Seminar Intensiv "CALATORIA" – Brandon Bays

Shares

Brandon_Bays

Intre 2-4 mai2014 , pentru a treia oara in ultimele 12 luni, Brandon Bays vine in Bucuresti, pentru a sustine seminarul „Journey Intensive”, celebru in intreaga lume, in care preda elementele de baza ale tehnicii, precum si un modul de Abilitati Avansate.

Taxa de participare:

  • 300 euro dupa data de 1 martie
  • 350 euro pentru cei care se inscriu dupa 20 aprilie, inclusiv cei care platesc direct la seminar.

Pentru participantii din aceeasi familie se acorda reducere de 10%/participant pe toata durata inscrierilor. Locatia: RIN AIRPORT HOTEL Adresa: RIN Airport Hotel , 255 A Calea Bucurestilor, Otopeni, Ilfov, Otopeni, 075100 Email: reservations.rinairport@rinhotels.ro Telefon: 021 350 41 10, 021 350 41 08 Cazare* :

  • 47 Euro camera single/noapte
  • 56 Euro camera dubla/noapte
  • 67 Euro apartament Junior Suite/noapte

Aceste preturi includ mic dejun tip bufet si TVA. Accesul la SPA costa 5 euro/persoana pentru cei care fac rezervare cu 24 de ore inainte si 8 euro/persoana pentru cei care nu au rezervare prealabila. * cazarea nu este inclusa in costul seminarului

Program Seminar | Inscrie-te acum !

Workshopuri Introductive In Metoda Calatoria

Workshopuri Introductive In Metoda Calatoria

Workshop-ul „Calatoria” prezinta ceea ce Brandon a folosit si a descoperit în aceasta aventura interioara – adica metodele de vindecare în plan emotional si principiile stiintifice care stau la baza lor. Toate acestea au a fost ulterior reunite în ceea ce avea sa devina metoda de vindecare emotionalt minte-suflet-corp numita„The Journey”. Astazi procedeul „Calatoria” e oferit cu generozitate pe tot cuprinsul globului, ca un instrument unic de o mare eficienta si profunzime, pentru trezirea si eliberarea potentialului infinit din noi însine, aflat la granita intre vindecarea emotionala si evolutia spirituala.
În cadrul workshop-ului vei experimenta practic diferite parti ale procedeului si vei simti „gustul” metodei. Vei avea ocazia de a privi în profunzimile sufletului propriu pentru a descoperi acolo acele locuri delicate, vulnerabile, care au nevoie de blândete, alinare si iertare pentru a se elibera de poverile purtate uneori ani de-a rândul, ca urmare a experientelor de viata dureroase.
Te invit într-o „Calatorie” din care te vei întoarce zâmbitor, eliberat, simtindu-te mult mai bine în pielea ta si percepându-i pe ceilalti ca pe niste prieteni dragi. Însa darul cel mai pretios al „Calatoriei” este accesul la ceea ce Brandon numeste „Sursa” – esenta fiintei noastre sau Sinele Superior. Pâna la urma, din moment ce toate bolile si afectiunile, fie ele fizice sau emotionale, au drept origine uitarea sau ignorarea originii noastre divine,  adevarata vindecare consta în a afla cine esti cu adevarat. Este un dar pe care nu ti-l mai poate lua nimeni.
Ce obtii prin acest workshop:
  1. Afli ce spune stiinta de ultima ora despre influenta emotiilor asupra sanatatii;
  2. Înveti cum sa îti gestionezi emotiile pentru a trece dincolo de ele, spre esenta fiintei tale;
  3. Înveti sa ierti: nu doar teoretic, ci si practic, esti ghidat pas cu pas pentru a te elibera de resentimente dintre cele mai grele;
  4. Accesezi într-un mod blând, facil si sigur, diamantul pur, de pace, de iubire si acceptare neconditionata ascuns sub emotiile tale de orice fel.
Cursurile se vor desfasura dupa urmatorul program:
Coordonator Oras Data
 Denisa Florea Zalau  14 -15 Martie, 2014
 Patricia Cihodaru Iasi  21 – 22 Martie, 2014
 Alina Goanta Bucuresti 15 Martie, 2014
 Alina Goanta Targoviste 22 Martie, 2014
 Denisa Florea Bistrita 28 – 29 Martie, 2014
 Alina Goanta Sibiu 28 – 29 Martie , 2014
 Denisa Florea Baia Mare 4 – 5 Aprilie, 2014
 Alina Goanta Ramnicu Valcea 4 – 5 Aprilie, 2014
 Denisa Florea Oradea 11 – 12 Aprilie, 2014
 Alina Goanta Pitesti 11 – 12 Aprilie, 2014
Patricia Cihodaru Iasi (BMS) 11 – 13 Aprilie, 2014

 Date contact:


Va asteptam cu drag.

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: