O INVITATIE EXCLUSIVA de la prof.dr. Constantin Dulcan

Shares

Misterul nasterii si calatoria sufletului pe Pamant

Probabil ca despre Profesor Doctor Dumitru Constantin Dulcan, reputatul medic neurolog şi psihiatru care şi-a legat numele de Spitalul Militar Central din Bucureşti, unde a condus secţia de neuropsihiatrie, apoi clinica de neurologie, dar si autorul de cărţi care, odată cu publicarea volumului „Inteligenţa materiei“, un best-seller al anilor `80 care a revolutionat intreaga lume stiintifica – nu se mai pot spune prea multe…

Astfel ca nici eu nu voi spune prea multe, decat ca…

Tocmai ce-am auzit de un nou turneu de conferinte prin tara pe care renumitul profesor l-a programat in luna ce urmeaza, dar de data aceasta, insotit de doi invitati speciali …  Anne Givaudan – autoarea bestseller-ului “Cele nouă trepte – o privire spirituală asupra genezei fiinţei umane”, împreună cu soţul ei, medicul pediatru Antoine Achram.

Despre intalnirea prof. Constantin Dulcan cu aceasta doamna puteti afla in video-ul de mai jos,chiar de la prof. Dulcan:

Daca si tu esti o persoana interesata de dezvoltarea spirituala, daca si tu crezi ca nimic nu este intamplator, ca faci parte din ceva mai mare decat tine si vrei sa iti cresti nivelul de constiinta atunci  conferinta „Misterul nasterii si Calatoria sufletului pe Pamant” despre care poti afla mai multe aici, este pentru tine.

Anne Givaudan a fost inzestrata cu capacitatea de a face calatorii extracorporale in alte dimensiuni ale Universului si vine sa ne impartaseasca din descoperirille sale din „lumea de dincolo”.

Iar daca ai citit cartile domnului Dulcan, ai vazut materiale pe internet sau chiar ai participat la un eveniment pe care l-a sustinut dansul si rezonezi cu perspectiva sa despre viata inseamna ca esti o persoana cu o sete mare de cunoastere care intotdeuna este deschisa sa afle mai multe.

Cred ca aceasta conferinta inedita, unica in Romania este un prilej foarte bun pentru tine pentru a fi alaturi de domnul Dulcan si a descoperi impreuna noi perspective care sa te redefineasca si sa te completeze ca om.

Va fi hrana pentru mintea si sufletul tau.

Iată cuvintele minunate pe care domn prof. Dulcan le-a transmis cu ocazia acestui eveniment:

Dacă vrei să descoperi misterul nașterii tale, te sfătuiesc să vii la această conferință, pentru că ceea ce se va spune acolo sunt adevăruri care se aud prima oară pentru pământeni.

Gândește-te, această carte nu este scrisă după alte cărți, este o carte primită din universul de dincolo de noi. Ce mister poate fi mai mare decât asta, să vezi că cineva de dincolo, invizibil, îți spune tot ceea ce se întâmplă aici, în tine, în lumea ta, lumea fizică. Și mai ales în corpul unei mame.

Așadar, te invit să descoperim împreună “Misterul Nașterii și Călătoria Sufletului pe Pământ”, într-o conferință care va aduce numai lumină în sufletul tău.

Aceast turneu doreste sa aduca un plus de iubire, de tandrete si de bucurie in fata suferintei lumii.

Mai multe detalii gasesti aici http://evoluamimpreuna.ro/turneu2018/

Pentru ca ai acum ocazia sa iti largesti perspectiva despre viata si sa afli mai multe informatii despre subiecte nu foarte cunoscute publicului general, mai ales la noi in Romania, cum ar fi:

– intruparea sufletului pe Pamant

ne alegem familia sau asa ne este dat

– care este conexiunea dintre mama si copil inainte de nasterea acestuia

– simte un suflet daca este dorit sau nu in noua familie

– cum ne influenteaza viata felul in care ne-am nascut (normal, cezariana, prematur, etc)

– si multe altele

Conferinta va avea loc pe :

  • 14 mai Cluj Napoca
  • 16 mai Iasi
  • 19 mai Brasov
  • 21 mai Bucuresti

Intra pe link-ul de mai jos si rezerva-ti un loc in sala. In acesta perioada gasesti pret special la bilete.

http://evoluamimpreuna.ro/turneu2018/

 

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: