Tony Robbins la Bucuresti printr-o lansare de carte si un workshop-preview UPW

Vrei sa fii mai aproape de Tony Robbins? Vrei inspirație și valoare?

Ei bine, daca raspunsul tau este unul afirmativ la ambele intrebari, afla ca poti fi mai aproape de Tony Robbins la Bucuresti, joi 2 Martie, printr-o lansare de carte si un workshop-preview UPW sustinut de unul dintre cei mai buni traineri din echipa lui Tony Robbins, Amandeep Thind

Dupa  lansarea oficiala transmisa LIVE, de la Cluj, a cartii, „Banii: Stăpânește jocul. 7 pasi spre libertate financiară”, de Tony Robbins (vezi inregistrarea video aici) ne bucură să vă invităm evenimentul „Mai aproape de Tony Robbins – Inspirație și valoare”, joi, 2 martie, la București, Crystal Palace Ballrooms Events, ora 18:00.

Vor fi 4 ore în care vă veți îmbogăți cu:

💎 Idei prețioase

💎 Gânduri productive

💎 Răspunsuri care inspiră

Tony Robbins, una dintre cele mai influente personalități mondiale, a antrenat peste 50 milioane de oameni din peste 100 de țări. Mai mult de 4 milioane de oameni au participat la evenimentele lui, cu impact covârșitor. Cei peste 30 de ani de experiență, nenumărate programe și cărți declarate bestseller, îl recomandă pe Tony Robbins ca fiind o autoritate mondială în psihologia succesului și a schimbării.

Pentru prima dată, unul dintre cei mai buni traineri din echipa lui Tony Robbins, Amandeep Thind, ajunge în România pentru a susține un seminar live în care:

💎 Experimentați trăirile și intensitatea emoțiilor din timpul seminarului de la Londra susținut de Tony Robbins;

💎 Adunați informații prețioase și tehnici de aplicarea a acestora în toate domeniile importante ale vieții;

💎 Aflați care sunt principiile care vă conduc către îndeplinirea obiectivelor stabilite și cum să le aplicați în mod constant pentru a păși către nivelul superior al vieții;

💎 Aveți parte de momente unice, pe care nu le veți regăsi în nicio postare video online. Sunteți jucător, nu spectator; jucați, nu asistați de pe margine.

Programul

18:00-18:30
Lansare carte „Banii: Stăpânește jocul”, de Tony Robbins

18:30-20:15
Preview seminar Unleash the Power Within – Londra 2017

20:15-20:30
Pauza de networking

20:30-21:15
UPW – Schimbări spectaculoase

21:30-22:00
Înscriere la seminarul Unleash the Power Within de la Londra.
Momentul în care veți avea ocazia să beneficiați de bilete de acces la seminarul din Londra, la tarife exclusiv concepute pentru participanții la eveniment. Informații complete despre cazare în cele mai apropiate locații de Centrul Excel Londra și oferte speciale. 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: