Un set de CD-uri și un knowledge business blueprint mi-au schimbat viața…

Shares

În urmă cu aproximativ 11 ani, cu mult scepticism și cu destul de multă reținere (recunosc!) am dat click pe un buton pentru a cumpăra primele produse educaționale online (sau „knowledge product business”, cum li se spun)…

Primul produs a fost un set de CD-uri numit „Personal Power 2” creat de Tony Robbins. Îmi amintesc că am plătit 129 USD pentru acesta. 🙂

Al doilea, a fost un curs de marketing online numit „Mass control”,  de un tip simpatic pe care îl urmăream de ceva vreme, Frank Kern. Pentru acest program am plătit 97 USD.

Investiția s-a dovedit a fi una bună pentru că programul lui Tony a fost cel care mi-a dat startul în lumea dezvoltării personale. 🙌. Iar cursul lui Frank m-a învățat elementele de bază ale construirii unei afaceri online.

De atunci am mai cumpărat diferite cursuri și programe, am continuat să studiez (și să învăț), însă aceste două produse sunt cele care mi-au dat startul către o nouă viață, o nouă activitate.

Astăzi nici nu vreau să îmi imaginez cum ar fi fost viața mea fără lecțiile pe care le-am învățat din toate cursurile și produsele informaționale pe care le-am achiziționat de-a lungul anilor …

Am aflat de curând că industria produselor informaționale a cunoscut în ultima vreme o creștere nebună. Iar ultima dată când am verificat, chiar în Forbes am citit informația cum că piața produselor informaționale este de peste 129 miliarde de dolari pe an … iar, ritmul de creștere este din ce în ce mai crescut pe măsură ce tot mai mulți oameni aleg auto-educația prin intermediul cursurilor și a programelor online.

De-a lungul anilor am avut ocazia să îl cunosc mai bine pe Tony Robbins prin intermediul altor programe și al evenimentelor UPW… și acum am aflat că urmează să facă un training live chiar pe tema asta: „Business Knowledge” (domeniu în care a fost cu siguranță un pionier).

Acest training este GRATUIT, se va susține LIVE online joi, 27 februarie, de la 5:00 PM PST | 8:00 PM EST ⭐ Înscrierile se pot face aici ➡️ http://bit.ly/kbb20_Tony

Cum spuneam, training-ul este GRATUIT – tot ce este nevoie pentru participare fiind doar o adresă de e-mail.

Training-ul, va dura în jur de 2h și va fi susținut de Tony Robbins și partenerul său Dean Graziosi (poate că ai văzut interviul exclusiv cu mine și Dean pe blogul www.aisucces.ro)….

În tot cazul, când vine vorba de cei doi tot ce simt este un entuziasm nemărginit și o energie pozitivă. Pentru că știu câți ani de experiență au în spate în domeniul produselor informaționale și pasiune cu care fac ceea ce fac.

Din acest motiv, nu pot decât să apreciez faptul că și-au rupt din timpul lor pentru acest training gratuit de care iată, poți benificia și tu înscriindu-te pe link-ul de mai jos.

CLICK AICI ➡️ http://bit.ly/kbb20_Tony pentru a te înregistra la training-ul gratuit

Toate cele bune,

Adrian

P.S. Ca să fiu sincer până la sfârșit… acest training gratuit face parte din ultimul său program creat alături de Dean Graziosi (King of Infommercilals) – intitulat  „Knowledge Business Blueprint 2.0” lansare a lui Dean și Tony.

Programul a fost lansat anul trecut iar promovarea a fost tot sub forma unui training LIVE de ~2h, la care au participat aproape 200.000 de oameni!!!

Îmi amintesc, fost ceva… epic ce a determinat una dintre cele mai mari lansări din istorie!

Repet, anul acesta, training care va avea loc LIVE, va fi joi, 27 februarie, de la 5:00 PM PST | 8:00 PM EST ⭐ Rezervările, în limita locurilor disponibile (de servere) :), aici ➡️ http://bit.ly/kbb20_Tony

Sper să ne vedem în sala de training! Eu sigur voi fi acolo!

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: