Cum sa-ti dezlantui Puterea Interioara cu ajutorul mersului pe carbuni incinsi? Experienta FIREWALK

Share

tony 6

Acest articol este scris de catre Bruno Medicina, singurul trainer care organizeaza seminarii de firewalking in Romania!

“Atunci când suntem relaxati, focalizati si determinati, intram într-o stare mentala in care succesul este inevitabil.” ~ Bruno Medicina 

Ce este mai exact … FIREWALKINGUL?

Firewalkingul este turning point-ul din viata ta!

Firewalking-ul este un exercitiu complex de dezvoltare personala care culmineaza cu mersul descult pe carbuni incinsi la peste 530 de grade Celsius!

Cum cei mai multi oameni cred ca acest lucru este imposibil fara sa te arzi, actul in sine demonstreaza ca este posibil sa schimbi paradigme mentale si sa depasesti orice obstacol.

Mersul peste carbunii incinsi este cunoscut in lumea intreaga ca fiind cea mai eficienta tehnica de atingere a excelentei. Va declansa in tine forta de a te autodepasi. O forta ce te va ajuta sa obtii performante maxime atat în activitatea profesionala, cat si in viata de zi cu zi.

Aceasta nu este pur si simplu o experienta extrema, ci este un act de descoperire a fortelor launtrice si a potentialului enorm al fiecaruia dintre noi. Experienta Flowing to success si a firewalking-ului este, in primul rand, despre a te descoperi si despre a iti utiliza la maximum potentialul prin concentrare, determinare si eliberare de orice convingere limitativa.

Vrei sa fii si tu urmatorul care descopera cat de puternic este? Click aici.

Ce se intampla cand piciorul dezgolit atinge jarul celor 530 de grade Celsius? Pur si simplu, o … MINUNE!

Departe de a fi o manifestare mistica este vorba de o metafora foarte puternica ce transmite inconstientului impulsuri. Acestea va ajuta sa depasiti temerile atavice, sa descoperiti adevaratele obiective, sa spulberati granitele posibilului.

Mii de dovezi vorbesc despre rezultatele unor astfel de experimente. Au crescut simtitor performantele echipelor care au avut acel curaj de a-si invinge teama, de a-si depasi limitele.

Punctul culminant si cel mai spectaculos al acestui eveniment: “covorul de foc”. Simtiti cum energia focului explodeaza in venele dumneavoastra. Corpul e gata de actiune, iar creierul “turat” la maximum! Concentrarea atinge apogeul: primul pas, primul gand: TREBUIE SA REUSESC! AM VOINTA SA MA SLUJESC DE EA! VREAU SI POT!!Ultimul pas pe covorul de jaratec si gandul asociat lui:AM REUSIT!!! Daca am facut asta, voi fi oricand in stare sa daram obstacolul ce-mi sta in cale. POT ORICE!

Va este teama sa faceti pasii decisivi pe covorul de foc?

Nimic mai firesc!

Cu totii traim cu aceasta teama si exact acesta este rolul Evenimentului: acela de a va face sa depasiti aceasta teama! Cu toate acestea, este dreptul dumneavoastra de a refuza sa participati la “proba de foc” daca teama de a nu va accidenta va domina.

Veti putea experimenta cu alta ocazie puterea gandului asupra sentimentului, aplicand toate tehnicile deprinse in timpul seminarului. Este bine sa stiti ca riscul de a se produce arsuri este extrem de redus, iar acesta se poate ivi doar în cazurile in care instructiunile primite nu sunt respectate intocmai sau cand sunteti hipersensibil la caldura. Ingestia de alcool sau medicamente care afecteaza sistemul nervos si incercarea de a va proteja talpile umezindu-le pot cauza accidente.

In final, foarte putini dintre participantii la astfel de seminarii aleg doar postura de spectator. Si cu siguranta multi dintre ei, ulterior, regreta ca nu au facut pasul. Bucuria celor care reusesc sa impuna gandul pozitiv si dorinta de a reusi sentimentului de frica sunt de invidiat. Iar de multe ori entuziasmul acestora este molipsitor, unii dintre cei tematori demonstrand pana la urma ca forta lor interioara a fost descatusata pentru ca firewalking-ul este un instrument de autodezvoltare.

Merita sa incerci !

AR TREBUI SA-TI FIE MAI TEAMA DACA NU INCERCI pentru ca urmatoarele lucruri vor ramane adevarate enigme pentru tine daca nu participi la acest adevarat curs de Leadership:

  •  Atingerea un obiectiv maret
  •  Adevaratul gust al succesului
  • Valoarea personala si a leadershipului
  • Depasirea propriilor convingeri
  • Ce inseamna sa dezlantuiti o imensa PUTERE INTERIOARA?

NIMIC nu poate inlocui aceasta experienta!  Momentul este UNIC in viata dumneavoastra! Cunostintele capatate constituie pentru dumneavoastra cea mai buna trambulina catre performanta dorita. Iar senzatia traita la iesirea de pe covorul de foc se va “reactiva” ori de cate ori, in viata, veti fi pus în situatia de a intreprinde imposibilul si vocea interioara va rosti îndemnul: “INCEARCA ACUM! ESTI NASCUT SI PREGATIT SA REUSESTI!!!”

Dupa cum am spus si in prezentarea articolului, Bruno Medicina, singurul trainer care organizeaza seminarii de firewalking in Romania, astfel ca, te invit sa urmaresti cateva imagini de la un astfel de seminar, ce s-a desfasurat la Bucuresi, in aprilie 2013.

Iar apoi, iti reamintesc de posibilitatea de a experimenta pe propriile talpi 🙂 senzatia de forta si putere extraordinara care a existat din totdeauna in tine! Afla mai multe detalii, aici

AnthonyRobbins-logosuna-ma acum

welcomehomefirewalker

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: