Mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania

Share

re - john gray

Mai sunt doar cateva zile pana la venirea marelui John Gray in Romania.

In data de 17 Noiembrie, negociatori, manageri, vanzatori, cumparatori, traineri, antreprenori, coachi, personal din customor care, echipe manageriale, echipe de vanzari, echipe de proiect si nu numai vin sa-l intalneasca pe John Gray.

La invitatia Extreme Training, John Gray va sustine o conferinta maraton in Bucuresti, in care va dezvalui secretele negocierii, comunicarii si motivarii sexului opus: la serviciu, acasa, in negocieri  si in leadership. Detalii complete si rezervari de loc se fac aici: www.traininguri.ro/John-Gray/

In prealabil John Gray a sustinut si o conferinta online cu acces gratuit cu tema ”Cum motivezi un barbat, cum motivezi o femeie.” Inregistrarea inca este disponibila aici pe perioada limitata: http://www.traininguri.ro/inregistrare-webinar-gray/

Mai jos este mesajul lui dr. John Gray catre publicul din Romania.

„Seminarul este o noua abordare, un mod de a privi lucrurile diferit. Vei primi informatii care iti schimba viata in mod pozitiv. Toti cei care participa la seminariile mele pe care le sustin in intreaga lume, pleaca de acolo cu sentimentul ca viata lor s-a schimbat in bine pentru ca abordez o perspectiva cu totul noua. Chiar invata lucuri noi. Nu este un seminar obisnuit despre cresterea persoanala; nu este nimic in neregula cu aceste seminarii, dar le-ai facut si simti probabil ca nu mai este nimic nou de invatat, dar este o experienta buna.

Acesta este un seminar unde vei invata perspective noi absolut incredibile despre  creierul feminin/masculin, hormoni feminini/ masculini, stilurile de comunicare, de ce se ajunge la conflicte inutile, cum sa motivam persoanele de sex opus, cum putem diminua stresul altora si pe al nostru, cum sa experimentezi armonia si cooperarea, cum sa simti suportul echipei la locul de munca.

Chiar imi doresc sa veniti, va fi o experienta foarte bogata. Vei pleca cu un continut cu totul nou despre intelegerea cum femeile si barbatii isi saboteaza, fara sa-si dea seama, relatiile acasa si la locul de munca. Asta este dinamica pe care o vom explora.” – Dr. John Gray

Informatii pe scurt despre conferinta

Data de desfasurare: 17 Noiembrie 2015

  • Locatie: Bucuresti, Crystal Palace Ballroom
  • Program 9.30-17.30
  • Speaker: dr. John Gray
  • Traducere simultana in limba romana: este inclusa in taxa de participare
  • Organizator: Extreme Training
  • Detali isi inscrieri traininguri.ro/John-Gray/

Tematica conferintei

1. Cum atragi simpatia unui barbat/ a unei femei la locul de munca?

Barbatii si femeile au un mod distinct de a comunica. In cadrul conferintei vei invata rapid cum sa vorbesti pe limba Venusienelor daca esti barbat sau cum sa vorbesti pelimba Martienilor daca esti femeie. Aceasta abilitate este esentiala fie ca trebuie sa comunici ca superior, fie ca subordonat sau ca simplu coleg de munca.

2. Cum negociezi inteligent cu un barbat/cu o femeie?

In negociere sunt multe lucruri care conteaza: contextul, pozitia, tacticile folosite, rezultatul dorit, climatul etc. Inainte de toate insa, conteaza persoana cu care negociezi, modu lei de a fi, de a simti, de a intelege sau de a actiona. Acestfel de a fie ste un cadru care devine si mai important atunci cand tinem cont de diferentele de gen. Sa ignori diferentele acestea este ca si cum ai incerca sa alimentezi o masina cu motorina, cand de faptea merge cu benzina.

3. Cum se aplica diferentele in relatia de cuplu?

Probabil fiecare om isi doreste o viata de cuplu armonioasa, lipsita de neintelegeri. Vestea buna este ca nu trebuie sa teschimbi, trebuie doar sa adaptezi felul in care comunici. Darwin spunea ca nu supravietuieste cel mai puternic, ci acela care se adapteaza mai bine. Este valabil si in business, si in relatiile personale, si in relatiile intime.

4. Cum motivezi un barbat sau o femeie?

John Gray, in cadrul conferintei, va dezvalui resorturile secrete ce pot fi folosite pentru a motiva un barbat sau o femeie. Motivarea are un singur scop, sa faca oamenii sa treaca la actiune. Aplicabilitatea acestor strategii este uriasa. Ne putem motiva copiii sau partenerul de viata sa faca ceva anume, ne putem motivacolegii sau ne putem motiva membrii echipei.

Detalii complete siinscrieriwww.traininguri.ro/John-Gray/

Despre John Gray

John Gray este cel mai bun expert in relatii din lume, cartile sale fiind vandute in peste 50 de miloane de exemplare si traduse in 50 de limbi. Cartea inovatoare “Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este cea mai vanduta carte a tuturor timpurilor din zona non-fictiune. Lansarea seriei de carti “Marte si Venus” a schimbat pentru totdeauna felul in care barbatii si femeile vad relatiile dintre ei, iar in ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni sa-si imbunatateasca viata sentimentala si chiar profesionala.

Extreme Training este o companie de top fondata in 2005, care si-a asumat misiunea de a-si sprijini clientii pentru a obtine rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atat clientilor corporate, cat si persoanelor private) o gama larga de servicii de formare profesionala sau consultanta: de la leadership si management, pana la negociere, vanzari, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management.

Extreme Training, totodata, aduce pe piata din Romania o serie de speakeri internationali pe teme cheie cum ar fi conferinta Leadership: The Power of Emotional Intelligence avandu-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit parintele inteligentei emotionale. In 2014 l-a avut ca invitat pe Jordan Belfort, Lupul de pe Wall Street, dupa povestea caruia s-a inspirat Martin Scorsese in filmul cu acelasi nume, iar seria speakerilor continua cu John Gray in acest an.

Partenerii evenimentului carora la multumim:

 

parteneri

Persoana de contact organizatori

Vera RADU

Coordonator Marketing si PR

00(40) 737 511 511;

vera@traininguri.ro

www.traininguri.ro/John-Gray/

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: