Scurt mesaj pentru Romania de la Jordan Belfort – Lupul de pe Wall Street

slbuk_banner

Jordan Belfort, celebrul personaj poreclit – Lupul de pe Wall Street, si omul a carui poveste l-a inspirat pe regizorul Martin Scorsese sa realizeze filmul, The Wolf of the Wall Street –  se afla in aceste zile la Londra pentru a sustine un training.

Cu aceasta ocazie, luni 1  sept. a sustinat un webminar 1h foarte interesant si instructiv(poti urmari inregistrarea aici), dar a transmis si un scurt mesaj in care a anuntat detaliile venirii sale in Romania dar si ce vor invata toti cei care vor alege sa participe la aceasta  conferinta despre vanzari si negociere (unica si de neratat, in opinia mea) din data de 18 noiembrie 2014.

In Conferinta de la Bucuresti, Jordan Belfort îi asigura pe participanti ca ii va ajuta sa îsi îmbunatateasca abilitatile de persuasiune, vanzare si negociere, utilizand o metoda perfectata de catre Lup de-a lungul ultimelor doua decenii, si cu care a reusit atat el, cat si cei carora le-a predat-o, sa atinga succese fulminante: Straight Line Persuasion.

Rezerva-ti acum locul, si fii prezent la evenimentul de business al anului 2014 sustinut de Jordan Belfort în România pe 18 noiembrie 2014!  Clic pe imaginea de mai jos si alege pachetul dorit dintre cele 3 disponibile pentru a te înscrie la eveniment.

formular-inscriere

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: