Soarele nu „vede” niciodată umbra iar oamenii de succes …

Shares

O teorie interesanta spune ca „Soarele nu vede niciodata umbra”. Asta pentru ca Soarele este o stea aflata in centrul sistemului nostru solar iar Pământul, toate celelalte planete, asteroizii, meteoriții, cometele, precum și cantitățile enorme de praf interplanetar orbitează (se invart) în jurul său.

Oamenii de succes, după ce îşi construiesc o afacere, nu stau şi îşi contemplă opera, mai mult, atunci cand se confruntă cu anumite probleme şi oportunităţi nu se mulţumesc în a le privi doar dintr-un singur unghi – îşi imaginează diverse roluri şi ipostaze şi caută să vadă părţile ascunse – umbrele, şi ce se ascunde in părţile acestea. Astfel, află şi identifică noi soluţii şi găsesc noi sensuri si raspunsuri la noile provocări pe care competiţia nu le văd, sau le trec cu vederea.

“Keep your face to the sun and you will never see the shadows.” spunea Helen Keller, dar din punctul meu de vedere, aceasta afirmatie este valabila doar atunci cand este vorba de obiectivul pe care il ai in minte. Iar succesul inseamnă să obţii rezultate profitabile.

Cum poti să ai succes ţi să obţii mereu rezultate profitabile şi aducătoare de bani?

  1. Măsurând in permanență și monitorizând nevoile pieței, plângerile clienților, mișcările concurenței
  2. Inovând şi venind mereu cu oferte noi şi irezistibile
  3. Creând sisteme de multiplicare pentru marketingul produselor şi brandului.

Nu-i aşa că nu este greu? 🙂

as

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: