DE NECLINTIT

DE NECLINTIT! MANUAL DE STRATEGII PENTRU LIBERTATEA TA FINANCIARĂ

COMANDĂ-ȚI PROPRIUL EXEMPLAR CHIAR ASTĂZI!

ATENȚIE! STOC LIMITAT!!!

Enter your text here...

CE SPUN CEI MAI MARI LIDERI AI LUMII FINANCIARE DESPRE TONY ROBBINS...


„Tony Robbins nu mai are nevoie de nici o introducere. El se dedică îmbunătățirii vieții tuturor investitorilor. Toți investitorii vor găsi această carte extrem de interesantă și de edificatoare.”  - Carl Icahn, miliardar activist și investitor

„Rareori se întâmplă ca un outsider să ajungă în centrul atenției și să devină o voce respectată și influentă în lumea finanțelor. Tony Robbins reușește din nou să facă acest lucru, cu o nouă carte care vrea să ne pregătească și să ne ajute să profităm de pe urma inevitabilelor crize și corecții viitoare.” - Anthony Scaramucci, fondator SkyBridge Capital, unul dintre prezentatorii emisiunii Wall Street Week

„În mod remarcabil, Robbins a scris o carte care îi va atrage atât pe începători, cât și pe cei mai experimentați specialiști din domeniul finanțelor care administrează active în valoare de mai multe miliarde de dolari. Dacă ar exista un Premiu Pulitzer pentru cărțile de investiții, nu încape nici o îndoială că această carte l-ar câștiga.” - Steve Forbes, CEO și Editor al revistei Forbes

„Robbins este cel mai bun moderator din domeniul economic cu care am lucrat vreodată. Misiunea lui de a pune la dispoziția investitorilor obișnuiți perspectivele celor mai străluciți oameni din domeniul financiar este realmente înălțătoare.” - Alan Greenspan, fost director al Rezervei Federale (Federal Reserves) pe mandatul a patru președinți

„Tony a trecut pe la biroul meu pentru o întâlnire de 45 de minute care, de fapt, a durat 4 ore. A fost unul dintre cele mai cuprinzătoare interviuri pe care le-am dat în toată cariera mea de 65 de ani în domeniul fondurilor mutuale de investiții. Tony are o energie și o pasiune care sunt contagioase și explozive; mi-am dat imediat seama că această carte va avea un impact uriaș asupra investitorilor.” - John C. Bogle, fondator The Vanguard Group, cel mai mare fond mutual din lume ce administrează active de peste 3 trilioane de dolari

„În această carte, Tony Robbins își aduce talentul unic de a simplifica lucrurile complicate în timp sintetizează conceptele celor mai buni investitori din lume în lecții practice de care vor profita atât investitorii naivi, cât și profesioniștii experimentați.” - Ray Dalio, fondator și unul dintre directorii generali de investiții al Bridgewater Associates și cel mai bun investitor în domeniul fondurilor speculative.

DE NECLINTIT

MANUAL DE STRATEGII PENTRU LIBERTATEA TA FINANCIARĂ

De ne-clin-tit:                                                                                              
    O încredere fermă și de necontestat;                                    
    Un angajament statornic față de adevăr;                                  
    prezență, liniște sufletească și o stare 
 de calm în toiul furtunii.

Te salut,


   Sunt Adrian Iacob, fondatorul AISUCCES și, mai înainte de a-ți spune câteva cuvinte despre această nouă carte scrisă de Tony Robbins, vreau să îți adresez o întrebare:


- Cum ar fi să știi că, indiferent ce s-ar întâmpla în economie, în bursa de valori sau în sectorul imobiliar, TU și familia ta nu numai că ați supraviețui, dar ați și prospera - nu numai că te-ai putea proteja, dar ai și reuși să profiți de acele împrejurări care îi fac pe atâția oameni să trăiască cu teamă?


   Într-o lume marcată de incertitudine, milioane de oameni nici măcar nu mai cred că este cu neputință să obțină cu adevărat independența și siguranța financiară. Cu toate acestea, mai mulți experți, care au trecut cu succes prin situații economice dificile, ne-au demonstrat că nu avem motive să ne temem. Ei știu că vremurile economice grele sunt acele rare ocazii din viață când oricine poate trece de la greutăți financiare la libertate financiară.


   În această carte, Tony Robbins dezvăluie strategiile lor folosind instrucțiuni simple, pas cu pas, relatări care inspiră și observații captivante.


   „De unde le știe Tony pe toate?” - este o întrebare firească pe care ai putea să o pui... 


   Ei bine... pe parcursul a 7 ani, Tony a intervievat peste 50 dintre cele mai sclipitoare minți fdin lume ale universului financiar. S-ar putea ca numele lor să nu însemne nimic pentru tine, dar în domeniul financiar acești oameni au statutul de vedetă, iar numele lor sunt recunoscute la fel ca numele unor celebrități precum LeBron Jame, Robert De Niro, Justin Bieber, Jay Z sau Beyonce!


   Faptul că la un moment dat, Tony a fost coach-ul lui Paul Tudor Jones, unul dintre cei mai mari traderi din toate timpurile l-a ajutat foarte mult. Lista legendelor care au ajuns să îi împărtășească sfaturile ți părerile lor îi include pe Ray Dalio, cel mai bun manager din întreaga istorie a fondurilor speculative; pe Jack Bogle, fondatorul Vanguard și venerabilul pionier al fondurilor de indici; pe Mary Callahan Erdoes, care administrează active în valoare de 2,4 trilioane de dolari la JPMorgan Chase & Co; pe T.Boone Pickens, mogulul miliardar din domeniul petrolului; pe Carl Icahn, cel mai formidabil investitor „activist” din America; pe David Swensen, a cărui magie financiară a făcut din Yale una dintre cele mai bogate universități din lume; pe John Paulson, managerul unui fond speculativ care a câștigat personal 4,9 miliarde de dolari în 2010; și Warren Buffel, cel mai celebru investitor din toate timpurile.


   Deși nu cunoști aceste nume, nu ești singurul. În afara cazului în care lucrezi în domeniul financiar, probabil că ești mai informat cu privire la rezultatele echipei tale favorite de fotbal sau de ce se află în căruciorul tău de cumpărături de la Carrefour. Dar chiar o să vrei să afli câte ceva și despre acești titani financiari pentru că ei îți pot schimba viața cu adevărat.


   În urma acelor cercetări a rezultat o carte colosală de 800 de pagini, Money: Master the Game (Banii: Stăpânește jocul) - carte ce a avut un succes fulgerător ajungând pe primul loc în topul celor mai bine vândute cărți de afaceri New York Times. Din momentul publicării sale, în 2014, cartea s-a vândut în peste un milion de exemplare, bucurându-se dde un spectru extraordinar de larg de declarații publice de susținere chiar și din partea elitei financiare. Carl Icahn, de exemplu, un om pe care nu-l convingi prea ușor să treacă de partea cuiva, declara: „Fiecare investitor va descoperi că această carte este extrem de interesantă și de edificatoare” iar Jack Bogle scria că „Această carte te va lumina și te va ajuta să înțelegi mai bine cum să stăpânești jocul banilor și, pe termen lung, cum să își câștigi libertatea financiară.”


   Oricine își va face timp să studieze și să aplice lucrurile pe care le-a aflat Tony de la acești titani ar trebui să obțină recompense financiare uriașe care pot dura o viață.


   O altă întrebare firească care s-ar putea să îți vină acum ar fi: „De ce și-a mai bătut capul să mai scrie o a doua carte, „De Neclintit”?


   Cea mai potrivită persoană pentru a răspunde la această întrebare îl dă chiar Tony:


   „Obiectivul meu este acela ca TU, cel ce vei citi această carte, să devii mai puternic, în timp ce ajut și alte milioane de oameni care au căzut pradă uitării și care au o nevoie disperată de ajutor. Am donat tot profitul de pe urma cărții Banii: Stăpânește jocul și voi face la fel și cu profitul obținut de pe această carte, De neclintit, pentru a oferi mese gratuite oamenilor înfomentați și neajutorați prin parteneriatul meu cu Feeding America, cea mai eficientă organizație filantrofică. Până acum, dacă adunăm profitul acestor cărți și donațiile personale pe care le-am făcut în ultimii doi ani, am oferit peste 250 de milioane de mese gratuite familiilor nevoiașe. În următorii opt ani, intenționez ca în total să ajung la un miliard de mese donate. Dacă vei ține în mâini această carte, vei contribui și tu la această cauză. Îți mulțumesc! Și poți cumpăra mai multe exemplare pe care să le oferi familiei sau prietenilor tăi!


   În afara acestei misiuni, am avut trei motive urgente pentru a scrie De neclintit. În primul rând, vreau să ajung la cât mai mulți oameni cu putință scriind o carte mică ce poate fi citită în câteva seri sau într-un week-end. Dacă vei dori să intri mai în detaliu, sper că vei citi și Banii: Stăpânește jocul, dar te înțeleg dacă acel monstru de carte ți se pare intimidant. 


   De neclintit a fost conceput ca un manual concis care conține toate faptele și strategiile esențiale de care ai nevoie pentru a-ți transforma viața financiară.


   Luând decizia de a scrie o carte de mici dimensiuni care poate fi citită repede și cu ușurință, obiectivul meu este să cresc probabilitatea ca tu nu numai să stăpânești la perfecțiune acest material, dar să și acționezi în virtutea lui.


   Oamenilor le place să repete că informația este putere. Dar adevărul este că ea nu este decât putere potențială. Știm amândoi că este inutilă dacă nu acționezi pe baza ei. 


   Această carte îți oferă un plan de acțiune foarte eficient pe care îl poți pune în aplicare imediat - pentru că execuția este întotdeauna mai importantă decât cunoașterea.


   Cel de-al doilea motiv pentru care am scris De neclintit este că în zilele noastre văd multă frică în jurul meu. Cum ar putea oameni ca mine și ca tine să ia decizii financiare inteligente și raționale dacă sunt copleșiți de teamă?


   Chiar dacă știi ce ai de făcut, teama te împiedică să acționezi.


   Mă preocupă faptul că vei lua măsuri greșite dacă ești temător, că îți vei face rău ție însuți și familiei tale în moduri pe care le poți evita”


   Pas cu pas, această carte îți va oferi posibilitatea să te eliberezi sistematic de teama respectivă.

   Pentru a realiza De neclintit, Tony Robbins, omul care a antrenat peste cincizeci de milioane de oameni din 100 de țări și care este recunoscut drept cel mai bun antrenor de viață (life coach) și de strategii în afaceri, în toată lumea, se alătură echipei lui Peter Mallouk, un planificator financiar acreditat și un avocat - singurul om din istorie pe care revista de investiții Barron's l-a desemnat, împreună cu compania sa, drept primul consultant financiar independent din America în 2013, 2014 și 2015, în timp ce Forbes l-a desemnat cel mai bun consultant investițional din Statele Unite în 2016 (bazându-se pe o creștere în ultimii zece ani).


   Împreună, ei dezvăluie cum poate să devină de neclintit  cineva - într-o lume de incertitudini permanente, cu volatilitate economică și schimbari fără precedent, dar care poate profita de teama care îi imobilizează pe atât de mulți.

   ”Pentru toți cei care își doresc să nu petreacă ani întregi studiind economia și curentele gândirii economice, dar totuși să aibă măcar idee de principiile de bază ale mașinăriei financiare, această carte este una de căpătâi. Tony descrie pe înțelesul tuturor evoluțiile și inflexiunile pieței din ultimii zeci de ani, precum și capcanele pe care tu, ca investitor începător, ar trebui să le eviți. Te îndemn să citești cu atenție acest ghid financiar pentru o viață petrecută în bunăstare și prosperitate pentru buzunarul tău și, mai ales, pentru sufletul tău.” - Eusebiu Burcaș, arhitect de bunăstare, în Prefața cărții „De neclintit”.

CÂTEVA STRATEGII ȘI PRINCIPII SECRETE EXTRASE DIN CUPRINSUL CĂRȚII „DE NECLINTIT”...

  • Cum să îți găsești puterea și liniștea sufletească într-o lume marcată de incertitudine... pag. 33
  • Șapte informații care te vor ajuta să identifici venirea „vremurilor grele” dar și să scapi de teama de corecții și prăbușiri... pag 57
  • Taxele ascunse și jumătățile de adevăr pe care și le spun majoritatea consultanților financiari, și cum să preiei tu controlul investițiilor tale... pag. 91
  • Care sunt secretele meseriei de investitor și cum faci să găsești un consultant în care să ai încredere - și care să merite încrederea ta, cu adevărtat ..... pag. 124
  • Cele 4 principii-cheie care te vor ajuta să te orientezi de fiecare dată când vei decide să investești... pag. 157
  • Cele 6 greșeli financiare pe care le comit investitorii și cum le poți evita... pag 219
  • Cea mai importantă decizie din viața ta, adevărata ta bogăție.... pag. 249

   Toți cei care vor cumpăra cartea „De neclintit” vor găsi la finalul cărții, în Anexă, un instrument inestimabil ca valoare: Lista ta de verificare pentru a avea succes în fortificarea propriului regat - Cum să-ți protejezi activele, să-ți creezi moștenirea și să te asiguri în fața necunoscutului.


Profitul integral de 100% din vânzarea acestei cărți este donat integral organizației mondiale de ajutorare, Feeding America!


Specificații tehnice: 

Titlul original: Unshakeable: Your Financial Freedom Playbook @ 2016 by Tony Robbins Production

Ediția în limba romănă: De neclintit: Manualul de strategii pentru libertatea ta financiară
Anul de apariție: 2017
Editura:  Act și Politon

Număr de pagini: 319
Preț cu TVA:  59,00 49,00 Lei (Reducere 20%! Economisești 10 lei) 


Ajută-l pe Tony, ajută-ți prietenii și familia, ajută-i pe cei deznădăjduiți

cumpărând această carte! Împărtășește apoi vestea mai departe!  Îți mulțumim!

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII REFERITOARE LA EVENIMENTELE, PRODUSELE ȘI PROGRAMELE DE COACHING ALE LUI TONY ROBBINS VIZITAȚI TONYROBBINS.COM (ENGLEZĂ) SAU TONYROBBINSROMANIA.RO (ROMÂNĂ)

Copyright 2017, AISUCCES.ro