Viata lui Sir Richard Branson povestita de Sir Richard Branson la Ted. Predictii pentru 2014 (video)

Povestea lui Sir Richard Branson

Pentru urmatoarele 30 min. te invit sa urmaresti povestea plina de peripetii a lui Sir Richard Branson, om de afaceri britanic care a fondat si detine casa de muzica Virgin Records,  compania aeriana Virgin Atlantic Airways si inca cateva companii. In 2011, Branson era al cincilea cel mai bogat om din Regatul Unit, cu o avere estimata de aproximativ 4,2 miliarde dolari.

Sir Richard Branson este considerat ca si Nick Halik (vezi povestea lui aici), un om de afaceri excentric, fiind prima persoana din lume care a zburat cu un balon deasupra Atlanticului. In urma cu doua saptamani (pe 6 decembrie), cu prilejul unui anunt din Economist.com, Sir Richard Branson,  fondatorul unei noi companii ce vizeaza turismul galactic in 2014,spunea,

„Ne aflam astazi, la inceputul unei noi ere spatiale , care va transforma radical relatia omului cu lumea din afara lumii noastre . In doar cateva luni , vom asista la aparitia astronautilor privati . Pentru ca sa te alaturi unui astfel de grup nu vei mai avea nevoie de o diploma de la Harvard sau de ani de antrenament. Aceasta este o veste minunata pentru milioane de oameni de varste, nationalitati diferite a caror vis este acela de a-si vedea planeta mama din  intunericul si linistea din spatiu.”

 

Daca ti-a placut povestea lui Branson, te invit sa-l urmaresti si in ultimul interviu acordat celor de la The Economist.com, pe 6 dec. 2014, interviu in care Branson isi exprima sperantele mari in viitorul foarte apropiat in care vom calatori cu rachetele in spatiu si vom locui in hoteluri spatiale!

Un lucru interesant pe care l-am remarcat este ca, din spusele lui Richard, Virgin Galactic are facute programari pentru astfel de calatorii inca din 2008! Asta e extraordinar!!!

“We are standing today at the dawn of a new space age, which will transform the human relationship with the world outside our world. Within just a few months we will see the overdue emergence of the private astronaut. To join that group you will not need a Harvard degree or years of training. That’s wonderful news for the millions of individuals of different abilities, ages and nationalities who dream of seeing their home planet from the blackness and silence of space.” – Sir Richard Branson

virgin-galactic-space-travel-photo-credit-flickr-irishfireside

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: