Motivationalul saptamanii pentru succes. Prima impresie cu Andy Szekely (video)

Shares

Comunica! Influenteaza! Convinge!

Motivationalul saptamanii pentru succes vine astazi cu un sfat si cu un mesaj direct de la prietenul meu, Andy Szekely. Il redau integral!

„Foloseste secretele maestrilor influentarii ca sa iti atingi obiectivele in vanzari, networking, delegare si public speaking . Sunt Andy Szekely si ma bucur ca citesti acest mesaj aici si acum, pe site-ul AISucces.ro.

Am pentru tine vesti bune despre al 11–lea an al turneului Serile AS – seminarul intensiv de 4 ore din orasul tau (sau din apropiere).

In 2002 am avut pentru prima data ideea sa organizez cateva evenimente de seara in care sa ofer informatie de calitate si prilej de networking pentru oameni ocupati dar dornici sa invete arta succesului.

A dat roade!

In primii ani serile atrageau 10-20 de participanti, dar lucrurile s-au schimbat.

La ultimul turneu, organizat anul trecut în 4 orase am avut aproape 1000 de participanti (peste 400 numai in Bucuresti).

In acest moment pregatim cea mai mare editie Serile AS, in 5 orase dintre care doua reprezinta premiere absolute.

Iata ce ti-am pregatit:

  • Suita de 12 ore de material VIDEO despre succes, prosperitate, comunicare, influentare si convingere, cu 12 dintre cei mai maturi oameni de succes din Romania
  • Acces la 8 saptamani de educatie on-line în format social-media (grup inchis pe facebook), in care voi posta resurse si voi da raspunsuri la intrebari pe tema Comunicarii, Influentarii si Convingerii, impreuna cu alti specialisti de top in aceste domenii
  • Un e-book inedit despre comunicarea persuasiva pe care nu l-am facut public niciodata si care iti va schimba radical perceptia despre influentarea cu integritate versus manipulare

Totul ce ai citit mai sus reprezinta complimentele mele catre tine !

Ele sunt resurse educationale suplimentare fata de conferinta propriu zisa.

De ce te complimentez asa ?

Pentru ca te admir!

Sunt foarte putini oameni in Romania cu adevarat interesati de performanta si sunt chiar mai putini cei care investesc in propria performanta.

Dupa estimarile mele, aproximativ 2% din populatia activa.

Asta inseamna ca daca citesti si tu acest articol te numeri printre cei care vor mai mult de la ei si de la viata si actioneaza strategic ca sa obtina.

Cand investesti in propria educatie, actionezi strategic in directia unui viitor asa cum ti-l doresti, iar asta este de admirat.

…dar eu nu te admir doar cu vorba…. asa ca vreau sa subliniez respectul si admiratia mea facandu-ti cea mai buna oferta din istoria de 11 ani a acestui turneu…

In fiecare oras voi sustine o conferinta intensiva de 4 ore, intre 18.00 si 22.00, din care o ora va fi dedicata intervievarii unui invitat special.

timisoara sibiu
 brasov bucuresti

 craiova

Ce OBTII prin participarea la
„Comunica ! Influenteaza! Convinge!”

Timp investit inteligent

In 4 ore vei primi informatie cat pentru doua zile de training si o vei retine pe toata, datorita sistemului de pre-participare (informatii scurte si la obiect care pregatesc ce urmeaza la conferinta) si post-training (raspuns la orice întrebare legata de tema)

O experienta educationala placuta?

La conferintele serile AS nu este doar educatie ci si distractie. Te vei bucura de entuziasmul celor de pe scena dar si al celor din sala, vei gusta povestile metaforice, informatiile relevante si interviurile.

Continut personalizat si relevant

In cele 4 ore iti pot garanta un lucru: vei primi în mod intensiv si foarte bine structurat ceea ce ai nevoie ca sa comunici, sa influentezi si sa convingi în mod eficient si etic. Nu voi pune in acest program tot ce stiu (e imposibil), dar voi ”topi” in el tot ce este relevant pentru rezultate.

Rezultate palpabile

Tot ceea ce vei auzi si vedea este testat si functioneaza. Tehnicile respective au fost aplicate de mine si de studentii mei in sute de ocazii si au dat rezultate. Secretul este sa le folosesti în armonie cu tine – adica sa aplici numai ceea ce ti se potriveste si corespunde personalitatii tale.

Networking

Dupa mine, cel mai mare beneficiu al unui astfel de curs este faptul ca poti veni cu prietenii si poti exersa ceea ce inveti la fata locului, împreuna cu ei. În plus, poti cunoaste oameni noi, atat în timpul conferintei (vor fi cateva exercitii interactive special concepute pentru asta), cat si in pauzele de networking.

Iata ce primesti concret, in afara de cele de mai sus:

Beneficiile tale concrete la momentul inscrierii

  • Accesul asigurat in sala de conferinta pe baza numelui din formularul on-line
  • Slide-urile cu continutul informational al conferintei
  • Acces video la colectia tuturor celor 12 interviuri din ultimele 3 editii Serile AS (inclusiv editia la care participi)
  • Apartenenta la grupul exclusiv de pe facebook pe care sunt postate materiale educationale interesante cu o luna înainte de conferinta
  • Raspunsuri la intrebari atat înainte de conferinta cat si dupa, în cadrul grupului de pe facebook
  • Materiale de curs – un card cu conceptele cheie (format portofel) – ca sa iti amintesti cu usurinta ce poti aplica, chiar si în timpul unei conversatii

Si imediat dupa curs:

Cum poti condensa TONE de informatie in cateva ore, fara sa pierzi relevanta

In primul rand, ca participant primesti acces imediat dupa inscriere la materiale video postate pe grupul de facebook securizat si destinat exclusiv participantilor la conferinta.

In acest loc poti studia atunci când ai timp si poti pune întrebari la care iti raspund personal.

In al doilea rand, la conferinta voi lucra cu 5 specialisti recunoscusi (cate unul in fiecare oras), iar tu vei avea acces la inregistrarile video care ii au si pe ei ca protagonisti (toate cele 5 filme).

Astfel, in afara de cele 4 ore ale conferintei, primesti inca 4 ore de interviu de scena in care poti vedea opiniile a inca 4 specialisti în comunicare, in afara de cel pe care îl vei vedea oricum LIVE.

În al treilea rând, imediat dupa conferinta, vei primi raspunsuri pe grupul de facebook destinat exclusiv participantilor de la mine si de la invitatii mei, la intrebarile care pot aparea in mod firesc în urma evenimentului.

Concluzia

În 4 ore de seminar, la care se adauga comunicarea punctuala pe facebook, primesti material care in mod normal se prezinta in doua zile de training

timisoara sibiu

brasov bucuresti

craiova

5+1 Speakeri de top din Romania fac echipa ca sa iti ofere un set complet de tehnici de comunicare persuasiva

Iata care sunt invitatii mei si orasele in care merg in aceasta primavara:

La Timisoara, Diana Vitan, Owner, Vitan & Associates

diana vitanAbsolventa a Universitatii Politehnica Timisoara, sectia Inginerie Manageriala si Tehnologica-Mecanica, a Facultatii de Drept si programului academic Excelenta in Vanzari, dupa 8 ani de experienta in antreprenoriat (Ancor Industry -managing partner timp de 4 ani) , sales (Romtelecom – corporate key account manager timp de aproape 3 ani) si management (Hansen Grup – Director Regional), isi incepe activitatea ca trainer pe vanzari si pe product in cadrul companiei Life Care Corp in 2008, unde isi dezvolta si o retea de mlm, de aprox 7000 de parteneri, in acest timp , trainuind peste 1000 de leaderi si 50.000 parteneri ai companiei in evenimente.(mai multe detalii)

 

La Sibiu, Ciprian Stavar, Antreprenor online, Central Hub / Stavar & Partners

Ciprian Stavar	Consultant in marketing si comunicare interactiva – are peste 11 ani de experienta in marketingul online si este unul din pionierii publicitatii online din Romania.
De numele lui se leaga primul adserver performant dezvoltat de Softure (achizitionat ulterior de NetBridge Investments), dar si primele campanii online pentru branduri ca Peugeot, Citroen, DHL, Axe, ABN-AMRO Bank. Activitatea din agentii (Mindshare Media – Ogilvy Group; new/media – thegroup) este dublat? cu experienta de publisher online in cadrul Vodanet si WorldBynet. Incepand din martie 2008, este Guerrilla Marketing ® Certified Practitioner/Online specialist in, dupa ce a vandut participatia detinuta in cadrul agentiei new/media relocandu-se la Sibiu. Preocuparea sa pentru educarea pietii de publicitate online din Romania s-a concretizat in zeci de traininguri catre clienti si agentii de publicitate, participarea ca speaker la conferintele de marketing si realizarea forumului Marketing 24/7 ajuns in 2011 la editia a IV-a

 

La Brasov, Lorand Soares-Szasz, Business Coach, Director General Coaching4You

Lorand Soares-SzaszA inceput ca si gradinar si in mai putin de 3 ani a ajuns sa lucreze la cea mai mare firma de Business Coaching din lume, ca si Manager de Dezvoltare a Afacerii.
A castigat numeroase premii, printre care “European #1 Business Development Manager” in cadrul firmei, prin care i-au fost recunoscute munca si rezultatele.
Cu experienta pe care a acumulat-o in consultanta de afaceri si cu bagajul de cunostinte din domeniul afacerilor a hotarat sa infiinteze firma Coaching4You, aducand conceptul de Business Coaching in Romania. A lucrat si lucreaza cu zeci de firme de succes, in programe de mentoring.
A organizat mai mult de 300 de seminarii in afaceri, la care au participat peste de 5000 de oameni de afaceri.
A lucrat cu peste de 100 de firme in programe de business coaching si mentoring.
A organizat peste 100 de traininguri in Vanzari, Marketing, Comunicare, Fidelizare Clienti si Echipa avand ca si clienti cele mai respectate firme din Portugalia si Romania.

 

La Bucuresti, Petrus Stuparu, Consultant, Trend Consult Group

Petrus StuparuPetrut a absolvit facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, sectia în limba engleza. O parte din studii le-a facut în cadrul Facultatii de Stiinte Politice si Sociale din Trieste. A urmat apoi cursurile masterului in Stiinte Politice si Sociale din cadrul Universitatii Pompeu Fabra din Barcelona.
Si-a inceput cariera livrand cursuri de Engleza si facilitand diferite workshopuri în facultate, concentrandu-se apoi pe customer service si proiecte de vanzari. S-a îndreptat apoi catre zona antreprenoriala, infiintand o companie de import-export si distributie. Compania sa a reusit, inca din primul an de existenta, sa acceseze magazinele relevante în domeniu si sa se impuna în mediul on-line prin campanii surprinzatoare pe social media. În anul 2007, Petrus s-a alaturat echipei Trend Consult. Petrus este licentiat de catre compania canadiana Eagle’s Flight (Canada) pentru sustinerea programelor de învatare experientiala. El sustine cursuri de vanzari, customer care si dezvoltare personala. Experienta lui Petrus acopera lucrul cu grupuri între 10 si 350 de participanti. Programele livrate de el folosesc învatarea experientiala pentru a genera descoperiri personale puternice, pe baza carora incepe construirea noilor abilitati.
(mai multe detalii)

 

La Craiova, Calin Iepure, Managing Partner, TrainingMasters

Octavian DumitrescuPublic speaker, trainer, antreprenor si consultant in business online, Calin este fondator si Managing Partner la TrainingMasters Consulting – o companie care a pornit la drum din dorinta de a organiza si furniza programe de training personalizate.
Este Outstanding Toastmaster, Competent Communicator si Advanced Leader Bronze în cadrul primului club Toastmasters din Romania – una dintre cele mai importante organizatii de public speaking si leadership din lume.
Este licentiat în Managementul Schimbarii si Dezvoltarii Organizationale, în Informatica si în Inteligenta Artificiala si Calcul Distribuit.
Calin considera ca “oamenii de succes sunt cei care invata, iar acest proces trebuie sa fie unul permanent.” Scopul sau este, la fel ca si in cazul filosofiei japoneze Kaizen, imbunatatirea continua.
Citatul sau preferat este: “Secretul succesului in viata este sa fii pregatit atunci cand a venit timpul!” – Benjamin Disraeli.

 

…Iar la final, iata si câteva dintre proiectele si bornele carierei mele:

Andy Szekely

…Am terminat facultatea de Stiinte economice cu masterat în Relatii internationale, dupa care au urmat 5 ani de cautari in care am schimbat 6 meserii si am învatat o multime de lucruri. In 1998 am plonjat direct în zona dezvoltarii personale si profesionale si am ramas consecvent acestei pasiuni, fara sanse sa ma mai desprind de ea…
…Au urmat 15 ani de practica în domeniul educatiei pentru adulti, majoritatea sub umbrela companiei de training pe care am creat-o in 2001.
…Trainer NLP cu dubla  formare si consultant certificat LAB Profile
…Fondator al Bootcamp University – cel mai cuprinzator program de dezvoltare personala din România
…Creator a 8 marci de tip concept, înregistrate la OSIM, care stau la baza Scolii de gandire Bootcamp University.
…Trainer si consultant pentru zeci de companii romanesti si straine
…Viziting trainer in 7 tari europene si speaker in SUA, UK si China
…Autorul a 4 carti si peste 40 de materiale educationale de tip audio-video
…Creatorul primului program autohton de licentiere a trainerilor ”Powerful Business Persuasion”
…Antreprenor, fondator a 4 companii si al Fundatiei Alpha Leadership, pentru educatia tinerilor lideri ai Romaniei

 

 

… Acestia suntem…. cei 6 specialisti in comunicare de la care poti sa inveti in acest program: Diana, Calin, Ciprian, Lorand, Petrus si Andy.

Vino la serile AS si afla alaturi de noi secretele comunicarii, influentarii si convingerii în vanzari, negocieri, marketing si public speaking.

timisoara sibiu

brasov bucuresti

craiova

Inscrierile se fac pe principiul: „primul venit, primul servit” in limita locurilor disponibile in sala.

Te asteptam cu voie buna multa informatie de calitate!

andy

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: