***** Obține greutatea IDEALĂ înțelegând cum funcționează tiparele mentale! *****

Tipare Mentale Pentru Greutatea Ideală - CURS ONLINE


Fii sincer, si recunoaste ... ai incercat vreo dieta de slabit si ai realizat ca nu a functionat?

Sau chiar daca a functionat pe moment, ai constatat ca ... dupa o perioada (de obicei foarte scurta), ai re-acumulat kilogramele pierdute?

Ti-ai dori sa ai un corp senzational si sa nu ai restrictii la mancare? 

Ei bine ...

Prin intelegerea si gestionarea tiparelor mentale iti poti gasi ARMONIA si ECHILIBRUL!

Mai mult ... poti atinge si pastra GREUTATEA IDEALA!!!

25 kg în 6 luni!!! Asta a fost evoluția (sau scăderea) lui Liviu de când a început să se lucreze conștient în revenirea la o greutate ideală.

Chiar asa este!!! Astfel ca, recomandarea mea este sa uiti de orice dieta sau program de slabit si sa urmaresti cu atentie in continuare ... Dar mai intai, urmareste acest scurt interviu cu Liviu:

Cu ajutorul Cursului Online - Tipare Mentale Pentru Greutatea Ideala, gandit si creat de Diamond Cutter Romania si Liviu Taloi poti obtine greutatea IDEALA prin intelegerea si gestionarea tiparelor mentale! 

Luiza Stefan Managing Director, UP 2U, Coaching & Consulting

Uneori, când citesc mărturisirile unor oameni care spun că au făcut și au dres, mă întreb cât este de adevărat. Despre Liviu nu mă intreb, pentru că îl cunosc și am văzut transformarea! Știu că este și traieste ceea ce spune că a făcut! 
In plus, personal folosesc de aproape un an filosofia care stă la baza acțiunilor lui, așa că testez și pe mine, altfel, cei care mș cunosc, știu că nu recomand ceva în care eu insămi nu cred .... Mergi la cursul lui Liviu, sau urmărește-l on-line, și ai să vezi că intri în contact cu mai mult decât greutatea ideală.


De la:  Adrian Iacob

Targu Frumos, Iasi, Romania

Draga prietene,

In urma cu cativa ani, cu 5 ani mai exact, in 2012, participand la o Scoala de Vara de E-Commerce GPeG, aveam sa il cunosc pe Liviu Taloi, un consultant pe comert electronic cu experienta in activitatile de zi cu zi ale magazinelor online romanesti. 

Urmareste-l pe Liviu si afla ce sunt timparele mentale

Activand in acelasi domeniu, al marketing-ului online, am avut prilejul sa il reintalnesc si sa il urmaresc in diverse ocazii de gen: webinarii online, evenimente de e-commerce, workshop-uri la Business Days...

​In ultimul an insa, datorita unor probleme personale care m-au tinut departe de astfel de evenimente, nu ne-am mai intalnit! Insa, mare mi-a fost bucuria cand un prieten comun, Octavian Baban (Tavi, cum ii spun prietenii) - avea sa ma sune si sa imi comunice ca impreuna cu Liviu au lucrat la "un curs puțin diferit față de cele cu care ne-am obișnuit până acum" - de care multă lume are nevoie, mai ales că este legat de un subiect de importanță majoră: obținerea și menținerea greutății ideale!!!

Acum, nu știu cum stai tu la capitolul greutate corporală, însă, sincer vorbind, eu de vreo zece-doisprezece ani mă lupt cu mai multe kilograme în plus. Iar pentru asta am incercat nu doar o dieta, ci ... multe! 

E drept, cea mai mare "perforanță" atinsă în urma unei diete a fost anul trecut, cand am ajuns la greutatea de 87 Kg (de la 105)!!!

Ulterior, am pus la loc kilogramele pierdute, astfel că, astăzi am atins 109 kg!!!

Iar acest lucru MĂ DOARE TARE!!!

Crede-mă!

Așa că ... cred că am fost printre primele persoane care s-au înscris la cursul lui Liviu! 

Și din acest motiv te invit și pe tine să o faci! 

Iată ce vei învăța de la Liviu din cursul ”Tipare Mentale pentru greutatea ideală”:

 • 1. De ce nu funcționează mereu dietele de slăbit (înțelegerea greșită despre diete)
 • 2. Cum funcționează cu adevărat o dieta de slăbit
 • 3. Care sunt cei 4 pași pentru a slabi folosind tiparele mentale
 • 4. Cum fac sa am acces la un nutriționist perfect pentru mine
 • 5. Cum fac broccoli sau sfecla roșie sa aibă un gust bun cu ajutorul moralității
 • 6. Definiția unei dependente de mâncare.
 • 7. Cele 3 tipuri de adicții.
 • 8. Cum pot sa mă bucur de snacks-uri si dulciuri fără sa mă îngraș
 • 9. Cum pot sa am gustul unei gogoși cu gem când mănânc broccoli
 • 10. Roata vieții, masa din bucătărie si dependentele
 • 11. Cum se oprește definitiv cercul vicios al aducțiilor, cu rezultate 100%.
 • 12. Cele 3 otrăvuri care te țin atașat de mâncare si băutură
 • 13. Cele 12 ceasuri rele ale adicției de mâncare.
 • 14. Cum sa îți placă o amandină în mod corect, fără să te îngrași
 • 15. Modul ignorant de a-ți displace kilogramele în plus de pe tine
 • 16. Pune stop vânătorii după senzații tari. Obține ce vrei culegând fructul semințelor!
 • 17. Cum să ai un corp senzațional și să mănânci ce vrei în același timp.
 • 18. Instrumente de lucru, corelații si carnețelul faptelor bune pentru a slabi.
 • 19. Și multe alte informații și exerciții practice care, mai mult ca sigur, o să îți placă...

Este într-adevăr, acel tip de curs unic si special pe care îl poți învăța de la o persoană care a experimentat mai întâi pe pielea lui...

​25 kg în 6 luni!!!

Asta a fost evoluția (sau scăderea) lui Liviu de când a început să se lucreze conștient în revenirea la o greutate ideală.

Câteva întrebări firești ...

Pentru că, curios din fire cum sunt, nu m-am putut abține totuși să mă transform în Vocea Scepticului și să aflu răspuns la câteva întrebări firești, care, probabil le-ai fi adresat chiar tu!

Și iată ce răspunsuri am primit:

 - Cursul acesta este un Program de Slăbit?

Nu, nu este un program de slabit, este un curs unde vei pune bazele schimbarii modului tau de gandire asupra ceea ce inseamna slabitul, adictia fata de alcool, sau alte stimulente. Cu toate acestea, desi nu este un program de slabit cum exista in piata, pentru ca este nevoie de o ghidare constanta, ne vom intalni periodic, online, intr-un grup de suport.

 - Care este structura cursului? Ce voi primi?

Structura cursului este alcătuită din 9 sesiuni și conține:

 • 8 înregistrări video explicative cu o durată între 45min - 1,30h
 • 4 video meditații explicate
 • 2 înregistrări video (90 min) cu exerciții yoga pentru o greutate ideală
 • Manualul de curs - Obține Greutatea Ideală Folosind Tiparele Mentale (120 pag.)
 • PlayBill - Obține Greutatea Ideală Folosind Tiparele Mentale
 • Setul de Instrumente dezvăluite în curs pentru obținerea greutății ideale
 • Acces la Fișierul - Carnețelul Faptelor Bune Pentru Slăbit
 • Acces gratuit la grupul privat de Facebook unde poți adresa întrebări specifice și unde poți obține suport chiar și după ce termini de parcurs întregul curs
 • ... Și multe alte resurse!!!

Și iată ce răspunsuri am primit:

 - Cum mă vor ajuta intâlnirile în Grupul de Suport să Slăbesc?

Este uneori greu să te ții de practică de unul singur și ai nevoie de sprijin, de un loc unde să spui ce provocări ai, unde poți asculta soluțiile găsite de ceilalți... Ne vom intâlni periodic, probabil o dată la două săptămâni, iar întîlnirea va fi online. S-ar putea, dacă este cerere mare, să facem grupuri de suport în fiecare oraș unde se adună mai mulți membri, sau pentru început, în București.

 - Care este Practica pe care trebuie să o fac pentru a Slăbi?

Ar trebui să ai încredere în dieta sau programul de slăbit pe care il urmezi acum, sau pe care îl vei urma in perioada următoare. Practica din acest curs se bazează pe antrenamentul minții, pe tiparele mentale, și face ca tu să poți beneficia de ajutor profesionist potrivit cu convingerile tale, indiferent că mănânci vegetarian, lacto-vegetarian sau ai alimentația bazată pe carne.
Vei completa zilnic un Carnețel Al Faptelor Bune Pentru Slăbit, ce te va ajuta să iți schimbi modul de gândire. În acest sistem, cel al tiparelor mentale, credem că percepția ta creează realitatea pe care o trăiești, și astfel, în câteva luni de zile, schimbându-ți modul de gândire, ca și rezultat, vei observa o imbunătățire vizibilă a modului cum mănânci, cum gândești, cum vezi realitatea înconjurătoare, sau cum iți vezi propriul corp.

- Va trebui să urmez niște rețete fixe? Un meniu fix cu restricții?

Nu, nu va trebui! Poți urma, după ce iti schimbi comportamentul la nivel mental și la nivel emoțional, orice dietă pe care o vei găsi potrivită pentru tine. In general, ca să poți slăbi ar trebui să nu te mai gândești prea mult la ... a slăbi. Ca să poți avea o viață perfectă din acest punct de vedere ar trebui să iți schimbi stilul de viață, modul cum gândești.
Asta vei invăța la Curs, nu cum să urmezi o anumită retetă. Este dacă vrei, eliberarea ta din orice îngrădire mentală legată de dietă!

- Cum vom comunica?

Pe email și in cadrul acelor intâlniri periodice ale Grupului de Suport. Liviu nu este dietetician de profesie, el are un business de consultanță în domeniul comerțului electronic și nu va avea timp probabil de consultații zilnice cum face un doctor nutriționist cu pacienții săi. Din acest motiv este utilă participarea la intâlnirile de Grup. Cel mai important lucru însă este Practica Zilnica a celor ce doresc să își schimbe modul de gândire; să se perceapă pe ei ca având o siluetă perfectă și o energie maximă.

- Este un Program care recomandă doar Fructe și Legume? Eu mănânc și Carne, ce fac?

Nu este un Program de Slabit, este un Curs cu invățături și materiale suport care te vor ajuta să iți schimbi obiceiurile alimentare. Se poate slăbi in orice fel, cu orice tip de aliment, recomandarea noastra este sa urmezi conștiincios cursul, să practici ceea ce înveți, si apoi vei vedea ce este bine pentru tine. Poți alege ceea ce vrei, poți să slăbești mâncând și Carne.
Urmeaza sfaturile profesioniste in materie de dietă ale unui Nutriționist calificat cu diplomă de la singura facultate de profil din România, cea de la Targu Mures!
La acest Curs vei mai afla cum să iîi schimbi modul de gândire pentru ca atunci când mergi la un nutriționist să ai succes. Faptul că mergi la un doctor specializat nu iți garantează, în acest moment, succesul. După ce vei urma acest Curs, vei ințelege de unde vine succesul in slăbit, vei ințelege că depinde in mare măsura de tine!

- Cât timp vor fi disponibile resursele online?

Toate resursele Cursului vor fi online, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, tot timpul anului. Chiar se vor inmulți pe parcurs, nu vor dispare de acolo.

- Ce îmi garantează că voi slăbi? Ce îmi garantează că nu mă voi îngrășa după ce aplic cele învățate?

Nimeni nu îți poate garanta că vei slăbi, nimeni nu îți garantează că nu te vei îngrășa după un timp, chiar și după ce vei afla cele prezentate în acest Curs! Singura pesoană care poate garanta pentru rezultatele tale ... esti TU, printr-o practică constantă, sinceră, și cât timp dorești să te ții de ea, grupul de suport va fi lângă tine.

- Cât timp trebuie să urmez această Practică?

Cât timp crezi că ai nevoie să iți schimbi modul de gândire. Apoi, totul se va schimba de la sine pentru că vei uita cum ai fost înainte de această schimbare.

- Ce se întâmplă în caz de vreo urgență medicală, sau urgență alimentară care ține efectiv de nutriție?

In acest caz, e bine să te adresezi unui medic specializat, în nutriție - conform nomenclatorului de ocupatii din Romania, „Nutritionist Dietetician”.
Cursul acesta nu este un înlocuitor al sfaturilor personalizate medicale, functie de boala pe care o ai si se recomanda sa pastrezi legatura cu medicul curant pe toata perioda in care vei schimba regimul alimentar (recomandare valabilă și în cazul unei diete, de altfel!). Cursul acesta te va ajuta sa îți schimbi modul de gândire și să ai succes cu orice dietă sau program alimentar recomandat de un medic.

*****

Acestea au fost toate răspunsurile care mi-au trecut prin minte să le pun, iar răspunsurile pe care le-am primit mi-au întărit convingerea că alegând să mă înscriu la curs, am făcut cea mai bună alegere!

​Acum, probabil că dorești să afli ... Care este investiția în acest curs?

Pentru mine, atunci când este vorba de sănătate și de atingerea unei siluete ideale și a unui stil de viață sănătos, nu există preț!!! Iar dacă și tu ești ca și mine, ei bine, sunt 100% SIGUR că gândești la fel!

In mod normal, acest curs are o valoare inestimabilă, iar cei care au participat la workshop-ul demo au plătit 450 lei de persoană! 

Pentru o foarte scurtă perioadă de timp, TU ai șansa să achiziționezi acest curs cu o investiție simbolică de DOAR 250 lei!!!

Iar pentru această investiție ridicolă (echivalentul doar a unui prânz de două persoane la un restaurant), tu primești ...

 • 8 înregistrări video explicative cu o durată între 45min - 1,30h
 • 4 video meditații explicate
 • 2 înregistrări video (90 min) cu exerciții yoga pentru o greutate ideală
 • Manualul de curs - Obține Greutatea Ideală Folosind Tiparele Mentale (120 pag.)
 • PlayBill - Obține Greutatea Ideală Folosind Tiparele Mentale
 • Setul de Instrumente dezvăluite în curs pentru obținerea greutății ideale
 • Acces la Fișierul - Carnețelul Faptelor Bune Pentru Slăbit
 • Acces gratuit la grupul privat de Facebook unde poți adresa întrebări specifice și unde poți obține suport chiar și după ce termini de parcurs întregul curs
 • ... Și multe alte resurse!!!

​Ce să faci în continuare? Iată ...

De aici încolo, tot ce ai de făcut ține de tine pentru finalizarea detaliilor! Click pe butonul de mai jos, completează formularul de înscriere și modalitatea de plată cea mai potrivită pentru tine, și imediat cum plata este confirmată primești acces instantaneu la materialele video de curs prin care vei obține greutatea ideală, înțelegând cum funcționează tiparele mentale.   ​

Îți mulțumesc pentru că ai avut răgazul de a citi această scrisoare și ... abia aștept să ne întâlnim în cadrul Grupului de Suport!

P.S. Dacă încă vezi contorul de mai jos în pagină, înseamnă că poți achiziționa acest curs cu o reducere de 80%!!!, la doar 250 lei (Valoarea normala 450 lei)


Cu prietenie,
Adrian Iacob
Fondator, CEO AISUCCES.ro

01
Zile
17
Ore
00
Minutes
00
Secunde

 ***** Obține greutatea IDEALĂ înțelegând cum funcționează tiparele mentale! *****