Next Level of The Evolution | Business Focus 2022

Shares

La 12 Ani de Business Days – Eveniment Aniversar, Business Focus 2022 – The Next Level of Evolution

Ultimii doi ani ne-au determinat pe toți isă regândim totul. Mai ales pe cei care suntem antreprenori, manageri sau marketeri.

S-a schimbat modul în care planificăm, modul în care lucrăm, coordonăm echipe, comunicăm cu echipele, cu partenerii și cu clienții.

S-a schimbat modul în care ne promovăm afacerea, produsele și serviciile, modul în care vindem.

Putem spune că s-a schimbat modul în care facem business.

Că ne place sau nu, cert este că NU mai este cale de întoarcere. A venit timpul timpul să ne pregătim pentru viitor.

Am fost fericit și încântat când în urmă cu aprox, trei săptămâni, Laszlo Pacso, fondatorul Business Days, m-a anunțat că intenționează să sărbătorească 12 ani de Business Days, cu o ediție specială: LIVE, ÎN SALA DE CONFERINȚE. Așa cum se organizau înainte de pandemie cele mai tari evenimente de business-networking din România.

Azi dimineață am aflat că evenimentul este gata să-și deschidă porțile pentru invitați și pentru toți cei cărora le este dor de experiența unui eveniment de business și networking de cea mai înaltă calitate.

Când spun networking de cea mai bună calitate, CHIAR VA FI un eveniment de cea mai bună calitate pentru că RAR îi dat cuiva ocazia de a-i întâlni, asculta și chiar conversa cu antreprenori renumiți precum: Dragoș Anastasiu (CEO Eurolines), Marius Ghenea, Dragoș Petrescu (City Grill Group), Florentin Banu, Ruxandra Hurezeanu (Ivatherm Cosmetics), Cristian Logofătu (Co-Fondator Bitnett), Radu Georgescu (Serial Entrepreuneur), Sergiu Neguț (Country Manager Fintech), Angela Achiței (Antreprenor Social), Felix Pătrășcanu (Owner & Founder Fan Courier), Mihaela Stroe (Socialog, Autor și Speaker Motivațional), Andrei Pitiș (Fondator & CEO Capital), Cristian China-Birta și mulți alții pe care te invit să îi descoperi singur aici.

Despre ce va fi 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗙𝗼𝗰𝘂𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟮 – 𝗧𝗵𝗲 𝗡𝗲𝘅𝘁 𝗟𝗲𝘃𝗲𝗹 𝗼𝗳 𝗘𝘃𝗼𝗹𝘂𝘁𝗶𝗼𝗻?

☑ Focus on digital.
☑ Focus on networking.
☑ Focus on evolving your business.

Întreaga echipă Business Day vor aduce 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘁𝗶𝗻𝗲 ș𝗶 𝗯𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀𝘂𝗹 𝘁ă𝘂:
☑ 8 teme de dezbatere orientate către inovație, tehnologiile viitorului, care să te ajute să îți digitalizezi afacerea și
☑ acces la o rețea de networking formată din sute de antreprenori, directori de companii și specialiști.
Toate într-un singur loc, pentru a maximiza rezultatele afacerii tale.

Fii cu un pas în față. 𝗩𝗶𝗻𝗼 la cel mai așteptat eveniment de business din România: Business Focus 2022 – The Next Level of Evolution.

CLICK AICI ȘI CITEȘTE PROGRAMUL DETALIAT

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: