Vacuitatea (Potentialul ascuns) Semințele (tiparele) mentale – Geshe Michael Roach (video 3)

Shares

Screen-Shot-2015-07-13-at-20.10.49-1

În primele 2 părți din această serie, Geshe Michael Roach ne-a vorbit despre ideea de bază a învățăturii Budiste, despre principiul VACUITĂŢII, folosindu-se de exemplul său favorit cu pixul. o altă idee de bază a învățăturii tradiționale face referință la KARMA. Așa cum vei vedea în acest material video, poți vedea aceste doua idei ca fiind în totalitate indivizibile: ca două fețe ale aceleiași monede.

În acesta parte, Geshe Michael ne va vorbi despre KARMA, învățătura de care vom avea nevoie pentru a începe în mod conștient sa ne transformăm atât noi cat și lumea înconjurătoare, folosindu-ne de ”semințe” mentale plantate.

In buddhism se zice că în fiecare secundă mintea umană creează realitatea cu o viteză de 65 de semințe pe secundă. Aceste semințe mentale înfloresc sub formă de percepții în mintea ta.

Tot în această a treia lecție, vei învăța de ce simpla dorință de a deveni mai bun, sau psihologia pozitivă nu funcționează de fiecare dată, iar dacă vreuna din vechile metode de dezvoltare personală a funcționat pentru vreodată, a funcționat datorită tiparelor mentale ce funcționează mereu în mintea ta, și nu metodei în sine.

Dacă înțelegi cum funcționează tiparele mentale îți poți schimba viața radical, începând de la sănătate, partea financiară, relațiile cu cei din jur, până la întreaga lume din jurul tău. Acest lucru il spune mereu si Tony Robbins in toate programele sale!

Cum plantezi aceste semințe mentale?

Află în continuare urmărind materialul video cu lecția 3 – Semințele mentale, dupa care te rog sa-mi lasi un gand in casuta de comentarii. Iti multumesc!

Fa_un_gest

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: