Tony Robbins LIVE în Dubai

INVITAȚIE SPECIALĂ!!!
AI Succes împreună cu Tony Robbins – Romania FANS te invită pe 3 Septembrie în Dubai, pentru un eveniment LIVE cu Tony Robbins!

Achieve The Unimaginable

AI Succes împreună cu Tony Robbins – Romania FANS, în calitate de parteneri oficiali și-au propus să ofere iubitorilor de performanță și succes din România ocazia de a îmbina plăcerea unei mini-vacanțe exotice în Dubai cu participarea la un eveniment transformațional de o zi cu Tony Robbins – recunoscut în lume ca #1 Life&Business coach.

🔥 După cum probabil știi, strategiile de succes ale lui Tony au condus la schimbări transformaționale în viața a peste 50 de milioane de oameni din toate colțurile lumiii de-a lungul celor 38 de ani activitate. Acum, ai ocazia să poți face și tu o schimbare în viața ta! EȘTI PREGĂTIT PENTRU ASTA? 🔥

ÎNSCRIERILE SE POT FACE AICI ➡️ http://bit.ly/2X7JccX

Tony Robbins, si-a dedicat intreaga viata pentru a descoperi cum ar putea sa-si ajute semenii sa-si schimbe modul de viata, sa faca trecerea de la o viata obisnuita, banala, la un stil de viata performant si extraordinar!

Tony este o autoritate mondiala recunoscut ca expert in psihologia leadership-ului, a negocierilor si a procesului de organizare, servind de peste 38 de an ca si coach si consultant, lideri din întreaga lume, din toate domeniile de activitate: business, sport, politica, cinematografie.

Multe dintre personalitatile lumii printre care Oprah Wingfrey, Printesa Diana, Serena Williams, Hugh Jackman, Usher, Mihail Gorbaciov sau Bill Clinton au apelat la serviciile de coaching ale lui Tony.

Pe langa calitatea de coach de performanta, Tony Robbins este un speaker motivational de exceptie care reuseste cu fiecare eveniment sa conduca spre transformare pozitiva vietile miilor de participanti ce aleg seminariile sale (cam 10.000 pe eveniment).​

Ca si metoda de lucru, Tony foloseste in mod genial tehnici NLP combinate cu momente interactive si tehnici antrenante de imersie ce ofera fiecaruia dintre noi posibilitatea de a-si modela excelenta.

Hai și tu pe 3 Septembrie în Dubai, la „Achieve The Unimaginable” unde vei putea descoperi si tu cum poti deveni oricine vrei tu sa devii!

Tony Robbins LIVE in DubaiComments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: