NIK HALIK: Primul Astronaut Certificat Civil Si Investitor Multimilionar Lanseaza in Romania Conferinta " THRILIONAIRE REVOLUTION"

Nik Halik doreste sa inspire

1,000,000 de oameni sa-si realizeze

visele

Cum Sa Faci Din Fiecare Zi O Duminica, Sa Scapi de Jobul Stresant de la 9 la 5 si sa Traiesti in Stil Mare din Cash Flow Pasiv?”

Un eveniment  ce se bucura de foarta multa apreciere si care este dorit in orice mare oras din intreaga  lume, Conferinta Thrillionaire® Revolution Romania, se va desfasura in week-end-ul 2-3 februarie 2013 la Cluj si Bucuresti cu Nik Halik – investitor multimilionar si primul astronaut civil la Greciei si Australiei.

Stim cu totii ca solutia succesului este sa gasesti pe cineva care deja a realizat ceea ce doresti tu sa realizezi, si sa inveti de la acea persoana cum si ce a facut.

Cine este Nik Halik, si ce putem invata de la el?  

Nik Halik crede in a trai viata la maxim. Si-a inceput viata cu aceleasi vise pe care le au multi copii: sa fie astronaut, sa ia pranzul pe epava Titanic-ului, sa escaladeze cei mai inalti munti, sa exploreze piramidele. Diferenta? Nik nu a renuntat la visele lui, le-a transformat in obiective— si le-a atins!

Ajuns Multi-Millionar prin forte proprii, Nik crede ca viata este despre magie si nu despre lucrurile materiale. El inspira atat emotional cat si financiar persoane ca tine din intreaga lume prin impartasirea cunostintelor sale pentru ca si ei sa experimenteze sentimentul de a trai VIATA fara limite. Conceptul lui Nik Halik de a deveni Thrillionaire® duce o intreaga generatie catre o noua stratosfera, mult mai inalta.

In 2010 Nik Halik a fost invitat de onoare la evenimentul TEDxBucuresti unde  a oferit publicului din Romania o conferinta de tip Signature event. Va invit sa urmariti povestea lui Nik Halik, povestita de el insusi, cu acea ocazie

 

Thrillionaire Revolution Romania se va desfasura in week-end-ul 2-3 februarie 2013 la Cluj si Bucuresti cu Nik Halik – investitor multimilionar si primul astronaut civil la Greciei si Australiei care lanseaza in Romania conceptul Thrillionaire Revolution.

Conferinta Thrillionaire Revolution a fost deja prezentata in SUA, Australia, Cipru si Israel, pe 26 ianuarie la Londra si in premiera pentru Europa de Est va fi lansata in Romania prin doua aparitii la Cluj (2 februarie) si Bucuresti (3 februarie). http://www.thrillionairerevolutionromania.com.

AVERTISMENT!

Acest eveniment nu este pentru oricine ci doar pentru cei care doresc mai mult de la viata!

CE VEI DESCOPERI IN CADRUL ACESTUI EVENIMENT BOGAT IN CONTINUT?

  • Cum sa devii imun la recesiune – prin crearea propriei tale economii si a planului de stimulari. Vei avea o viata foarte linistita.
  • Cum sa generezi venituri pasive mari in timp ce dormi. Acesta are potentialul de a inlocui venitul jobului curent. Utilizeaza-l si vei vedea rezultatele pentru tine.
  • Legile nespuse ale Jocului Banilor. Cum sa-l castigi si sa te catapultezi catre libertate financiara.
  • Cum sa-ti transformi pasiunile in cash. Pas-cu-pas vei primi planul catre succes.
  • Cum sa creezi o viata magica si sa-ti aranjezi destinul.Aceste secrete inspirationale iti vor schimba viata.
  • Cum sa te deconectezi de la „Sistemul” de pattern-uri de gandire controlate.Elibereaza-te si descatuseaza-ti potentialul.
  • Cum sa-ti recalibrezi “Hard Drive”-ul mintii si sa dezvolti Psihologia de Excelenta.

Daca ai ajuns cu cititul pana aici, inseamna ca esti cu adevarat ceva mai mult in viata ta,asa ca daca vrei sa daca vrei sa iti REZERVI BILETUL LA Thrillionaire® Revolution ROMANIA , fa-o ACUM!

Indrazneste sa visezi … Traieste cu Pasiune … Transforma viata ta intr-o aventura epica si extraordinara.

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: