REGULA 10X, de GRANT CARDONE în România [Video]

REGULA 10X – Singura regulă care face diferența dintre succes și eșec!” – Grant Cardone, #1 Trainer de Vânzări din Lume

În urmă cu două luni îl urmăream pe Grant Cardone la București, în cadrul unei conferințe extraordinare organizate de Brand Minds. În timp ce mă întorceam spre casă, mă gândeam că… „Ce bine ar fi dacă filozofia lui Grant Cardone și cărțile sale ar putea ajunge la cât mai mulți tineri și antreprenori!”…

La două zile aveam șă aflu și părerea lui Lorand (Soares-Szazs) despre felul cum a trăit momentele și impactul pe care Grant Cardone i l-a produs. (Mai ales că Lorand, a avut ocazia să îi ia și un interviu!)

„După Cialdini a venit Grant Cardone…

În câteva minute a energizat sala. A intrat plin de încredere, așa cum este el în general, nu doar pe scenă. În spatele lui, pe ecran, era un steag gigant pe care scria 10X, mesajul pe care-l promovează de ceva timp Grant.

Până și interiorul sacoului lui era cu căptușeala 10X. 🙂

A vorbit despre importanța marketingului, despre cum să atragi atenția și cum să ieși în evidență.

Intr-un mod inteligent, i-a facut pe cei din sala sa strige de mai multe ori numele lui, știind probabil că este cel mai puțin cunoscut speaker de pe scena Brand Minds (Ceilalți au fost Robert Cialdini, Denise Jacobs, Hitendra Wadhwa, Guy Kawasaki si Yuval Harari iar dintre aceștia, poate Denis e Jacobs să facă o exceptie, dar ea nu era programată să vină anul acesta).

A spus că majoritatea oamenilor au mai mulți bani “băgați” in adresa lor de domiciliu (locuinta lor) decât in ei (în dezvoltarea lor, în marketingul lor, în brandul lor).

A pus apoi accent pe faptul că banii, ca să aibă valoare, trebuie să circule. Și că o să ajungi un om prosper doar dacă doar economisești. Mai mult decât atât, trebuie să înveți cum să pui banii să muncească pentru tine.

Ne-a oferit o nouă perspectivă asupra clienților NEinteresați. El a afirmat că “neintresat” reprezintă tot un nivel de interes. “Ne” este doar un adjectiv. Iar scopul tău ca vânzător este să transformi clienții “neinteresați” în clienți “cât de cât” interesați . 🙂

A accentuat apoi faptul că cei care “cheltuiesc” mai mult (în înțelegerea mea, cei care investesc) sunt și cei cei care câștigă mai mult. Si ne-a dat exemplu, în acest sens, evoluția firmei lui.

A suprapus doua grafice. Unul cu cresterea expunerii lui pe social media (în urma investițiilor în prezența lui pe on-line) și evoluția vânzărilor din firma lui.

Cele doua grafice erau aproape identice. Dovada că dacă ești dispus să “cheltuiești” mult, poți câștiga mult.

Ne-a mai recomandat să fim atenți la convingerile pe care le avem formate din copilărie. Mai ales îndemnuri de genul: “Nu vorbi cu străinii!

„Tot ce vrei este în mâna străinilor (persoanelor pe care încă nu le cunoști). Succesul tău este determinat de cât de mulți “străini” cunoști.

Ei bine, nu pot să nu îți împărtășesc bucuria pe care am simțit-o în urmă cu câteva zile când am aflat că una dintre cele mai bine-vândute și de interes cărți scrise de Grant Cardone, 10X Rule (Regula 10X) a apărut tradusă și în limba română! Am sărit în sus de bucurie și mi-am anunțat toți prietenii… 🙂

Aici mă poți vedea cât de fericit am fost în ziua când mi-a sosit cartea… (cred că am fost printre primii care au comandat-o!)

În cele ce urmează am să îți împărtășesc câteva gânduri „la cald” după terminarea cărții „REGULA 10X – Singura diferență dintre succes și eșec

În timp ce unii oameni râvnesc după succes, alții încearcă eșecul… Iar în timp ce unii invidiază succesul altora, alții îl analizează și caută să-l modeleze!

Care dintre ei vor ajunge la succes într-un final?

Bineînțeles, cei care participă la maratonul greșelilor. Cei care încearcă să se antreneze, să se automotiveze, să își calculeze pașii…

Dacă te pregătești să nu pierzi, probabil că vei pierde de câteva ori… Dar mai devreme sau mai târziu tot vei câștiga.

Dacă doar te pregătești însă și nu încerci nimic, nu vei avea șansa să câștigi niciodată!

Este clar că fiecare om are propriile sale reguli după care se ghidează în viață și în carieră, dar mai mult de 80% dintre oameni îmbrățișează modestia atunci când vine vorba de stabilirea unor obiective.

Obiectivele mici aduc câștiguri mici...

Obiectivele mari aduc rezultate mari...

Atât de simplu e!

Succesul în afaceri prin prisma greșelilor este un gen de abordare nouă, lansată de inegalabilul Grant Cardone.

„Ceea ce înveți te face bogat, nu banii te fac bogat.”

Dar… cine este Grant Cardone?

La vârsta de 61 de ani (arată de maximum 40), Grant Cardone este unul dintre cei mai buni și mai căutați speakeri din lume, organizatorul celui mai mare eveniment de vânzări din lume, 10X Growth Conference, dar și un om de afaceri și investitor american de succes care a făcut senzație și în România. (anul acesta la Brand Minds, după cum ai putut citi și tu, mai sus).

Apropo, uite în ce mod și, cu cât entuziasm și-a anunțat pe Twitter sosirea la București, alături de soția sa Elena, copiii să și echipa…

Totodată, Grant Cardone este un expert și un trainer de top în vânzări la nivel mondial, un mogul imobiliar și un antreprenor cu venituri anuale de peste 100 milioane de dolari, din toate cele cinci companii ale sale. Palmaresul său include:

  • Cel mai bine vândut autor New York Times cu cele 5 cărți ale sale
  • Vorbitor de renume internațional

Forbes l-a numit nr. 1 în topul celor 25 de oameni influenți în marketing ai anului 2017

  • Este adesea, invitat la Fox News, CNBC, Business Insider și scrie pentru Forbes, Entrepreneur.com și Huffington Post.
  • Om de afaceri de succes – Proprietar al mai multor companii cu venituri anuale de peste 100 de milioane de dolari

Grant are o energie care electrizează astăzi audiențe de mii de participanți și, tot el este omul care la un moment dat a fost la un pas de faliment cu toate afacerile sale. Geniul său și gândirea de învingător l-au condus la înființarea unei firme noi care în doi ani le-a redresat și ridicat pe toate celelalte. Astfel, a rezulta un imperiu estimat astăzi la o cifră de afaceri de peste 750 milioane de dolari!!!

10XGrowth Conference
10X GROWTH CONFERENCE 2019

Cum a reușit Grant să ajungă de la 0 la 750 milioane dolari?

La 23 de ani era vânzător de mașini și se lupta cu dependența de droguri. S-a dus la centrul de dezintoxicare pentru a se vindeca. Nu i-a plăcut jobul lui de vânzător de mașini, nu i-au plăcut nici măcar mașinile, dar a decis să „joace” și să devină cel mai bun vânzător.

Decizia lui i-a schimbat viața.

„Dacă nu te pregătești pentru viață, ești un looser (pierzător)!”

Grant și-a petrecut tot timpul liber studiind fiecare carte sau curs de vânzări existent pe piață. Grant își găsise o nouă obsesie: să știe tot ce era de știut despre vânzări.

„Nu încerca să scapi de obsesia ta, folosește-o, este un cadou!”

A devenit un expert în vânzarea de mașini la 29 de ani, trecând de la 3.600 de dolari pe an la 90.000 de dolari pe an.

El și-a stabilit obiectivul de a deveni cel mai mare expert în formarea vânzărilor, depășind alți maeștri de vânzări precum Brian Tracy sau Zig Ziglar și până la 40 de ani a atins acel obiectiv.

„Orice crezi că poți face, doar înmulțește-l cu zece pentru că poți face mai mult decât crezi.”

Grant Cardone este cel mai bun expert în vânzări din lume la ora actuală.

Misiunea sa este să îi ajute pe ceilalți să obțină măreția vânzărilor și să-și schimbe viața.

„Dorește-ți de 10 ori mai mult. Lasă modestia la o parte!” este îndemnul lui Grant pentru tine.

O apariție nouă la editura noastră este cartea sa numită „Regula 10x”: Singura diferență dintre succes și eșec.

„Cea mai mare greșeală financiară pe care am făcut-o a fost să nu gândesc suficient de măreț. Vă încurajez să vă antrenați pentru mai mult de un milion. Oamenii bogați nu au ajuns întâmplător bogați, iar oamenii săraci nu rămân întâmplător săraci.”

Grant Cardone explică în cartea sa greșelile fundamentale pe care le fac oamenii atunci când își stabilesc obiectivele:

  1. Stabilesc greșit obiectivele – stabilesc obiective prea modeste și nu își acordă dreptul de a investi suficientă motivație autentică.
  2. Subestimează extrem de tare efortul, resursele, banii și energia de care au nevoie pentru a-și atinge efectiv obiectivul.
  3. Petrec prea mult timp concurând cu ceilalți oameni din sectorul lor de activitate și prea puțin timp dominând acel sector.
  4. Subestimează dificultățile pe care vor trebui să le depășească pentru a atinge efectiv finalitatea dorită.

De altfel, autorul include și o listă cu 32 de caracteristici ale oamenilor de succes și al modului lor de a se comporta și de acționa, dar și sfaturi și exemple concrete care l-au propulsat în carieră.

Te invit cu mare drag să descoperi cartea celui mai influent om la momentul actual:

PS: Cartea are reducere (- 20%) până pe 7 august.

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: