P.S. Daca vrei sa faci Testul Empatiei (Mind in the Eyes) in limba engleza, il gasesti aici.

1.

a. Jucaus b. Linistitor
c. Iritat d. Plictisit

2.

a. Ingrozit b. Arogant
c. Contrariat d. Suparat

3.

a. Glumet b. Ametit
c. Dorinta d. Convingere

4.

a. Glumet b. Insistent
c. Amuzat d. Relaxat

5.

a. Iritat b. Sarcastic
c. Ingrijorat d. Prietenos

6.

a. Ingrozit b. Fantezie
c. Nerabdare d. Ingrijorare

7.

a. Defensiv b. Prietenos
c. Distras d. Abatut

8.

a. Deznadajduit b. Usurat
c. Timid d. Agitat

9.

a. Suparat b. Dusmanos
c. Ingrozit d. Preocupat

10.

a. Precaut b. Insistent
c. Plictisit d. Inspaimantat

11.

a. Ingrozit b. Amuzat
c. Regret d. Flirt

12.

a. Indiferent b. Jenat
c. Sceptic d. Trist

13.

a. Determinat b. Anticipativ
c. Amenintator d. Timid

14.

a. Iritat b. Dezamagit
c. Deprimat d. Acuzator

15.

a. Contemplativ b. Ametit
c. Incurajator d. Amuzat

16.

a. Iritat b. Ganditor
c. Incurajator d. Intelegator

17.

a. Indoiala b. Afectuos
c. Jucaus d. Inspaimantat

18.

a. Determinat b. Amuzat
c. Inspaimantat d. Plictisit

19.

a. Arogant b. Recunoscator
c. Sarcastic d. Tentant

20.

a. Dominant b. Prietenos
c. Vinovat d. Ingrozit

21.

a. Jenat b. Fantezie
c. Confuzie d. Panica

22.

a. Preocupat b. Recunoscator
c. Insistent d. Rugaminte staruitoare

23.

a. Multumit b. Defensiv
c. Sfidator d. Curios

24.

a. Ganditor b. Iritat
c. Agitat d. Ostil

25.

a. Panicat b. Neîncrezator
c. Descurajat d. Interesat

26.

a. Ingrijorat b. Timid
c. Dusmanos d. Nelinistit

27.

a. Glumet b. Precaut
c. Arogant d. Linistitor

28.

a. Interesat b. Glumet
c. Afectuos d. Multumit

29.

a. Nerabdator b. Inspaimântat
c. Iritat d. Reflexiv

30.

a. Recunoscator b. Flirt
c. Ostil d. Dezamagit

31.

a. Rusinat b. Increzator
c. Glumet d. Abatut

32.

a. Serios b. Rusinat
c. Dezorientat d. Alarmat

33.

a. Jenat b. Vinovat
c. Fantezie d. Ingrijorat

34.

a. Inspaimântat b. Derutat
c. Neincrezator d. Ingrozit


35.

a. Derutat b. Nervos
c. Insistent d. Contemplativ

36.

a. Rusinat b. Nervos
c. Suspicios d. Nehotarat

 

Rezultate

1. a; 2. d; 3. c; 4. b; 5. c; 6. b; 7. c; 8. a; 9. d; 10. a; 11. c; 12. c; 13. b; 14. d; 15. a; 16. b; 17. a; 18. a; 19. d; 20. b; 21. b; 22. a; 23. c; 24. a; 25. d; 26. c; 27. b; 28. a; 29. d; 30. b; 31. b; 32. a; 33. d; 34. c; 35. b; 36. c.

Scorul mediu pentru acest test se incadreaza intre 22 si 30 de raspunsuri corecte.

Daca scorul tau este peste 30 inseamna ca esti chiar bun la citit si la inteles emotiile si starea psihica a oamenilor cu care interactionezi, reusind sa le  “citesti” gandurile doar privindu-i in ochi.

Daca scorul tau a fost sub 22, insa, cu singuranta ai dificultati in a intelege si a empatiza cu persoanele din jurul tau.

Daca ti-a placut acest test, da-mi un LIKE si lasa-mi un comentariu mai jos. Daca nu ti-a placut, SHARE unui prieten! 🙂

Multumesc frumos!