Your BEST Year Ever – Tony Robbins New Year Training

Shares

Începe anul cu acest mini-training oferit de Tony Robbins și fă-ți din 2019 un an EXCEPȚIONAL!

Sper că te bucuri în continuare de momente calde și confortabile alături de cei dragi în aceste zile de Sărbători, dar nu trebuie să uiți că mai există doar câteva zile până începe noul an!

Acum este momentul cel mai prielnic pentru a-ți stabili planul de bătaie și obiectivele pe care vrei să le îndeplinești în anul care vine.

Ce anume vrei să realizezi? Ce abilități dorești să deprinzi sau să desăvârșești?

La ce realizare vei privi cu mândrie în decembrie, anul viitor?

Oricare ar fi acel obiectiv de atins, Tony Robbins ne recomandă să ne facem un plan pentru al realiza cu ferocitate.

Ieși din rutină, ieși din ordinar. Pentru că noul an poate fi (si va fi) anul tău EXTRA-ORDINAR!

Îți propun mai jos un instrument de training de la Tony Robbins ce constă dintr-un set de întrebări de coaching ce te vor ajuta să obții o claritate de cristal asupra obiectivelelor să le notezi și apoi să creezi un plan de acțiune care să te conducă spre realizarea lor și transformarea lor în realitate.

Când vine vorba despre stabilirea obiectivelor Tony spune adesea că:

Dacă doar vorbești despre realizarea a ceva, este doar un vis, dacă îl vizualizezi, este posibil ca el să fie atins, dar dacă îți faci un plan prin care să-l realizezi, cu siguranță va fi realizat.”

Download chiar acum instrumentul lui Tony, 2019-Mapping Goals cu un click pe imaginea de mai jos și transformă-ți visele și obiectivele în realitate în anul care vine!

După ce vei face acest exercițiu întoarce-te la bradul de Crăciun…

Felicită-te pentru toată energia pe care ai pus-o în cadourile pe care le-ai oferit celor dragi, dar, închide ochii și oferă un moment de recunoștință pentru cadourile pe care le-ai primit tu și pentru cei care ți le-au oferit!

Oferă-ți libertatea deplină ca în aceste ultime clipe ale anului să fii prezent alături de cei dragi, să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile!

Pentru un an de excepție… LA MULȚI ANI, 2019!

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: