108 sfaturi de viata de la 18 dintre cei mai bogati oameni din lume! (Flipbook)

Shares

1.000 de ani de minuni si experiente colective intr-un flipbook

„Viata este o adunatura de lectii si realizari, minuni si greseli!”

Fiecare are nevoie de putina inspiratie, din cand in cand, dar in mod special antreprenorii si managerii. Daca esti una din persoanele care cauta sa afle cum pot reusi in lumea afacerilor si cum pot trai o viata implinita si de succes, iti recomand sa iei in seama si vorbe ale unor oameni de succes, leaderi care au reusit in viata precum Bill Gates, Mark Zuckerberg sau Michael Dell. S-ar putea sa-ti vina vreo idee luandu-le in consideratie sfaturile!

Odata cu lansarea recenta a Topului celor mai bogati oameni din America, FORBES 400, eBay Deals a creat o compilatie sub forma unui flipbook interactiv – 1.000 de ani de de experiente colective – cu ganduri de viata si sfaturi ale 18 din cei mai bogati oameni din istoria Americii. In afara celor de mai sus, figuri notabile pornind de la Henry Ford, la omologul sau in materie de inovatie in transporturi, Elon Musk (fondatorul PayPal, Tesla Motors si SpaceX ),  sau antreprenori mai tineri ca Oprah Winfrey sau Mark Kuban, toti ofera cate un sfat din care, cu siguranta putem invata fiecare!

Pentru o buna vizualizare si o buna navigare prin paginile Flipbook-ului, folositi sagetile stanga-dreapta. Mi-ar face placere daca mi-ai lasa printr-un comentariu, sfatul sau cugetarea cu care ai rezonat cel mai mult!

Multumesc!

via eBay Deals

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: