Robert Kiyosaki – E-Book GRATUIT

  WEALTH FORUM 2016

Duminica, 9 octombrie 2016, intre orele 09:00 – 21:00 ai ocazia sa il vezi pe 

Robert Kiyosaki, Online, LIVE!!!

In preambulul acestui acestui forum, Robert Kiyosaki va sustine un webinar gratuit pe 22 septembrie, de la ora 19:00, la care te poti inscrie cu un singur click, de aici

ebook

E-Book GRATUIT de la Robert Kiyosaki, autorul best seller-ului, Tata bogat, tata sarac

Mai mult, din dorinta de a ne oferi cateva sfaturi de educatie financiara si a crea prosperitate in viata ta a creat un e-book pe care il ofera, de asemeni, gratuit.

Pentru ca, asa cum spune si Kiyosaki,

Trebuie sa stii cum „sta treaba” cu banii si managementul lor si sa cunosti regulile banilor pentru a crea acea libertate financiara si prosperitate pe care ti-o doresti, atat pentru tine cat si pentru familia ta.

Primeste acest Cadou de la Robert Kiyosaki si descarca-l GRATUIT de apasand butonul de mai jos:

Ia-ti E-book-ul GRATUIT si Pre-Inregistreaza-te  pentru a urmari online, alaturi de familie, prieteni si colegi, Wealth Forum 2016 – eveniment online cu Robert Kiyosaki. In plus, vei mai descoperi alte 3 surprize extrem de placute … pe care te las pe tine sa le descoperi singur! Eu iti dau doar un preview! 🙂

gift

Wealth Forum 2016, este un eveniment care fost lansat de curând si surpriza mare a fost ca toate cele 1000 de bilete au fost vandute chiar din prima zi. Pentru ca cerintele au fost si sunt atat de mari s-a optat pentru transmiterea intregului eveniment LIVE, prin broadcast.

Odata cu înregistrarea pentru e-bookul gratuit al lui Robert Kiyosaki vei primi notificări în timp util si pentru achiziționarea biletului la Evenimentul online (daca vei dori asta) la numai pretul de doar 47 Euro.

Necazul mare este ca pretul de 47 Euro este valabil doar intre 20 si 23.09.2016. Dupa aceea, daca vor mai fi locuri, pretul pentru participarea la eveniment va fi 97 Euro! Practic, se va dubla!

SUGESTIA NOASTRA: Strangeti-va in grupuri si echipe in acea zi si proiectati webinarul pe ecran sau pe un televizor mare. Cineva poate traduce in direct, prin microfon si boxe (pentru ca evenimentul este in limba engleza). Iar de platit, se plateste un singur bilet, de 47 de Euro, indiferent cati participanti aveti!

In plus, poti urmari un webinar gratuit cu Kiyosaki, pe 22 septembrie, ora 7 seara!!!

dmscott_speaking_3

Click pe butonul de mai jos pentru a descarca e-book-ul gratuit de la Robert Kiyosaki + alte 3 surprize, 🙂

Click pe butonul de mai jos pentru a te inscrie la webinar-ul gratuit cu Robert Kiyosaki, pe 22.09.2016, ora 19:00

Click pe butonul de mai jos descrierea evenimentului si inscriere:

wealth_forum

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: