Mesajul lui Jack Canfield pentru Romania

Jack Canfield, autorul seriei de carti, „Supa de pui pentru suflet” si unul dintre protagonistii filmului The Secret (Secretul), vine anul viitor in Romania. Este singura tara din Europa in care Jack Canfield, considerat unul dintre cei mai buni coachi de dezvoltare personala din lume, va sustine un eveniment in 2016!!! Chiar doar si din acest punct de vedere, cred, ca ne-am putea considera onorati!:)

Cu aceasta ocazie, omul care a ajutat milioane de oameni să ajungă la succes, a trimis un mesaj special pentru publicul roman pe care abia asteapta sa il intalneasca. Este un mesaj scurt, de 1 minut si jumatate, dar care are insa un mesaj profund!

Te invit si pe tine sa il urmaresti aici:

Cateva date informative despre Jack Canfield…

Jack Canfield este cunoscut drept omul care a initiat si a condus proiectul ,,Supa de pui pentru suflet”, prin care a ajuns la peste 500.000 de suflete de copii, tineri, indragostiti, parinti si bunici.

Detine recordul mondial pentru 7 volume aflate concomitent pe lista de bestseller-uri ale revistei New York Times.

principiile-succesului-cum-264463In programele sale de training, a ajutat mii de antreprenori, manageri de top, agenti de vanzari si nu numai sa obtina performante in cariera, dar si in viata personala.

Este cunoscut in America drept ,,Success coach-ul” numarul 1, tocmai pentru ca si-a dedicat cariera studiului acelor elemente care ii diferentiaza pe oamenii de succes de restul persoanelor.

Crede ca „succesul este un traseu intre ceea ce esti si ceea ce ti-ai dori sa fii” si prezinta, in pasi concreti, cum poate o persoana sa strabata acest traseu ca sa isi implineasca visele. (Acest proces este descris pe larg si in ultimul sau best seller, Principiile Succesului)

Reuseste, dincolo de performante, sa ofere prin povesti simple o fata luminoasa si optimista a vietii.

Cand si unde va avea loc evenimentul?

6 martie, Cluj-Napoca
8 Martie, Bucuresti
10 martie, Iasi

Afla mai multe AICI.

IMPORTANT!!! Foloseste codul AISUCCES, si primesti 20% reducere din pretul cursului. 🙂

P.S. Daca tu crezi ca acest eveniment ar putea fi interesant si folositor si pentru alte cunostinte sau prieteni din cercul tau, da-le de veste printr-un Share! Probabil, iti vor multumi! Daca ei nu o vor face, eu o fac: MULTUMESC! 🙂

SP-banner

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: