DE NECLINTIT

TESTAMENT  | APPPODCAST | VIDEO 

Enter your text here...

TRANSFERAREA ȘI PROTEJAREA AVERII

cu PETER MALLOUK

     Înainte de de a comanda această carte (dacă nu ai făcut-o încă!) folosind una dintre numeroasele scuze pe care le-am mai auzit, dă-mi voie să-ți vorbesc direct:

Nu posed mare lucru, așa că nu contează dacă îmi fac testament.”

     Dacă nu contează, de ce mai lucrezi? De ce mai cauți să faci bani? De ce mai investești? De ce îți faci bugete? Bineînțeles că este important și probabil că ai amânat asta pentru că ți se pare o bătaie de cap. Poate fi făcut rapid și ieftin, pentru că și familia ta merită să fie protejată, nu-i așa?

Sunt tânăr și lucrurile astea sunt irelevante pentru mine.

     Lucrurile acestea sunt relevante pentru tine dacă există oameni la care ții - o mamă, un tată, un bunic, o mătușă sau un unchi - care nu și-au făcut timp să se pregătească pentru a se proteja pe ei înșiși și pe familia lor.

Am o mulțime de active, așa că o să fie o bătaie de cap....

     Dacă te gândești că este o bătaie de cap să-ți elaborezi acum un plan al averii tale, gândește-te cum vor arăta lucrurile pentru cei dragi dacă ajungi în stare în stare de invaliditate sau dacă mori? Îmi pare rău dacă sunt insensibil, dar trebuie să îți dau un impuls. Dacă ai active semnificative, ar trebui să începi imediat să-ți faci planificarea patrimoniului succesoral! Nu ai timp de pierdut. Niciunul dintre noi nu știm cât timp avem. Amânarea acestui lucru poate avea consecințe catastrofale. 

Situația mea personală este complicată.

     Dacă te gândeștică situația ta este complicată și că va genera decizii dificile (spre exemplu, copii din mai multe căsătorii, cinci foste soții și așa mai departe), imaginează-ți cum ar fi ca patrimoniul tău succesoral să treacă prin procedurile de autentificare a testamentului. Instanța succesorală, care are toată eficiența și eficacitatea unui program administrat de stat, va lua toate acele decizii dificile în locul tău fără ca tu să-ți poți spune părerea. (Sper că ți-ai dat seama că sunt sarcastic.)

Eu nici măcar nu știu ce înseamnă o autentificare. Și de ce ar trebui să-mi pese? Eu voi fi mort!

     Autentificarea este procesul la care apelează o instanță pentru a stabili validitatea unui testament (dacă există vreunul) și pentru a recunoaște executorul. Dacă nu există nici un testament, instanța va desemna un administrator pe care îl va alege chiar ea care să se ocupe de problemele ridicate de autentificare.

Mai bine cu răul pe care îl cunoști...

     Așa că hai să recunoaștem fățis că dezavantajele de a evita inevitabilul sunt mult mai costisitoare decât bătaia de cap prin care treci o singură dată când te întâlnești cu consultantul tău financiar sau cu avocatul. În cele patru liste de verificare pe care le vei găsi în Anexa cărții De neclintit vei putea afla care sunt acele măsuri menite să te protejeze în cazul în care te îmbolnăvești, vei afla modalități care să îți protejeze activele în timpul vieții și, în cele din urmă, cum poți face acțiuni generoase ca moștenire. 
     Listele sunt concepute pentru a fi utilizate împreună cu un consultant ales de tine. Dacă nu ai un consultant financiar, un expert fiscal, un specialist în asigurări sau un avocat în tabăra ta sau dacă pur și simplu vrei o altă opinie, te informăm că noi ne putem ocupa de toate aceste aspecte prin departamentul de servicii pentru familii de la Creative Planning. Ne poți contacta oricând la www.getasecondopinion.com

CUM SĂ GĂSEȘTI CERTITUDINEA
ÎN  VREMURI INCERTE

cu Tony Robbins

„Îți dai seama că trăim vremuri ciudate atunci când până și cele mai strălucite minți 
ale domeniului financiar recunosc că sunt derutați.”

     „Eu am realizat acest mesaj foarte clar anul trecut, când am organizat o întâlnire cu grupul meu Platinum Partners, un grup intim de prieteni care ne reunim o dată pe an pentru a obtine informatii financiare de la cei mai buni dintre cei mai buni.


     Ascultasem deja opiniile a șapte persoane care au devenit miliardare prin forțe proprii. Dar acum, venise momentul să ascultăm un om care, timp de două decenii avusese mai multă putere economică decât oricare alt om în viață. Stăteam pe unul dintre cele două fotolii din piele cu spătar înalt, pe scena unei săli de conferințe din hotelul Four Seasons din Whistlet, British Columbia. Afară zăpada cădea încet. Omul care stătea în fața mea era nimeni altul decât ... Alan Greenspan în persoană, fostul președinte al Rezervei Federale a SUA (Fed). Numit în funcție de președintele Ronald Reagan în 1987, Greenspan a ajuns să își păstreze postul de șef al Fed-ului în timpul mandatelor a patru președinți, înainte de a ieți la pensie, în 2006. Ne-ar fi fost greu să găsim un insider mai experimentat care să înlăture confuzia și care să facă lumină asupra viitorului economiei.

     

     Când conversația noastră de două ore începea să se apropie de final, aveam o ultimă întrebare pe care să i-o adresez acestui om care condusese economia SUA prin multe primejdii timp de 19 ani. „Alan, tu ai trăit 90 de ani pe această planetă și ai văzut câteva schimbări incredibile în economia mondială” am început eu, „Așadar, în această lume dominată de volatilitate intensă și de politicile nebunești ale băncilor centrale din întreaga lume, ce ai face astăzi dacă ai mai fi președintele Fed-ului?

     Greenspan a rămas în tăcere câteva clipe. Apoi, s-a aplecat spre mine și a zis: „AȘ DEMISIONA, TONY!


     Ce ar trebui să faci când până și o figură emblematică a economiei de anvergura lui Alan Greenspan este tentată să abandoneze lupta din exasperare, fiind incapabil să înțeleagă ce se petrece sau să anticipeze cum se va sfârși totul? Dacă el nu poate să-i dea de cap, oare cum ar putea oamenii simpli ca mine și ca tine să prezică ce se va întâmpla?


     Dacă te simți frustrat și derutat te înțeleg. Dar hai să-ți dau o veste bună: există câțiva oameni care chiar au răspunsuri -  câțiva oameni geniali din domeniul financiar care și-au dat seama cum să câștige bani atât în perioadele bune, cât și în cele proaste. După ce mi-am petrecut șapte ani luând interviuri acestor maeștri ai jocului financiar, îți voi oferi răspunsurile, perspectivele și secretele lor ca să poți înțelege cum să câștigi chiar în aceste perioade extrem de nesigure.


     Și să-ți mai spun ceva: una dintre cele mai importante lecții pe care le-am învățat de la acești maeștri ai banilor este că nu e nevoie să prezici viitorul pentru a ieși câștigător. Sădește această idee în mintea ta de om deștept pentru că este importantă. Cu adevărat importantă. 


     Iată ce trebuie să faci: trebuie să te concentrezi pe ceea ce poți controla, nu pe ceea ce nu poți.  Nu poți să controlezi direcția în care se îndreaptă economia și nici dacă bursa se va aprecia sau deprecia. Dar asta nu contează! Câștigătorii jocului financiar știu că nici ei nu pot controla viitorul. Ei știu că de multe ori predicțiile lor vor fi eronate pentru că pur și simplu lumea este prea complexă și se schimbă prea repede pentru a putea anticipa viitorul. Dar așa cum vei învăța din paginile cărții, ei se concentrează cu atât de multă atenție pe ceea ce pot controla, încât vor prospera indiferent ce se va întâmpla cu economia sau cu piețele financiare. Și cu ajutorul lor, vei prospera și tu.


    Controlează ceea ce poți controla! Asta este șmecheria. Și această carte îți va arăta exact cum să faci asta. Mai presus de orice, odată ce termini cartea vei avea un plan strategic care îți oferă instrumentele care te vor ajuta să ai succes și să ai grijă si de cei dragi.

     Știm cu toții că nu vom deveni de neclintit dacă doar ne mulțumim să visăm la asta, dacă ne mințim singuri, dacă gândim pozitiv și dacă nu mai facem nimic altceva sau dacă punem fotografii cu mașini exotice pe „panourile noastre cu planuri de viitor”. Nu este suficient să crezi. Ai nevoie și de idei, de instrumente, de înzestrări, de expertiza și strategiile specifice care îți vorconferi capacitatea de a obține prosperitatea autentică și de durată. Trebuie să înveți regulile jocului financiar, să afli cine sunt jucătorii, care sunt obiectivele lor, în ce măsură ai putea fi afectat și cum poși câștiga. Această cunoaștere te va elibera.


     Marele scop al acestei cărți este să-ți ofere această cunoaștere esențială. Îți va oferi un manual complet de reguli pentru succesul financiar, astfel încât nici tu, nici membrii familiei tale nu veți mai fi nevoiți să trăiți cu teamă și nesiguranță, ci vă veți putea bucura de călătorie cu o liniște sufletească autentică.


     Mulți oameni nu se implică decât pe jumătate atunci când se pune problema vieții financiare și plătesc un preț enorm pentru asta. Dar nu pentru că nu le-ar păsa. Ci pentru că se împotmolesc, fiind copleșiți de stresul și de tensiunile vieții lor de zi cu zi. În plus, nu au o cunoaștere specializată în acest domeniu, așa că li se pare intimidant, derutant și copleșitor. Niciunuia dintre noi nu îi place să depună efort în ceva care ne face să ne simțim incapabili și depășiți de situație! Atunci când oamenii sunt forțați să ia decizii financiare, de multe ori acționează sub impulsul fricii - și sunt mari șanse ca atunci când luăm o decizie fiindu-ne frică, ea să fie greșită.


     Dar aici, eu îmi iau angajamentul să fiu coach-ul tău, să te călăuzesc și să te ajut, ca să poți pune la punct un plan de acțiune care să te ducă din locul unde te afli în prezent în cel în care vrei să ajungi.


     Poate că ești un reprezentant al generației baby boomer care își face griji că nu mai poate obține siguranța financiară pentru că a pornit prea târziu la drum. Poate că ești un reprezentant al generației Y care se gândește: „Am atât de multe datorii, încât nu voi reuși niciodată să scap de ele.” Poate ești un investitor experimentat aflat în căutarea unui avantaj ușor pentru a putea crea o moștenire de pe urma căreia să beneficieze generațiile viitoare. Oricine ești și în orice etapă a vieții te-ai afla, eu sunt aici pentru a-ți arăta că există o cale.


     Dacă îți iei angajamentul să mă urmărești și să fii cu mine pe parcursul întregii cărți, îți promit că îți voi oferi informațiile și instrumentele de care ai nevoie pentru a face ceea ce îți propui. După ce vei asimila aceste informații și după ce îți vei pune la planul la punct, probabil că vei avea nevoie doar de o oră sau două pe an pentru a menține lucrurile pe drumul cel bun.


     Acest aspect al vieții tale presupune angajament. Dar dacă îți iei angajamentul să înțelegi și să valorifici ideile din această carte, recompensele vor fi incredibile.


     Cât de puternic și de încrezător te vei simți după ce vei afla regulile care guvernează lumea financiară?


     Având informațiile respective, măiestria respectivă, poți să iei decizii financiare inteligente care se bazează pe o înțelegere autentică. Și deciziile sunt putere supremă.


     Deciziile creează destinul!


     Deciziile pe care le vei lua după citirea acestei cărți îți pot aduce un cu totul alt nivel de pace interioară, împlinire, confort și libertate financiară la care majoritatea oamenilor doar visează. Știu că pare o exagerare. Dar așa cum vei descoperi singur, nu este deloc o exagerare!


     P.S. Amintește-ți că tu reprezinți mai mult decât clipa de față. Reprezinți mai mult decât situația ta economică. Reprezinți mai mult decât perioada dificilă cu care te confrunți.

Ești suflet, spirit și esență - și ești cu adevărat de neclintit. Dumnezeu să te binecuvânteze!

- Tony Robbins” 

DE NECLINTIT! MANUAL DE STRATEGII PENTRU LIBERTATEA TA FINANCIARĂ

COMANDĂ-ȚI PROPRIUL EXEMPLAR CHIAR ASTĂZI!

ATENȚIE! STOC LIMITAT!!!

CE SPUN CEI MAI MARI LIDERI AI LUMII FINANCIARE DESPRE TONY ROBBINS...


„Tony Robbins nu mai are nevoie de nici o introducere. El se dedică îmbunătățirii vieții tuturor investitorilor. Toți investitorii vor găsi această carte extrem de interesantă și de edificatoare.”  - Carl Icahn, miliardar activist și investitor

„Rareori se întâmplă ca un outsider să ajungă în centrul atenției și să devină o voce respectată și influentă în lumea finanțelor. Tony Robbins reușește din nou să facă acest lucru, cu o nouă carte care vrea să ne pregătească și să ne ajute să profităm de pe urma inevitabilelor crize și corecții viitoare.” - Anthony Scaramucci, fondator SkyBridge Capital, unul dintre prezentatorii emisiunii Wall Street Week

„În mod remarcabil, Robbins a scris o carte care îi va atrage atât pe începători, cât și pe cei mai experimentați specialiști din domeniul finanțelor care administrează active în valoare de mai multe miliarde de dolari. Dacă ar exista un Premiu Pulitzer pentru cărțile de investiții, nu încape nici o îndoială că această carte l-ar câștiga.” - Steve Forbes, CEO și Editor al revistei Forbes

„Robbins este cel mai bun moderator din domeniul economic cu care am lucrat vreodată. Misiunea lui de a pune la dispoziția investitorilor obișnuiți perspectivele celor mai străluciți oameni din domeniul financiar este realmente înălțătoare.” - Alan Greenspan, fost director al Rezervei Federale (Federal Reserves) pe mandatul a patru președinți

„Tony a trecut pe la biroul meu pentru o întâlnire de 45 de minute care, de fapt, a durat 4 ore. A fost unul dintre cele mai cuprinzătoare interviuri pe care le-am dat în toată cariera mea de 65 de ani în domeniul fondurilor mutuale de investiții. Tony are o energie și o pasiune care sunt contagioase și explozive; mi-am dat imediat seama că această carte va avea un impact uriaș asupra investitorilor.” - John C. Bogle, fondator The Vanguard Group, cel mai mare fond mutual din lume ce administrează active de peste 3 trilioane de dolari

„În această carte, Tony Robbins își aduce talentul unic de a simplifica lucrurile complicate în timp sintetizează conceptele celor mai buni investitori din lume în lecții practice de care vor profita atât investitorii naivi, cât și profesioniștii experimentați.” - Ray Dalio, fondator și unul dintre directorii generali de investiții al Bridgewater Associates și cel mai bun investitor în domeniul fondurilor speculative.

Copyright 2017, AISUCCES.ro