SENECTO – Curs Gratuit de Pensii

Shares

Inscrie-te la SENECTO – primul curs online GRATUIT care te face BOGAT LA PENSIE

senecto

Programul SENECTO este găzduit de platforma de educație online LeDucativ si este creat in intregime de Milionarul Mioritic, LUCA DEZMIR, primul autor român care a scris o carte integral dedicată subiectelor de finanțe personale și investiții

Programul este destinat persoanelor interesate sa isi imbunatateasca situatia financiara pentru anii de pensie, dar care contine informatii si oportunitati de creare a surselor de venit pasiv care pot fi utilizate de catre oricine doreste sa prospere. Programul a plecat de la o analiza statistica conform careia, analisti si specialisti in economia si gestionarea fondurilor de pensionare au cazut de comun acord, că începând cu anul 2035 niciun guvern, din nicio țară din lume nu va mai putea plăti pensiile persoanelor aflate la această vârstă.

Dacă te afli acum în cea de-a doua sau a treia decadă a vieții, s-ar putea ca această veste să nu simți că te afectează prea tare, însă timpul trece și, odată cu el, se șubrezește și sănătatea, care îți va solicita din ce în ce mai mulți bani. Dacă te bazezi doar pe ceea ce cotizezi lunar la stat, în fondul clasic de pensionare, mai mult ca sigur că vei trăi surprize de proporții după 2035!

Tocmai de aceea, pentru a evita situațiile dramatice și a te bucura în mod real de bătrânețe, de nepoți și de o viață împlinită, iti recomand sa te inscrii la acest curs gratuit care, contine constă în …

  • accesul la un ebook cu cinci capitole,
  • două lecții video și
  • un webinar gratuit.

Supranumit „Milionarul mioritic”, Luca Dezmir te va ghida prin acest UNIC program educațional din Româniahttp://gratuit.lucadezmir.com/cp1/cp_ai, de construire a activelor și a economiilor pentru pensionare. Vei afla informații pe care nu ai unde să găsești în altă parte și care, odată aplicate, îți vor da speranțe pentru o viață trăită, la vârsta senectuții, în siguranță și bunăstare!

Luca Dezmir este medic stomatolog, dar este pasionat de educatie financiara si investitii. Este autorul primei carti de finanțe personale și investiții scrisă de un autor român, Iesi din Labirint, a primei carti despre sistemul fiscal romanesc, scrisă într-un limbaj accesibil omului obișnuit, Manual de guerilla fiscala, dar si a altor carti si materiale si carti de educatie financiar si investitii.

TU EȘTI PREGĂTIT?

lc