Public speaking si invataminte de la miliardarul roman, Cornel Tabacaru

Shares

Un miliardar roman, Cornel Tabacaru spunea ce a invatat de la Vladimir Putin, mai exact, rusul ii zicea:

Un singur sfat am sa-ti dau:
Plateste-ti toate taxele catre stat si nu intra in politica.

Acelasi milionar roman spunea ce a invatat de la tatal sau.
Fiule, sa nu ramai dator la stat. Astia au militie si securitate. Plateste tot ce ai de platit si vezi-ti de treaba ta.

O gramada, o gramada am de invatat de la cei care sunt deja acolo unde vreau eu sa ajung. Eu imi dau palme cand ma uit si vad romanii cum rad de milionari si de cei care isi doresc sa ajunga precum ei.

Imi aduc aminte cand tineam un discurs in fata unui grup restrans mai tanar, oamenii erau obisnuiti cu ceea ce traisera ei si nu ascultau aproape nimic din ceea ce era in afara ariei lor limitative. Desi corpul fiecaruia ii purta catre semnale (raspundeau, radeau etc), ei erau concentrati cel mult asupra unui singur subiect, iar la final ei uitau aproape totul, retinand doar o tema pe care nu au inteles-o.
Ce poate fi mai superb sa inveti din feedback de la un grup exigent care nu are multe cunostiinte legate de subiectele abordate de tine?!?
Ba mai mult, nici nu-mi invatasem ce fraze sa spun(nu ar fi aparut feedback-ul relevant de la cei neexperimentati), ci doar niste idei pe care sa le abordez natural. Rezultatul?
Am primit aproape toate recomandarile pe care acel public si le doreste. Si crede-ma, mi-au spus cu o pofta ce isi doresc de la un discurs, de parca le-as fi dat in schimb 1000euro. 😀
Am invatat in acele cateva zeci de minute cat altii invata poate in ani de zile.
Intrebarea zilei !
Tu cand chiar asculti(esti atent) pe cineva, urmaresti ce greseste, ce parti negative are, sau urmaresti ce poti invata si aplica?

Trimite un mesaj cu raspunsul la intrebarea de mai sus la adresa RobertBurcea1@gmail.com cu subiectul „CONCURS Tabacaru” si vei primi o surpriza.

Indiferent cand vei citi acest articol, vreau sa te anunt ca in momentul in care imi vei trimite mail-ul, iti voi raspunde si vei primi o surpriza drept multumire faptului ca esti un cititor fidel.

 

Smile !cornel-tabacaru-miliardarul-

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: