Tony Robbins invitat la Dr.Oz! (video)

Shares
logoNEW.1pg

Tony Robbins, Hour of Power – Click pentru Download GRATUIT

 

La sfarsitul lunii mai, mai precis in editiile din 16, 21 si 22 mai, celebrul doctor-vedeta american, Dr.OZ, l-a avut ca invitat pe Anthony Robbins, celebrul autor, trainer si coach care de 35 de ani consiliaza oameni din toate categoriile sociale pentru ca acestia sa-si imbunatateasca viata, atat din punctul de vedere al sanatatii cat si cel al finantelor proprii si prosperitatii.

In cele 3 emisiuni la care a fost invitat de Dr.OZ, Tony Robbins a vorbit despre programul pe care il urmeaza insusi, despre un ritual cu care isi incepe ziua conceput special pentru a-si ridica nivelul de energie, precum si despre rolul concentrarii si al vizualizarii!

Urmarind cele 3 parti ale discutiei dintre Tony Robbins si Dr.OZ vei afla despre,

  • copilaria si ascensiunea lui Tony,
  • despre personalitati de marca pe care le-a consiliat de la Dalai Lama, Lady Diana sau Nelson Mandella;
  • 3 pasi simpli pe care ii poti aplica si tu pentru a te folosi de puterea personala in directia dorita de tine, si la final,
  • rutina de dimineata a lui Tony, intitulata 15 Minutes Fulfillment(Rutina de 15 min.) 

Tot ce pot sa iti mai spun inainte ca sa savurezi  aceasta emisiune minunata, este ca pasii si exercitiile propuse de Tony Robbins in acest interviu ii poti gasi  explicate si detaliate in audiobookul „Deciziile sunt cheia schimbarii” de Anthony Robbins, tradus si lecturat magnific de Cristian Carstoiu. Acest audiobook il poti comanda acum, de aici.

Pasii si exercitiile propuse de Tony Robbins in acest interviu ii poti gasi  explicate si detaliate in audiobookul „Deciziile sunt cheia schimbarii” de Anthony Robbins, tradus si lecturat magnific de Cristian Carstoiu. Acest audiobook il poti comanda acum, de aici.

Buton-share

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: