Poti fi TU viitoarea poveste de SUCCES! Precum Nik Halik! – interviu video

Share

     Nici macar o luna nu a trecut de la seminarul lui Nik Halik, seminar in care Nik radea in timp ce ne citea obiectivele, dintre care 8 din 10 erau deja indeplinite, iar cele 2 ramase sunt sa isi faca o casa in spatiu si sa calce pe Luna si inca imi suna in minte indemnurile lui:

  “Sa nu cadeti niciodata in capcana pe care v-o intinde sistemul! Sa nu cresteteti niciodata!!! Sistemul nu face decat sa creasca oi, care sa plateasca taxe, sa iasa la pensie si sa moara la cel mult 10 ani dupa pensionare.”

    “Nu renuntati niciodata la visurile voastre. Pentru ca in acea clipa incepeti sa muriti! 

  Priviti in jurul vostru! Oamenii mor la 20 de ani si sunt ingropati la 75! 

Intreaga lui fiinta vibra cand spunea aceste cuvinte iar  adevarul din vorbele lui il simteam ca pe un pumnal care mi se rasucea in rana!

Intelelegeam ca viata ni se termina atunci cand renuntam la visurile noastre, cand copilul din noi moare si ne lasam inrobiti de un sistem care ne convinge ca NU MERITAM, NU PUTEM sau NU ESTE POSIBIL sa ne dorim ceea ce ne dorim! 

E foarte greu sa vezi asta atunci cand esti in interiorul sistemului! De aceea viata multora dintre noi nu este cea pe care am visat-o, poate, in copilarie. A fost asa, pana acum! Putem schimba asta! Putem sa ne schimbam convingerile care ne-au limitat!

E drept insa ca nu e tocmai usor… mai ales atunci cand suntem blocati in interiorul zonei de confort. Dar viata copiilor nostri nu are de ce sa fie la fel ca a noastra! NU TREBUIE SA LASAM SA FIE LA FEL!!!

Ii putem lasa pe copiii nostri sa viseze. Ii putem ajuta sa ramana in continuare copii. Putem filtra informatiile care vin catre ei astfel incat sa nu fie limitati in nici un fel. Si, pentru ca tot vorbim despre filtre, un astfel de filtru este cel al cuvintelor pe care le folosim cand vorbim cu copiii nostri.

Nik a scris o lista de cuvinte – expresii, pe care ne-a recomandat sa le excludem complet din vocabularul nostru. Uite lista lui Nik:

 • NU POT
 • INCERC
 • SPER ( in biserici sunt milioane de oameni saraci, si cand spun saracie nu ma refer doar la bani, care se roaga si spera, dar care nu au ceea ce isi doresc pentru ca NU ACTIONEAZA)
 • INTR-O ZI (speranta fara termen definit)
 • IMI DORESC ( e ca si cum astept sa imi indeplineasca altcineva dorinta)
 • CERUL ESTE LIMITA ( cine spune? de ce sa fie cerul limita?)

Eu as mai adauga:

 • NU MERIT
 • NU E POSIBIL
 • TREBUIE

Da-i copilului tau sansa sa traiasca o viata de vis! Cum poti sa faci pentru asta?

 • Ajuta-l sa isi faca un Vision Board – un panou cu visuri. Lasa-l sa puna in el cele mai nebunesti visuri si nu care cumva sa ii spui ca nu e posibil ceea ce isi doreste.
 • Filtreaza toate informatiile care vin catre el si ai grija sa elimini tot ce ii scade increderea in el.

Poate deveni si el un alt Nik Halik, daca ai grija sa nu ii fie taiate aripile!

Iata-l acum pe Nik Halik, dupa seminarul de la Cluj, daruind cateva sfaturi de viata tuturor romanilor, apoi  intervievat de Luana Ibacka dupa evenimentul de la Bucuresti. Acest interviu a fost difuzat duminica trecuta pe Prima TV.

Apoi, in al treilea video, Adrian Niculescu, organizatorul evenimentului Thrillionaire® Revolution, va povesti impresiile personale despre Nik Halik si cum de a decis sa il aduca in Romania. Enjoy!

La final, vreau sa multumesc in nume personal lui Adrian Niculescu, echipei  Thrillionaire Revolution Romania si Luanai Ibaka care mi-au pus la dispozitie aceste inregistrari video si colegei mele Oana, de pe Copiiminunati.ro care a scris o cronica a evenimentului de la Cluj de te unge pe inima! Multumesc!

Daca ti-a placut te rog sa dai un LIKE si un SHARE pe Facebook, sa imi spui printr-un scurt comentariu ce impresie ti-a lasat tie interviul cu Nik Halik!

P.S. Apropo,  ai auzit de evenimentul anului din Ardeal?

How to be a people magnet?(Cum sa devii un adevarat „magnet” de oameni?„), va fi prezentat pe 27 martie, de nimeni altul decat, Allan Pease cel mai mare specialist din lume în comunicare si in limbajul trupului, care te va invata cum s? îi faci pe cei din jurul tau sa te urmeze si sa faca TOT ceea ce iti doresti tu.

Inscrie-te acum si beneficiaza de o reducere de 10% folosind codul promotional AISUCCES.

Mai multe detalii despre eveniment: http://bit.ly/YkMMJB .  Inscrieri: http://bit.ly/WUJdxS

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: