Un mesaj pentru Garcia

Shares

UN MESAJ PENTRU GARCIA – AUDIOBOOK

Pentru ca tocmai am aflat ca ne mai despart doar cateva zile de lansarea unei CARTI-GHID care ne invata cum sa preluam controlul asupra vietii.

Ramai cu mine, pentru ca te asteapta o surpriză de proportii, GARANTAT!

Mai ales ca vorbim despre o carte care a plecat de la simpla nevoie de a darui!

Asa ca, pana atunci, m-am gandit sa iti daruiesc si eu, cu aceasta ocazie, GRATUIT, un text inspirational, de mare anvergura mondiala.

Este vorba de o carticica – audio în lectura actorului Răzvan Hîncu, intitulata – Un mesaj pentru Garcia”, unul dintre cele mai valoroase texte inspirationale, scrise vreodata, într-o singură după-amiază, in 1899, de Elbert Hubbard – scriitor si jurnalist american de la sfârșitul secolului XIX – începutul secolului XX.

Daca nu ai auzit inca prea multe despre acest text – ei bine, aceasta povestioara a facut si continua sa faca senzatie, chiar si dupa 130 ani de la aparitie, fiind publicat în 40 de tari si tradus în peste 37 de limbi străine!

Iti recomand sa iti faci timp si sa il asculti, pentru ca MERITA!

Link-ul de descarcare, aici: http://bit.ly/DescarcaAudiobook-UnMesajPentruGarcia

P.S. In articolul urmatorul iti voi oferi o tehnica pe cat de simpla, pe atât de sigura, care te va ajuta sa realizezi comunicarea perfecta cu o persoana necunoscuta! Suna ispititor, nu-i asa? 🙂

Descarca acest audiobook gratuit, asculta-l si tine aproape…

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: