Provocarea lui ANDREI ROSU pentru Seminarul lui ROBIN SHARMA

In urma cu aproape un an cred, o buna prietena, Eliza Nitescu, Marketing Manager la RTC si co-Fondatoare Speakers Arena, mi-a povestit ca a reusit sa il intalneasca pe atletul Andrei Rosu. Personal, auzisem de „ispravile” lui Andrei Rosu, si il admiram pentru puterea si daruirea totala in ceea ce am inteles ca este pasiunea vietii lui: atletismul. Si din ziua aceea, mi-am dorit din tot sufletul sa il pot intalni!

Si pentru ca in cele mai multe randuri, ceea ce iti doresti cu adevarat, se intampla, iata ca in cursul dupa-amiezei de ieri, am aflat ca Andrei Rosu, maratonistul cel mai complet pe care Romania l-a avut pana in acest moment, vine la Seminarul lui Robin Sharma!!!(vezi detalii aici). Astfel, ca in sfarsit, voi avea prilejul sa il intalnesc!

„In ultimii 5 ani am auzit de sute de ori, in jurul meu: «Un corporatist cu familie nu are timp sa alerge». «Este imposibil sa invat sa inot la 35 de ani». «Eu nu as putea alerga un maraton». Cred ca limitele sunt, de fapt, autolimitari. Putem ajunge oricat de departe ne propunem, iar reteta este extrem de simpla.De abia astept sa v-o impartasesc!” – Andrei Rosu.

Dar iata cine este Andrei Rosu, acest Superman din Carpati, un adevarat exemplu, cred, pentru toti romanii!

  • imagesAndrei Rosu, este romanul care in 2012 a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a alergat 7 maratoane si 7 ultra-maratoane pe 7 continente
  • Andrei Rosu, este primul roman care a travesat inot Canalul Manecii, in competitia Enduroman Arch to Arch, competitie in cadrul careia a parcurs distanta de 480 de kilometri dintre Londra si Paris in alergare, inot si pe bicicleta.
  • Andrei Rosu, este primul roman care a reusit sa termine un ultra-triatlon (in Mexic). A castigat competitia cu un timp de aproape 50 de ore. A inotat 11,4 km, a mers pe bicicleta 540 de km si a alergat 126,6 kilometri;
  • Andrei Rosu este castigator al Cupei Mondiale de Triplu Ultra Triatlon (11.4 km inot, 540 km bicicleta, 126 km alergare) si locul 2 la Quintuple Ultra Triathlon, Virginia (19 km inot, 900 km bicicleta, 210 km alergare);
  • Andrei Rosu este primul roman care a terminat o competitie ultra triatlon, respectiv Double Iron Florida (7.6 km inot, 360 km bicicleta, 84 km alergare, in maxim 36 de ore);

Si tot Andrei Rosu este…

  • primul om din lume care a cantat la tobe la Polul Nord (vezi inregistrarea aici);

tobe

  • creatorul si co-organizatorul  primei platforme de running & fundraising din Romania – Transmaraton
  • ebook-andrei-rosuautor al primului eBook caritabil din Romania – Alergand cu Mos CraciunEbook-ul e în format pdf, fără DRM și se poate descărca gratuit. El este denumit ”primul ebook caritabil din România” pentru că cei care-l descarcă sunt îndemnați să doneze pentru Hospice Casa Speranței.
  • fondator al celui mai de succes program de coaching transformational pentru alergatorii amatori: www.coachinginalergare.ro
  • bloggerul cu peste 1.000.000 de vizitatori: http://www.andreirosu.org

Asemanarea dintre Robin Sharma si Andrei Rosu consta in motivarea celor doi de a face acele schimbari in viata lor, astfel incat sa devina un model real pentru copiii lor, de a isi invinge constant temerile si tentatia de a ramane in zona de confort. Iar actiunile lor au avut un impact major si asupra vietilor celor din jurul lor sau cu care interactioneaza.

Din dorinta de a-si continua misiunea de a schimba in bine vietilor celor din jur” – mi-a spus Anca Pascu, organizatoarea evenimentului, „Andrei Rosu se alatura evenimentului Robin Sharma la Bucuresti, din 17 septembrie 2015, pentru a le oferi celor prezenti o provocare UNICA: 

Fiecare participant la seminarul lui Robin Sharma este invitat sa isi aduca cu el, in sala Events Hall a Hotelului Alexander din Bucuresti, si… adidasii de alergat. Pentru ca, da, Andrei Rosu a pus la cale o cursa de alergat, programata la finalul conferintei, care va avea drept „efecte secundare” buna dispozitie si un nivel ridicat de energie. Dar, nu inainte de a urca pe aceeasi scena cu Robin Sharma si de a ne vorbi despre “Cum sa castigi recorduri mondiale, lucrand in corporatie”.

Nu cred ca ai ratat ocazia, şi nu ţi-ai rezervat incă un bilet, dar dacă totuşi nu ai facut-o inca, mai poţi incerca achizitionarea unuia direct pe www.robinsharmabucuresti.ro sau la numerele de telefon 0745 077 770 si 0341 815 273. Mentioneaza codul AISUCCES pentru o mica reducere! Eu unul voi fi acolo, alaturi de Robin Sharma, Andy Szekely, Bogdan Comanescu si bineinteles … Andrei Rosu!

Seminarul Best performance tactics for success, sustinut de Robin Sharma,este organizat de Anca Pascu, CEO Diamond Experience, si este sponsorizat de ALTEX,FLANCO si Accenture.

Parteneri: TVR, Cocor, Romania Libera, Academia Catavencu, Casa mea, Caminul, Agerpres, Business Review, AmCham Romania,Business24, ziare.com, qmagazine.ro, calendarevenimente.ro, 9am.ro, romania-insider.com, citycompass.ro, business-adviser.ro, managerexpress.ro, manager.ro, thetrends.ro, eva.ro, ele.ro, leadershub.ro, stephanadrian.ro, talentkeepers.com, desprespa.ro, accelera.ro, aisucces.ro, andreearaicu.ro, revista Cariere, Happy Tour, Netopia Mobil pay,  Avocatura, Khastalia

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: