To be or to make?!?

Shares

Minim 2 lucruri deosebite mi s-au intamplat ieri si am zis sa le impartasesc si cu cititorii AIsucces.ro. Cu unul m-am si trezit in gand, de celalalt am aflat putin mai devreme.

M-am trezit zambind deoarece aveam urmatorul gand: ieri m-am intalnit cu un om care a socializat cu mine si abia astepta sa mai tin un discurs. M-a facut sa realizez ca la evenimentul respectiv de public speaking, axandu-ma pe ceva anume, am omis ceva esential, nu am fost atent atat cat ar fi trebuit cu oamenii care m-au placut si care au invatat ceva de la mine, carora tin sa le multumesc. Si ma pot bucura de faptul ca ajut oameni de care nici nu aflu, fara sa cheltui bani. 

A doua chestie incredibila din punctul meu de vedere, este cum un pensionar de 65 de ani din Arad, cu adevarat minunat, urmeaza cursurile mele care pana acum au avut o influenta interesanta asupra sa. Si acest om face yoga de 20 de ani, citeste 3,4 ore pe zi etc. Are un program senzational zilnic, astfel incat puteam usor sa par ridicol vorbindu-i eu despre cursul meu despre SANATATE(la cererea sa). Insa socializand cu dumnealui, am realizat un lucru fain.

Am dezvoltat putin cunostiintele mele de dezvoltare personala astfel incat sa pot cu adevarat sa am o influenta si o inspiratie asupra domniei sale, care sa-i aduca o imbunatatire celor peste 35 de ani pe care si-i mai doreste din viata. 

Va las cu o melodie care imi place, de care sa va bucurati in acest week-end. 

 

P.S. Trimite un mesaj cu raspunsul la intrebarea „Tu cand chiar asculti(esti atent) pe cineva, urmaresti ce greseste, ce parti negative are, sau urmaresti ce poti invata si aplica?” la adresa RobertBurcea1@gmail.com cu subiectul “CONCURS ” si vei primi o surpriza ce consta in a-ti alege un curs la alegere in valoare de 250$, absolut GRATIS.

Indiferent cand vei citi acest articol, vreau sa te anunt ca in momentul in care imi vei trimite mail-ul, iti voi raspunde si vei primi o surpriza drept multumire faptului ca esti un cititor fidel.

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: