Social-Media & Site Management

                                    Suna acum la: 0745.652.220

Uita De Grija Site-ului, A Promovarii Si A Managementului Conturilor de Social-Media

Noi iti cream viralitate, iti crestem vizibilitatea si iti maximizam generarea de Lead-uri Cu Costuri Accesibile, La O Calitate Superioara Si  Fara Compromisuri

TU, ocupa-te de ce stii sa faci cel mai bine: conducerea afacerii tale pentru mai mult profit si mai multi bani! Noi, administram prezenta ta in social-media si iti prezentam afacerea sau produsul in fata la cat mai multi potentiali clienti targetati. 

ASTAZI, ORICE AFACERE SERIOASA ESTE PREZENTA IN SOCIAL-MEDIA!

Regulile Vanzarilor in noua Era Digitala s-au schimbat!


Astazi, decizia de cumparare este influentata intr-un procent din ce in ce mai ridicat de informatiile pe care un utilizator-potential cumparator, le afla din mediul online; de pe site-ul tau, din interactiunea ta cu fanii pe retelele de social-media sau din recenziile facute de alti consumatori.

Un site curat si optimizat pentru mobil, o prezenta permanenta prin posturi si raspunsuri la comentarii pe blog sau pe conturile de Facebook, Twitter, Linkedin - sunt aspecte care pot face diferenta si care pot scadea increderea si credibilitatea in produsul sau serviciul oferit dar o si pot creste si conferi seriozitate si expertiza. Iar acest lucru, coroborat cu un serviciu customer care de excelenta aduce mereu mai multi clienti satisfacuti, mai mult profit, mai multi bani!

Concentreaza-te Pe Ce Iti Place Tie Mai Mult Sa Faci 

... si lasa managementul social-media pe seama noastra. Iti vom gestiona prezenta online pe conturile de social-media prin postari relevante, vom raspunde la mesaje si comentarii, vom crea si gestiona campanii de marketing targetate, vom posta articole pe blog. Vom optimiza site-ul periodic si il vom mentine in permanenta updatat pentru a se incarca usor si pentru a fi indexat usor de motoarele de cautare.

De Ce Noi Si Nu Un Angajat Din Firma Ta

Iti reduci considerabil costurile

Gandeste-te doar ce costuri implica sa angajezi o persoana careia trebuie sa ii oferi un birou, un laptop dar mai ales ... cat timp si cati bani investesti in training de marketing si strategie (presupunand ca abilitati tehnice are) pana sa incepi sa dezvolte si sa implementeze o strategie pe termen lung. Lucrand cu noi, vei reduce semnificativ acesti pasi, care inseamna timp si bani si astfel ca vom putea sa incepem imediat.  

Modalitati de plata flexibile

Spre deosebire de un angajat pe care ar trebui sa il platesti pe ora de program noua ne platesti doar pentru serviciile de care ai nevoie. Astfel ca, daca dimensiunea afacerii tale necesita doar 5 ore de munca/saptamana pentru o sarcina recurenta, doar pentru atat vei plati.  
Plata o poti face saptamana, lunar sau anual prin Paypal sau virament bancar.
(*In cazul platii anuale beneficiezi de o reducere de 20%!)

Scapi de cheltuieli neprevazute

Prin angajarea unei persoane care sa lucreze la fata locului trebuie sa accepti si faptul ca se poate imbolnavi, trebuie sa plece in vacanta, cere mariri de salariu/bonusuri ... Nu mai intru in detalii legate de costurile auxiliare (cerintele de infrastructura) la care se adauga si ... taxele si asigurarile - pentru ca tu le stii mai bine ca mine. 

Ca profesionisti, nu te vom parasi la greu

Ca orice afacere, e posibil sa intampini si perioade mai putin profitabile. Spre deosebire de un angajat pe care l-ai putea avea noi nu te vom parasi pentru un loc de munca mai bine platit sau pentru o provocare mai mare. Asta, pentru ca aceasta este afacerea noastra si de peste 5 ani ne ocupam doar cu derularea campaniilor de marketing si management social-media. Iar clientii nostri pot depune marturie ca am facut si ne facem treaba foarte bine. 

Oferta Pachetelor Pentru Management Social-Media

MINIMAL

(Saptamanal)

29

Prima saptamana doar €7

* 1x Postare Zilnica SM

* 1x Verificare / Zi Functionalitate Site

* 1x Raport si Analiza Saptamanala

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Vreau pachetul MINIMAL

LIGHT

(Saptamanal)

99

Prima saptamana doar €47

* 1x Postare Zilnica SM

* 1x Postare Blog

* 1x Verificare / Zi Functionalitate Site

* 1x 3h Facebook Networking Strategic

* 1x 3h Interactiune Twitter & Linkedin

* 1x Raport si Analiza Saptamanala

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Vreau pachetul LIGHT

BUSINESS

-Cea Mai Buna Oferta-


(Saptamanal)

247

Prima saptamana doar €79

* 3x Postare Zilnica SM

* 2x Postare Blog

* 3x Verificare / Zi Functionalitate Site

* 6h Facebook Networking Strategic

* Upload Video-Post

* 3h Interactiune Twitter 

* 3h Interactiune Grupuri Linkedin

* Consultanta Creare Campanii Platite 

* 1x Raport si Analiza Saptamanala

-

-

-

-

-

-

-

-

Vreau pachetul BUSINESS

POWER

(Saptamanal)

497

Prima saptamana doar €175

* 4x Postare Zilnica SM

* 2x Postare Blog

* 5x Verificare / Zi Functionalitate Site

* 6h Facebook Networking Strategic

* Upload Video-Post

* 3h Interactiune Twitter 

* 3h Interactiune Grupuri Linkedin

* Consultanta Creare Campanii Platite 

* Coaching Pentru Creare Sales Funnel 
  (Valoare €497)

* 1x Raport si Analiza Saptamanala

-

-

-

-

Vreau pachetul POWER

WEBMASTER

Suport si Mentenanta Site Wordpress

279

Plata lunara sau anuala 

* Back-Up zilnic

* Actualizari Wordpress

* Actualizari Pluggins

* Monitorizare Up-Time

* Scanare de Securitate 

BONUSURI 
(LA CERERE)

* Inregistrare Domeniu

* Analiza SEO

*Editare Meta Tags

*Instalare Pluggin-uri

* Curatare comentarii 
    SPAM

* Scanare Virusi si Malware

* Integrare Google Analytics

* Integrare Google Webmaster Tools

* Creare Site Map

* Asistenta migrare website

* Asistenta alegere autoresponder

Vreau pachetul WEBMASTER

Ce Presupune Efectuarea Activitatilor Mentionate Mai Sus

O explicatie mai detaliata a ceea ce vom face efectiv pentru afacerea ta, pentru produsul sau serviciul tau!

Un profesionist in marketing online si social media va lucra si va gestiona canalele de social-media ale companiei tale. Acesta va lucra cu tine si cu echipa ta prin stabilirea de apeluri saptamanale (sau mai des, daca e nevoie) pentru a pune la punct strategii si modalitati de implementare a campaniilor social-media care sa se dovedeasca profitabile si eficiente. Prioritatea noastra #1 este implementarea corecta a strategiilor pentru atingerea obiectivelor tale in cresterea vizibilitatii si a profitului, astfel incat colaborarea noastre sa fie una de tip win-win-win si pe termen lung. 

Postare Zilnica Social-Media

Crearea unui post zilnic , distribuit in toate retelele sociale comunica "lumii" ca existi si ca ai valoare de oferit.  Postarea zilnica poate insemna o actualizare la o campanie aflata in derulare, un link catre un articol interesant, o imagine sau un clip video sau chiar posturi care sa invite la dialog. Toate postarile sunt personalizate, relevante si adaptate industriei din care faci parte.

De obicei, alternam posturile promotionale cu posturile educationale, inspirationale si generatoare de interactiune. 

O data pe saptamana postam cate un articol, un video sau material audio pe Blog pe care il optimizam pe cuvintele cheie specifice domeniului de activitate. Articolul, alcatuit din 350-500 cuvinte va fi unul relevant pentru public si va contine informatii din domeniu, raspunsuri la probleme cu care consumatorii s-ar putea confrunta sau anumite modificari, updatari la produsul/serviciul tau. 
Materialul pentru post va fi trimis de catre tine sau echipa ta cu cel putin 2 zile inainte de data planificata pentru publicare.

Postare pe Blog

Interactiune si Networking Facebook, Twitter, Linkedin

Interactiunea prin postari, raspunsuri la mesaje si comentarii pe Facebook, Twitter, Linkedin este un element esential pentru orice brand, indifernt de marimea acestuia. Interactiunea gandita strategic prin diferite grupuri si comunitati din social-media poate angaja si transforma potentiali clienti in cumparatori loiali si chiar "avocati" sau promotori ai produsului/serviciului tau. 

Cu 250 de milioane de utilizatori activi zilnic este in mod incontestabil locul unde orice brand TREBUIE sa fie. Pe langa activitatile de networking, Facebook face mereu schimbari si de aceea, trebuie monitorizat pentru a creste mereu Reach-ul Organic.

Monitorizarea contului de Twiter prin identificarea cuvintelor cheie relevante pentru afacerea ta precum si crearea de hastag-uri menite a atrage si a creste numarul de fani si follow-eri (potentiali clienti)

Promovarea afacerii prin interactiuni pe grupurile de profesionisti cu scopul de a obtine trafic targetat - potentiali clienti gata pregatiti. Contactarea si angajarea in conversatii cu lideri din industria ta.

Cu cateva mici exceptii, nu stiu sa existe o tactica sau un canal minune, care sa arunce in aer un afacere, peste noate, tendinta fiind mereu in a construi o strategie de marketing integrata care, din ce in ce mai mult, sa fie in centrul mediului digital.
Multe comportamente discutabile in Social Media, asa cum sunt de altfel in orice alt mediu. Insa cele mai nocive sunt acelea care se concentreaza prea mult pe cantitate si prea putin pe calitate. Iar pentru a ne concentra pe calitate, trebuie sa masuram si sa inovam din mers. Pentru ca daca numarul de fani e tot ce conteaza,avem de-a face cu un Vanity KPI si nu un KPI (Key Performance Indicator) de business.

Raport si Analiza Saptamanala

  Suport si Mentenanta Site WP

  • Back-Up zilnic - Vei fi sigur ca vei avea zilnic copii de siguranta ale site-ului tau
 • Actualizari Wordpress - Apar periodic pentru o incarcare cat mai rapida a site-ului
 • Actualizari Pluggins - Apar periodic si daca nu sunt facute blocheaza unele functii ale site-ului
 • Monitorizare Up-Time - Foarte necesara pentru a sti tot timpul ca site-ul tau este vizibil online
 • Scanare de Securitate lunara - Recomandata din scopuri de securitate pentru ca impiedica orice incercare de atac a site-ului 
 • Curatarea comentariilor SPAM - Recomandata periodic pentru ca 0cupa spatiu si ingreuneaza baza de date
 • Scanari Virus si Malware - Atacurile cibernetice sunt in crestere in fiecare zi si pentru asta sunt recomandate scanari periodice.
 • Integrarea Google Analytics  - Instrument foarte util pentru monitorizarea traficului
 • Integrare Google Webmaster Tools - Legatura site-ului cu acest instrument este mai mult decat necesara
 • Analiza SEO - Recomandata pentru a sti ce trebuie imbunatatit pentru o plasare mai buna in paginile de cautare
 • Adaugare Formulare de Contact
 • Instalare Pluggin-uri - Componente sotware ce permit includerea unor programe in alte programe eficientizand functionalitatile site-ului
 • Editare Meta Tags - Necesara pentru rezultate bune SEO
 • Creare Site Map - Un instrument valoros ce conduce la imbunatatirea indexarii site-ului in motoarele de cautare
 • Asistenta migrare website - Te ajutam sa iti muti site-ul la un nou client de gazduire (daca doresti asta)
 • Inregistrare Domeniu - Iti oferim sprijin la inregistrarea unui domeniu

Nu te-am convins inca?

Adreseaza-ne o intrebare si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.