Learning by Doing using Highly Engaging Debriefing Methods, 15-16 Octombrie, IASI

Shares

roger-250x250-cyan_varianta-finala

Invata cum sa oferi trainingului tau un impact de lunga durata!

 • * 15% reducere prin folosirea codului de inscriere AISUCCES

Rezerva_Locul_Acum

 

Training AVANSAT pentru Traineri (T.O.T) experiential si intensiv sustinut de Dr. Roger Greenaway (2 zile)

– IASI, 15-16 Octombrie 2016 –

Instrumentul cel mai important în trusa unui trainer şi totodată cea mai mare provocare într-un training este Transferul Învăţării către participanţi. O abilitate care face o diferenţa semnificativă între un trainer bun şi un trainer foarte bun.

Roger Greenaway este considerat expertul numărul 1 în Europa în Transferul de învatarii. Din 1983 el predă trainerilor abilităţi de Reviewing. Din 1990 scrie carti si articole despre facilitarea învăţării prin experienţă, site-ul lui fiind o impresionantă resursă pentru trainerii interesaţi de acest subiect (peste 400 de pagini cu articole tematice  pe site-ul www.reviewing.co.uk).

vaidaPrima oară am auzit de Roger în cartea lui Silberman: The Handbook of Experiential Learning. Materialul m-a prins atât de tare încât i-am vizitat situl, am descărcat zeci de articole de acolo și m-am pus să citesc toată vara.. nu am mai ieșit din casă!

Înainte de Roger țineam un debriefing la sfârșitul trainingului, cu un succes moderat dar după ce i-am parcurs materialele și am implementat debriefingul activ schimbarea a venit instantaneu. Studenții mei își dădeau seama de progresul pe care-l făceau încă din timpul trainingului, lucru care îi motiva să fie atenți, să învețe activ și să obțină rezultate.”

Bogdan Vaida, speaker, trainer experiențial, autor

calin-iepure-2„Mai bine de 15 ani am fost IT-ist. Chiar și acum mai am în sânge microbul… Dar, de câțiva ani am avut curajul să schimb ceva si sa-mi descopăr misiunea personala.. aceea de a-i ajuta pe cei din jur sa-si dezvolte potențialul si sa-si depaseasca limitele. Fac acest lucru atat prin consultanta si coaching/mentoring, ct și prin public speaking, workshopuri și traininguri.

La început am pornit ca și un om pasionat de vorbitul în public (și asta cu ajutorul Toastmasters), apoi mi-am dat seama că mă atrage și arta trainingului. Microbul mi l-au insuflat Nicu Zegheanu și Andy Szekely, doi dintre mentorii mei.

Acum 2 ani, am fost invitat, ca alături de alți facilitatori, traineri și speakeri să particip la un Training Avansat de Facilitare la București, organizat de Institutul Român de Training. Atunci l-am cunoscut pe Roger Greenaway. Si tot atunci mi-am dat seama că un training se poate face și fără Public Speaking!

Atunci mi-am dat seama că oamenii învață mai mult în momentul în care sunt implicați în procesul de învățare!

Grație lui Roger, am implementat o mulțime de metode si activități noi atât în evenimentele pe care le-am organizat cât și în programele de training și consultanță pe care le livrez clienților mei corporate.”

Călin Iepure, professional public speaker, trainer, master facilitator, moderator și coordonator Speaker Support Group în cadrul evenimentelor Business Days, autor audiobook Călătoria Speakerului

Dupa 2 zile de curs vei folosi in activitatea ta:

 • Tehnici dinamice de Reviewing&Transfer care sa iti sporeasca impactul si rezultatele in training;
 • Punctele cheie ale transferului de cunostinte
 • Un intreg know-how (experienta directa si practica) prin care sa creezi experiente de invatare usor transferabile si sa sedimentezi experiente de învatare în sufletul participantilor;
 • Intreaga arhitectura pentru a realiza cu succes transferul de cunostinte: in esenta toti pasii pe care ii ai de parcurs ca sa iti atingi usor si sigur obiectivele de invatare.

descarca_prezentarea

Unicitatea cursului:

originalUnicitatea cursului constă în originalitate si in faptul că înveţi ultimele tehnici de Reviewing&Transfer direct de la cel mai bun specialist din Europa în acest domeniu fără să fii nevoit să pleci din ţară pentru asta.
Dr. Roger Greenaway este expert internaţional în învăţarea experienţială, iar specializările lui sunt REVIEWING şi TRANSFERUL ÎNVĂŢĂRII.

Specialitatea lui este menţinerea implicării totale din partea cursanţilor în momentele în care se reanalizează experienţa. El a descoperit că mulţi traineri ignoră principiile învăţării active atunci când coordonează sesiunile de feedback/revizuire/debriefing. Riscul este că participanţii intră într-o stare pasivă în timpul sesiunii de feedback/revizuire/debriefing dacă procesul de analiza este o simplă discuţie condusă de facilitator.

Astfel, dupa 2 zile de training axat pe partea practica, vei putea si tu … 

 • crea dinamism, interacțiune și angajament
 • implementa un proces de debriefing care te va ajuta sa maximizezi rezultatele studentilor tai
 • motiva participantii sa actioneze pe baza cunostintelor dobandite si sa aiba succes în cadrul trainingului

Iar participanții la urmatorul tau training vor: 

 • fi mai bine pregatiti sa îsi însuseasca cunostintele noi
 • dobandi abilitati de învatare bazate pe experienta si experimentare
 • reusi sa implementeze cunostintele proaspat dobandite în munca de zi cu zi

Workshopul se bazează pe combinarea a două puncte cheie: experiența unui trainer de traineri de talie mondială si argumentarea metodelor prezentate prin cercetări în domeniu.

exercise

Iata, mai concret, o parte din tehnicile de transfer pe care le vom practica:

Back to the Future – concentrarea pe experiențele și resursele din trecut și din prezent care îl vor ajuta pe participant în călătoria sa viitoare
Future Walking – pășirea printre forțele care îl blocheaza respectiv ajută pe participant în transferul de cunoștințe
Dream Drawing – vizualizarea procesului de transfer și identificarea necunoscutelor
Active Reviewing – pentru învățarea inițială din etape de transfer
Goal Keepers – utilizarea partenerilor de învățare pentru ajutor pe parcursul și după finalizarea trainingului
Storyline – pentru a identifica punctele forte și punctele slabe ale evenimentelor trecute și viitoare
Spokes – tehnici de feedback experiențiale
Horseshoe – pentru a explora probleme și pentru a primi feedback în etapa de planificare
Turntable – pentru a explora diferitele posibilități incluzând succesul și nereușita

Detalii de desfasurare:

Perioada: Sambata si Duminica, 15-16 Octombrie 2016, orele 09:00 – 18:00
Locatia: IASI, Hotel Ramada*** (vezi aici harta)

Cursul va fi sustinut în limba ENGLEZA (nivel basic-mediu)

Taxa de participare:

 • Pana pe 30 sept: 1.336 RON (297 €) – toate taxele incluse
 • 07 octombrie – 11 octombrie ((297 € , 247 €) – OFERTA SPECIALA AISUCCES!!!
  (Doar contact telefonic!!!)
 • Dupa 11 octombrie: 1.561 RON (347 €) – toate taxele incluse
 • * 5% reducere prin folosirea codului de inscriere AISUCCES
 • * primele 5 persoane inscrise – Acces GRATUIT la cursul online Active Reviewing ($197 valoare)

Taxa de participare la curs include:

 • participarea la cele 2 zile de training (09:00 – 18:00)
 • materiale de curs si manualul de training
 • coffe – break

De retinut:
Dr. Roger Greenaway a mai sustinut acest curs in decembrie, 2015 la Cluj, iar cele 30 de locuri disponibile s-au ocupat in mai putin de 10 zile!!!

Modalitati de inscriere:

 • Online – completeaza formularul de înscriere aici (introdu si codul AISUCCES pentru 5% reducere)
 • Prin email – trimitand un email la adresa calin.iepure@trainingmasters.ro (specificand si codul AISUCCES pentru 5% reducere)
 • Telefonic – sunand la numarul de telefon 0729.154.970 sau 0745.652.220 (comunicand si codul AISUCCES pentru 5% reducere)

Testimoniale

Iata ce spun cativa absolventi ai cursului lui Roger Greenaway:

I've worked in the field of experiential education for 25+ years, and hands-down, this is the best online course I have seen and undertaken. As a testament to its worth, I made a lot of notes, and plan to return to the course a couple of times to brush up on a few ideas I just know I'll forget :-)”
Mark Collard. fondator playmeo.com, cel mai puternic site cu activitati pentru traineri

“Roger este probabil cel mai bun si cel mai original specialist în training reviewing din Europa. Tehnicile lui inovative functioneaza!
Dacă vrei sa îti dezvolti abilitatile sau vrei sa construiesti o echipa de traineri  extraordinari, Roger e persoana la care merita să apelezi.”
Andy Szekely, fondator AS Training, Autor, Public Speaker, Trainer, Romania

„Roger is highly professional and highly respected in the field of Experiential Learning and Management Development. He has successfully worked with senior faculty at Ashridge Business School on two occasions and his techniques are widely used in the organisation.”
Angela Jowitt , United Kindom

“The active reviewing techniques Roger presented have really revolutionized my whole approach to adventure based learning… of far greater impact was Roger’s personal philosophy and his immensely positive approach”
Chan Yuen-Li, Malaysia

„Ce m-a surprins la Roger a fost că la orice întrebare pusă primeam un răspuns argumentat nu numai din experiența lui ca trainer internațional ci și argumentat din cercetări științifice și publicații din domeniu.”
Calin Iepure, Public Speaker & Professional Trainer, Romania

“I recommend Roger and his work with reviewing. He is one of the finest facilitators I know. His reviewing method has revolutionised my own work, and it keeps on being an inspiration.”
Jacob Lindeblad, Denmarck

“Nu stiu o persoană care sa transforme experienta în învatare mai bine ca Roger. Stilul sau specific de creativitate — întotdeauna privind din mai multe unghiuri situația —, experienta si procesul sau de gandire împreuna cu metodologia bazata pe cercetare îl pozitioneaza pe locul întai în domeniul sau
William Spencer, USA

“I have seen Roger work across cultures with a natural ease that is inspiring. It is hard to find an equal combination of modesty and excellence in experiential education or training.”
Jac Rongen, Netherlands

Roger is the world leader in reviewing and experiential learning… He changed the way people in South Africa think about outdoor and indoor activities and taught us how to add value to any activity.”
Roelf Opperman, South Africa

***vezi aici lista completa de testimoniale :http://reviewing.co.uk/clients/list.htm

Acest training este organizat în parteneriat cu AISUCCES Training, Coaching & Marketing Online

training-avansat-pentru-traineri-cu-roger-greenaway-14476654633080-resize

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on:

Popular posts