Cateva impresii dupa lectura cartii "Mesaje de la un prieten" de Anthony Robbins? 

Salut,

Sunt Adrian Iacob, si astazi, vreau sa iti ofer cateva impresii proaspete, dupa ce abia am terminat de citit cartea "Mesaje de la un prieten - Ghid simplu si rapid pentru a te implini in viata", de Tony Robbins

Dupa ce initial (1991) a fost distribuită oamenilor nevoiasi prin intermediul Fundației Anthony Robbins Thanksgiving “Basket Brigade" , cartea "Mesaje pentru un prieten" a fost republicata de nenumarate ori, iar de la publicarea ei si pana astazi a inregistrat mai mult de jumatate de milion de exemplare vandute.

Cartea este gandita ca un ghid simplu si rapid de citit si implementat avand la baza conceptele si povestile descrise in alte doua best seller-uri traduse si in limba romana, "Trezeste uriasul din tine" si "Putere nemarginita". Este un material conceput pentru cei care trec prin perioade mai grele din punct de vedere financiar, relational si profesional simplificand materialele din cele doua carti (destul de voluminoase de altfel) si isi doreste a oferi cititorilor sprijin si intelegere sub forma catorva pasi simpli destinati imbunatatirii nivelului de viata. 

Cartea este menita a fi citita oricand, oriunde si de oricine doreste sau are nevoie de inspiratie.

Pe masura ce parcurge aceasta carte, cititorul va castiga o noua perspectiva asupra vietii si a viitorului sau. Iar pentru cei care nu il cunosc pe autor, aceasta carte poate constitui o introducere distractiva asupra vietii si activitatii pe care o autorul o desfasoara de aproape 40 de ani.   

Cartea este impartita in 11 lectii diferite care actioneaza ca si niste instrumente menite in a ajuta cu adevarat cititorul sa faca ca schimbarea sa se intample.

Cele 11 lectii pe care le vei regasi in "Mesaje de la un prieten" sunt:

 • LECTIA 1: Sentimentul ca suntem coplesiti? ... Cum sa schimbam lucrurile
 • LECTIA #2: Nu exista esecuri
 • LECTIA #3: Fii de deoprit! Fii TU cel care ia deciziile
 • LECTIA #4: Construieste-ti credintele si ... decoleaza!
 • LECTIA #5: Ce vezi, asta primesti
 • LECTIA #6: Intrebarile sunt de fapt raspunsuri
 • LECTIA #7: Bine ai venit in starea grozava de ... a fi TU INSUTI!
 • LECTIA #8: Vocabularul succesului
 • LECTIA #9: Se intampla sa "te lovesti de un zid"? Sparge-l utilizand o noua metafora!
 • LECTIA #10: Pe locuri ... Fiti gata ... START catre obiective! Cum sa-ti construiesti viitorul stabilindu-ti obiective!
 • LECTIA #11: Provocarea mentala de 10 zile

Dupa cum am mai spus, cartea este usor de citit (eu am terminat-o in cateva ore), insa, in acelasi timp este si un challenge adresat oamenilor care nu se sfiesc sa ia decizii si nu evita asumarea responsabilitatii, mai ales cand este vorba de viitorul lor.

Mai mult, in provocarea din ultima lectie a "Mesajelor de la un prieten", Tony te indeamna ca pentru o zi sau doua sa uiti de problemele tale de cotidiene, sa cauti pe cineva care o perioada mai nefasta decat tine si sa cauti sa o ajuti intr-un fel in care crezi tu ca i-ar aduce un plus de bine. Sa oferi cuiva "un pic" de ajutor, "un pic" de sprijin". 

Toate aceste gesturi marunte iti vor reaminti despre adevaratul sens al vietii tale despre persoana generoasa care esti cu adevarat. Iti va implini nevoile cele mai nobile si mai fundamentale ale naturii umane: nevoia de a te conecta cu cei din jur si nevoia de a contribui. 

Pur si simplu te va transforma!

In final, iti recomand sa iti faci timp pentru a-ti oferi darul care vine doar catre cei care nu sunt egoisti, "Mesaje pentru un prieten". 

Si vei vedea ca ...

Cu cat esti mai bun in tot ceea ce faci, cu atat vei fi capabil sa oferi si altora. Mai mult decat atat, vei trece dincolo de bariera de a te ingriji doar de tine. 

Sa creezi o viata extraordinara inseamna sa traiesti o viata obisnuita la care tocmai ai adaugat putina daruire, angajament si dragoste.

Iti multumesc ca ai avut rabdarea de a citi si mesajul meu, si m-as bucura sa aflu printr-un comentariu si parerea ta.

Cu prietenie,
ADRIAN IACOB

​P.S. Daca nu ai citit inca cartea, o poti gasi aici.

Alte aparitii in limba romana sub semnatura lui Tony Robbins...

Trezeste uriasul din tine. Cum sa preiei controlul destinului tau mental, emotional, fizic si financiar
(CARTE, AUDIOBOOK)

Cumpara carte tiparita aici.

Cumpara audiobook aici.

Putere Nemarginita - Stiinta dezvoltarii personale  
(CARTE + AUDIOBOOK

Cumpara carte tiparita aici.

Cumpara audiobook aici.

Deciziile sunt cheia schimbarii (AUDIOBOOK)

Cumpara audiobook aici.

BANII: Stapaneste Jocul. 7 Pasi simpli spre libertate financiara
(CARTE + eBOOK)

Cumpara carte tiparita aici.

Cumpara e-book aici.