Video Firewalking cu Oprah Winfrey si Tony Robbins

Share

Poate ca ati auzit ca in timpul unui seminar Unleash the Power Within sustinut de Anthony Robbins, celebra realizatoare de emisiuni tv, Oprah Winfrey, a dorit sa-si depaseasca barierele si, alaturi de participanti, sa treaca proba de foc, mersul descult pe carbuni incinsi!!!

„The fire represents whatever fear afraid of…” (Frica reprezinta toate fricile care le avem….) – povesteste Oprah, in cel de-al doilea video, „Cum m-a ajutat Tony sa-mi transform frica in putereIn filmuletul de mai jos, o puteti vedea pe Oprah traversand covorul de carbuni incinsi, metafora ce permite tuturor participantilor la UPW sa experimenteze ce ii tin in loc si demonstrandu-le cat de usor este sa-si depaseasca temerile. Mersul pe carbuni incinsi la o temperatura intre 600-800 de grade celsius,  este o experienta pe care oricine o poate invata de la alti oameni care, deja au experimentat-o. Unul dintre lucrurile care sunt importante pentru Firewalk este asa-zisa stare de varf, sau de performanta. In acest film, ce va crea cu certitudine o stare deosebita, veti avea ocazia sa vedeti si modul in care Anthony Robbins o conduce pe Oprah la atingerea acestei stari!

Odata ce ai invatat strategia firewalk(mersului pe carbuni incinsi) dobandesti o experienta pe care o poti folosi in orice domeniu din viata ta pentru a crea imense progrese fata dde rezultatele pe care le ai la momentul actual.

Seminarul Dezlantuie Puterea din Tine (Unleash the Power Within), la care AISucces,ro alaturi de Business Days este partener oficial de promovare in Romania, te invata nu doar cum sa realizezi progrese … ci sa progresezi! 

Aceste imagini au fost difuzate pe canalul propriu al lui Oprah Winfrey, iar videoclipul de mai jos pe canalul propriu de YouTube, OWN TV.

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: