"Trezeste banii din viata ta" – EDITIE SPECIALA de provincie: Targu – Frumos, IASI!

Inscrieri on-line: in doar 15 secunde >> AICIhttp://www.liviupasat.ro/seminar-gratuit-trezeste-banii-targu-frumos/

Intr-o perioada in care regulile din economie nu mai sunt cele cunoscute, intr-o lume in care banii sunt un subiect foarte dureros si cand nesiguranta zilei de maine pare a fi la ordinea zilei, avem curajul sa spunem EXISTA O SOLUTIE!  O solutie care se afla la dispozitia fiecaruia dintre noi: Managementul banilor!

„Managementul banilor e mult mai important decat numarul lor!” –  T. Harv Eker

Daca esti, ca si mine, o persoana care a realizat ca educatia si dezvoltarea personala sunt procese care nu se incheie odata cu absolvirea scolii sau a facultatii, ai auzit cu siguranta ca de mai bine de 2 ani, Liviu Pasat si Irina Gherghilescu au inceput sa promoveze un proiect de educatie financiara si managementul banilor, ”Trezeste banii din viata ta” sub forma unor Seminarii (unele gratuite iar altele platite) sustinute in prin toate orasele mari ale tarii!

Scopul principal pe care si l-au propus Liviu si Irina cu acest seminar este sa … aduca oamenilor VALOARE !

Apoi, realizand insemnatatea si adevarul din cuvintele lui Nicolae Steinhart  „Daruind vei dobandi„, cei doi isi doresc si sa impartaseasca unui numar cat mai insemnat de doritori, din cunostintele acumulate de la cei mai mari traineri de top actuali ai lumii: Joseph McClendon, Tony Robbins, Jim Bagnolia, Bob Proctor, Chuck Mellon, Mabel Katz, Dr. Hew Len, Marvelle Lightfields, T. Harv Ecker!

 “Frumusetea si utilitatea seminarului nu consta doar in faptul ca reuseste sa adune in acelasi loc elemente de psihologie, programare neurolingvistica si concepte din legea universala a atractiei, ci prin modul simplu, superb, natural in care acestea sunt imbinate si prezentate.”  avea sa afirme la sfarsitul unui astfel de seminar unul dintre participanti, Nicolae Erast

Prin amabilitatea lui Liviu si al Irinei, acest Seminar de exceptie, „Trezeste banii din viata ta„, ajunge pentru prima data intr-un orasel de provincie, la Targu-Frumos, jud. Iasi, pe data de 9 iulie 2013!

Inscrieri on-line: in doar 15 secunde >> AICIhttp://www.liviupasat.ro/seminar-gratuit-trezeste-banii-targu-frumos/

 IMPORTANT: Pentru cei care recomanda seminarul mai departe avem un cadou: daca persoana respectiva se inscrie la seminar prin recomandarea ta (completand numele tau la: cine v-a recomandat acest eveniment) o sa primesti un e-book gratuit (E-book: OMUL CARE DOREA S? FIE FERICIT – de Laurent G.).

Seminarul  „Trezeste banii din viata ta” este un seminar UNIC prin forma si continut, la care au participat pana in acest moment peste 5000 de persoane din toata tara. Iata enumerata mai jos, cateva din lucrurile pe care o sa le afli participand la seminar:

 • Banii iti pot fi prieteni si tu le poti fi prieten lor
 • -Succesul financiar e 80% psihologie si 20% mecanica
 • Banii sunt energie. Cum sa intri in rezonanta cu ea
 • Totul incepe cu harta ta mentala
 • Ce inseamana crezuri si ce limitari avem legate de bani
 • Ce este R.A.S.-ul si cum sa atragi banii mai usor in viata ta
 • Starea interioara iti atrage sau nu clientii, iti atrage sau nu profitul. Cum poti sa iti schimbi starea interioara
 • Cum sa constientizezi importanta banilor. Banii si domeniile fizic, profesional, emotional, familie, spiritual
 • Cum poti sa iti schimbi coportamentele distructive legate de bani
 • Cat de important e mediul pentru obiceiurile tale financiare
 • Strategii concrete pentru managementul banilor tai:
 • Cum sa te platesti mai intai pe tine insuti. Pusculita sigurantei financiare
 • Cum sa te bucuri de bani ca sa poti avea mai multi.
 • Cum sa gasesti si sa pastrezi un echilibru intre bani si spiritualitate.
 • Cat de important e mediul pentru obiceiurile tale financiare
 • Legea atractiei si banii
 • Cum sa constientizezi cheltuielile emotionale.
 • …si multe altele.
 Vor fi doua ore cu strategii simple pentru a gestiona si atrage energia banilor… 

Ca sa puteti participa GRATUIT la acest seminar, va rog sa va inscrieti pe site-ul oficial www.liviupasat.ro, si sa completati  formularul de inscriere de AICI!

IMPORTANTPentru cei care recomanda seminarul mai departe avem un cadou: daca persoana respectiva se inscrie la seminar prin recomandarea ta (completand numele tau la: cine v-a recomandat acest eveniment) o sa primesti un e-book gratuit (E-book: OMUL CARE DOREA S? FIE FERICIT – de Laurent G.).

Cui se adreseaza acest Seminar si cine ar trebui sa participe? 

 • Toti cei interesati de o viata mai implinita;
 • Toti cei deschisi la schimbare, la o noua atitudine si la un nou comportament care sa le aduca rezultate pozitive vis-a-vis de energia banilor.

Cand va avea loc si unde? 

Evenimentul va avea loc in Sala Mare a Primariei TARGU FRUMOS, in limita celor 130 de locuri disponibile, marti, 9 iulie 2013, de la ora 18:00 pana la ora 20:00!!!

Avand in vedere ca numarul de locuri este limitat la capacitatea salii (de DOAR 130 de locuri), iti recomand sa nu mai astepti si sa ti inscrii ACUM!

NU pierde ocazia de a participa la seminar de exceptie chiar in orasul tau! 

 
IMPORTANTPentru cei care recomanda seminarul mai departe avem un cadou: daca persoana respectiva se inscrie la seminar prin recomandarea ta (completand numele tau la: cine v-a recomandat acest eveniment) o sa primesti un e-book gratuit (E-book: OMUL CARE DOREA S? FIE FERICIT – de Laurent G.).
Si daca tot ti-am prezentat evenimentul, sa iti spun cateva cuvinte si despre LIVIU PASAT, cel care va prezenta si va sustine Seminarul!

Mai jos, iti prezint cateva pareri testimoniale ale celor care au participat la Seminariile si workshopurile lui Liviu!

Frumusetea si utilitatea seminarului nu consta doar in faptul ca reuseste sa adune in acelasi loc elemente de psihologie, programare neurolingvistica si concepte din legea universala a atractiei, ci prin modul simplu, superb, natural in care acestea sunt imbinate si prezentate.”  – Nicolae Erast

„Seminarul a fost pentru mine o revelatie: Economisirea, un vis dorit dar de multe ori dureros, poate deveni real si simplu prin „pusculita sigurantei”, si chiar placut, prin „pusculita bucuriei”, doua notiuni fantastic de simple, pe care orice om, indiferent de venit, le poate pune in practica cu succes .”  – Cornel Soaita – Presedinte al ARISTO Property Management

testimonial Trezeste banii

Trezeste Banii

 

Echipa „Trezeste Banii iti ureaza „O zi prospera pe toate planurile!

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: