URMEAZĂ CEL MAI REVOLUȚIONAR PROIECT…

Suntem Parteneri cu Dean Graziosi , Tony Robbins și Russell Brunson

Da, da, da!

Îmi face o nespusă bucurie să anunț și să strig în gura mare că am ajuns și această minunată zi în care să pot spune public că am început o colaborare cu Dean Graziosi, Tony Robbins și Russell Brunson!!! 

Despre ce proiect unic și revoluționar este vorba îți voi spune imediat!

Mai înainte însă, dă-mi voie să îți adresez o întrebare... retorică!

Ai vreun mentor sau, cum se spune mai nou, un influencer despre care poți spune cu mâna pe inimă că, de când îl urmărești și îi urmezi sfaturile, ți-a schimbat pur și simplu modul de viață, modul de a gândi, modul de a vedea viața, in general?

Indiferent că impactul cu acea persoană a avut ca rezultat o schimbare majoră sau doar un simplu pas către ceva mai bun în viața ta...

Răspunsul, cu siguranță, nu poate fi decât unul afirmativ!... Din acest motiv am și spus că este o întrebare retorică!

Tot ce ni se întâmplă în viață urmează un anumit ciclu bine controlat... Precum cel al anotimpurilor,  deși uneori, pot să apară și evenimente neașteptate. Ca majoritatea oamenilor,și eu, până în urmă cu ceva timp, le puneam pe seama întâmplărilor... Sau a NOROCULUI!

Asta, până ce am înțeles că în viață, NIMIC nu este întâmplător... și că totul are un rost ce urmează un curs firesc dat de natura lucrurilor pe care le facem și a intențiilor pe care ni le punem!

Știu că pare un pic cam filozofic sau supranatural ceea ce spun, dar crede-mă, este purul adevăr!

...Și apropo de asta, nu cred că este vorba în ceea ce facem despre noroc sau coincidență! Dar, chiar dacă ar fi, îmi place modul cum a definit lucrul acesta Einstein,

Coincidenţa este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim.”

Acum, lăsând la o parte filozofia și revenind „la oile noastre” - proiectul din care am fericita bucurie și onoare de a face parte alături de trei dintre cei mai apropiați mentori ai inimii mele – este vorba de un proiect care are legătură directă cu ceea ce mi-am ales și eu să fac în urmă cu aproape 10 ani: educația și dezvoltarea gândirii în modul strategic, analitic și antreprenorial!

Probabil că știi, sau nu, o sumă uriașă de peste 4.000 de dolari este cheltuită în fiecare secundă pe produse informaționale.

Și nu vorbesc aici de cursuri plătite pentru facultate! De fapt, despre învățământul tradițional (așa cum îl știm cu toții și cum a fost conceput specific pentru era industrială), s-ar putea spune că e pe cale de dispariție. Iar asta, fără ... nici o glumă!

Citind această informație și făcând un calcul simplu, am realizat că o mare parte din oameni din întreaga lume îi plătesc pe alții pentru a învăța ceva. Iar asta, la o rată de ~ 355 milioane dolari pe zi!!!

Lumea se află într-o schimbare vizibilă și accentuată! O schimbare ce pornește de la mentaliate și educație pentru care noi, și semenii noștri  plătim pentru informații la o rată incredibilă!

Dar ghici cine sunt profesorii "Noii ere"?

EU, TU...

Pentru că știu, că la fel ca și mine ești foarte bun la ceva, ești pasionat de ceva, dar, mai mult decât atât, că există alți oameni care ar plăti să știe ceea ce știi tu!

Dacă ești la fel ca și mine, cu siguranță ai un mentor (cel puțin!) și cu siguranță că atunci când vrei să înveți ceva nou, cauți să înveți de cel mai bun în materie. De la cineva care a trecut prin toate încercările și a făcut toate greșelile posibile...

Dean Graziosi, Tony Robbins și Russell Brunson sunt trei oameni ca și noi. Mai înainte de a fi antreprenori cunoscuți în lumea întreagă sunt oameni care au o familie, copii, prieteni și o viață privată normală...

Au ales, ca și mine, ca și tine și ca mulți alții dintre noi de altfel, să-și împărtășească experiențele și cunoștințele acumulate semenilor printr-un mod de educație relativ nou, dar cu rezultate în ceea ce privește productivitatea și eficiența, maxime!  

Prin acest proiect ce va fi lansat curând, Dean, Tony și Russell vin cu un mod de abordare nou prin care te ajută să extragi toate cunoștințele pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului pentru a le împărtăși celor care au nevoie de ele!

Lumea nu va mai fi niciodată cum a fost...

Nu glumesc deloc atunci când afirm că am fost mai mult decât încântat când am primit propunerea de a fi partener în acest program! Asta reprezintă o dovadă a faptului că toată activitatea pe care am depus-o în ultimii 10 ani nu a fost în zadar!

Sunt sigur că și tu vei fi la fel de entuziasmat ca și mine atuci când vei afla anunțul oficial de deschidere a Programului (care va veni cât de curând!) 🙂

Nu se întâmplă ca de multe ori să fim prea încântați de ceva...

Și nu glumesc deloc atunci când spun că anunțul pe care îl voi face în curând va aduce o schimbare mare... Nu doar în viața ta, dar mai ales, în viața celor dragi din jurul tău!

Fii atent la articolele pe care le voi publica în zilele următoare și fii printre primii care vor beneficia de ceva... ce te poate pune pe gânduri! (ca să nu fac promisiuni prea bombastice!) 🙂

P.S. Îți las la final, câteva extrase din publicațiile internaționale:

➡️ „While the world has had the most exponential growth in the last 100 years, from cars, planes, technology, internet and mobile devices - the only thing that has changed in the education system since 1920 is the blackboards are now white.. ” - Eric Sheninger, International Center for Leadership in Education (USA) for Business Insider

➡️ "Forget blue collar and white collar and look for "New Collar" and this is people that didn't go to college or did andwent ahead and got specialized knowledge and are immediately hireable.” - Jeanie Romney the CEO of IBM  
➡️ „You don't need permission to share your skill, knowledge or expertise for impact and profit.” - FORBES

➡️ „If winter hits (Down economy) people will scramble for specialized knowledge”, Reuters Agency

➡️ „The world, employees and industry has no more room for people with general knowledge. It's hungry for specialized knowledge... and the world (You the listener) can solve this problem by learning the blueprint to extract what you know, share it, impact and profit...” - Money. USA News

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: