rugamintea de a-mi lasa mai jos un comentariu si a-mi spune daca iti place acest Manual si daca il vei si folosi!
Iti multumesc!
Sanatate, Bogatie, Prosperitate!

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: