Un exemplu de leadership de la Lorand Soares-Szasz

Cum am impartit profitul la sfarsit de an?

Cu ocazia sfarsitului de an si a vacantei de Craciun, Lorand Soares-Szasz, unul dintre cei mai cunoscuti traineri de business din Romania a facut un gest de recunostinta fata de angajatii firmei sale pe care personal, il constitui o lectie de leadership si un model demn de urmat de cat mai multi antreprenori, manageri sau chiar GM!

Pe scurt, Lorand  si-a provocat angajatii la un exercitiu foarte interesant: a decis sa imparta cu colegii sai angajati o parte din profitul companiei, el neluand parte la aceasta imparteala. Le-a pus acestora insa 2 conditii:

  1. sa nu imparta suma in mod egal,
  2. la final toata lumea sa fie multumita cu banii pe care ii primeste.

Cum au reactionat angajatii, te invit sa urmaresti singur in povestirea lui Lorand, dupa care, spune-ti parerea printr-un comentariu mai jos!

Cum am impartit profitul la final de an? Lectie de leadershipIata si video-ul in care explic cum au impartit colegii mei partea de profit pe care le-am oferit-o la final de an. :-)Au avut 2 conditii: sa nu imparta suma in mod egal, iar la final toata lumea sa fie multumita cu banii pe care ii primeste.A fost un exercitiu foarte interesant, care ne-a oferit si noua o lectie foarte interesanta despre leadership.#EchipaFantasticaAfacereFantastica #LSSTribe #LoveToEducate

Posted by Lorand Soares Szasz on Thursday, December 17, 2015

… Si pentru ca tot e vorba despre relatia angajat, angajator, te invit sa citesti mesajul de final de an trimis de Lorand catre „colegii” sai – cum le spune angajatilor. Unul dintre colegi a ales sa il faca public, astfel ca ne putem face si noi o idee despre cum este Lorand si ca patron de firma nu doar ca si trainer si speaker:
1l
2l.3l4l
5l
6l
7l

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: