Castiga o minge cu autograful Simonei Halep la LEAD YOUR LIFE

Shares

Asociatia Young Professionals Club lanseaza super evenimentul gratuit LEAD YOUR LIFE

banner

Seminarul Lead Your Life, care a reunit deja peste 4000 de participanti, pregateste o noua editie, alaturi de speakerii Eliza Nitescu, Bruno Medicina si Dragos Barbalata si isi propune, prin intermediul acestui seminar gratuit, sa aduca o schimbare pozitiva printre oamenii cu potential din Romania.

De ce este gratuit?

Pentru ca oricum nu este 100% gratuit!!! Tu platesti cu timpul tau (3 ore) si stim cat de pretioase pot fi aceste cateva ore pentru fiecare dintre noi!

Life Univeristy este un Proiect Young Professionals Club, organizatie nonguvernamentala cu o experienta de 7ani de zile, care are drept misiune crearea unei comunitati de profesionisti și dezvoltarea acestora, targetul nostru fiind professionals si antreprenori cu varste cuprinse intre 25 – 40ani.

Asociatia YPC crede cu tarie in comunitatea Young Professionals ca o metoda potrivita de a dezvolta un spatiu al dialogului bazat pe schimbul de idei si experiente. Prin activitatile derulate, YPC isi doreste sa isi lase amprenta nu doar asupra membrilor sai, dar si asupra societatii, prin implicarea in activitati indraznete si productive.

Ne dorim sa realizam o schimbare in societatea romaneasca in mentalitatea, modelele pe care aceasta le promoveaza & toleranta privind proiectele cu impact social. Consideram ca punctul de plecare in aceasta schimbare trebuie sa fie la nivel de individ.” ~ Presedintele YPC, DragosBarbalata

Daca vrei sa cunost ialti oameni valorosi si sa interactionezi cu ei intr-un mediu relaxat si placut, daca te-ai intrebat vreodata Ce imi doresc cu adevarat in viata mea? sau Cum imi ating obiectivele?, atunci nu trebuie sa ratezi sub nicio forma seminarul LeadYourLife, fiindca aici vei gasi toate resursele de care ai nevoie pentru a avansa la urmatorul nivel al vietii tale!

Lead Your Life iti dezvaluie pilonii succesului, creandu-ti mediul potrivit in care sa-ti formezi noi obiceiuri ce-ti vor conduce viata in directia corecta. Eliza, Bruno si Dragos vor prezenta diferite metode practice de a fi mai energic si mai productiv, de a iesi din zona de confort si de a construi relatii autentice prin o combinatie optima de practica si teorie – intr-un cuvant, exersam impreuna fericirea si implinirea!

simona halep

O descriere mai detaliata a acestui eveniment sustinut de insasi campiona noastra la tenis, Simona Halep, o poti gasi aici. Da, aici citi bine!!! SIMONA HALEP sustine Lead Your Life, si daca vei veni la eveniment vei putea castiga o minge cu autograful Campioanei noastre!!!

buton

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: