Unforgettable Festival: 3 Zile de Magie Muzicală la București

Shares

București, 5 iulie 2024 – Între 13 și 15 septembrie 2024, Romexpo București va fi gazda unui eveniment muzical de neuitat – Unforgettable Festival, un eveniment muzical fără precedent în România.

Festivalul, care va avea loc la Romexpo, promite să fie punctul culminant al calendarului cultural al anului, reunind 20 de artiști de renume mondial într-o serie de spectacole în premieră absolută.

Un festival al premierelor și al emoțiilor intense

Unforgettable Festival aduce pe scenă nume sonore precum Lara Fabian, Jessie J, Al Bano și Romina Power, Gheorghe Zamfir, Havasi, Julien Dassin, Gipsy Kings, Garou, Daniel Lavoie, și mulți alții. Fiecare zi a festivalului va oferi momente unice și colaborări muzicale inedite.

Superstarul internațional Jessie J, promite un show electrizant cu hituri precum „Price Tag” și „Bang Bang”, iar legendarii Al Bano și Romina Power, vor readuce magia festivalului Sanremo.

Un line-up impresionant de artiști cu momente unice și de neuitat

  • Un concert simfonic extraordinar cu Al Bano, Romina Power și Gheorghe Zamfir
  • 20 de artiști de renume mondial, printre care Lara Fabian, Garou, Gipsy Kings, Havasi, Julien Dassin și mulți alții. Acești artiști vor oferi momente muzicale de neuitat, fiecare aducând pe scenă talentul și energia care i-au consacrat pe plan internațional.
  • Premiera mondială a proiectului Blessed Voices, cu sopranele Montserrat Martí Caballé, Laura Bretan și Elena Moșuc
  • Jessie J într-un show electrizant cu hiturile sale cunoscute mondial
  • Fragmente din „Notre-Dame de Paris” interpretate pentru prima dată în România de Garou, Daniel Lavoie și Chiara di Bari

Producție tehnică fără precedent și experiență gastronomică de excepție

Scena festivalului va fi dotată cu peste 500 metri de ecrane LED de ultimă generație, asigurând o vizibilitate perfectă din orice colț al locației și oferind spectatorilor o experiență vizuală și auditivă memorabilă.

Experiență gastronomică de excepție

Pe lângă spectacolele muzicale, Unforgettable Festival va oferi o zonă de food court cu preparate din bucătării internaționale și activități interactive pentru participanți. Astfel, aceștia vor avea ocazia să se bucure de o adevărată călătorie gastronomică, cu preparate din diverse bucătării internaționale, de la delicatese franțuzești la specialități italiene.

Biletele se vând rapid

Biletele early-bird s-au epuizat într-un timp record, dar perioada de pre-sale este încă deschisă. Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro sau sau http://tickets.unforgettablefestival.com, cu prețuri începând de la 672 lei pentru abonamentul standard de 3 zile. Sunt disponibile și bilete de o zi, cu prețuri de la 249 lei.

Mai multe informații

Pentru mai multe detalii despre festival și despre bilete, vizitați site-ul oficial Unforgettable Festival.

Unforgettable Festival promite să fie o experiență culturală completă, oferind muzică de calitate, spectacole vizuale impresionante și momente gastronomice deosebite. Nu ratați ocazia de a trăi momente de neuitat la București în această toamnă!


Acest comunicat de presă este publicat de AiSucces.ro, site-ul dedicat știrilor și evenimentelor de succes din România.

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: