Principiile succesului. CARTE

Share

Principiile succesului. Cum sa ajungi de unde esti acolo unde vrei sa fii

jack-canfield-principiile-succesului-500x500

Disponibilitate: la cerere/ Pret: 62,00 LEI

[button url=”http://” target=”” size=”small” style=”golden” icon=”” popup=”” title=””]Comandă „Principiile succesului” de Jack Canfield[/button]

Cartea „Principiile succesului” (versiune aniversară) semnată de Jack Canfield, abia publicata de editura ACT şi Politon, este un ghid de dezvoltare personală, care îndrumă sute de mii de oameni să-şi atingă şi obţină succesul mult dorit. Autorul a revizuit şi actualizat acest ghid esenţial, pentru a reflecta vremurile schimbătoare în care trăim, incluzând 100 de pagini de informaţii adiţionale şi o nouă secţiune care pune la dispoziţie directive de urmat pentru generarea succesului în mediul digital. De peste 10 ani, cartea „Principiile succesului” s-a răspândit în 108 ţări şi 30 de limbi fiind mai mult decât o simplă colecţie de idei bune; ea includzand 64 de principii universal valabile utilizate de oameni de-a lungul vremii.

Principiile studiate, învăţate şi practicate de autor  in “Principiile succesului” (The Success Principles) sunt rezultatul acumulat intr-o perioadă de 30 de ani şi reprezintă un ghid util care va ajuta orice persoană să plece din locul în care se află pentru a ajunge în locul în care îşi doreşte să ajungă. 

Cartea include şi poveşti inspirante ale oamenilor din companii, ale atleţilor de top, ale celebrităţilor şi ale altor oameni care şi-au atins scopurile şi au atras succes şi abundenţă în vieţile lor, prin aplicarea acestor principii fiind structurată în 6 părţi.

Prima parte, „Fundamentele succesului” include 25 de capitole cu noţiunile de bază absolute de aplicat ca să puteţi ajunge de unde sunteţi acum acolo unde doriţi să fiţi.

Partea a doua, „Transformă-te pentru succes” povesteşte despre munca interioară necesară înlăturării blocajelor mentale sau emoţionale care pot ţine succesul departe de dumneavoastră.

Partea a treia, „Construieste-ţi echipa de succes” dezvăluie cum puteţi construi diferite tipuri de echipe de sprijin care să vă ajute să vă accesaţi înţelepciunea interioară.

A patra parte, „Creează-ţi relaţii de succes” vine cu un număr de principii şi tehnici practice care să vă ajute să construiţi şi să menţineţi relaţii de succes.

Mai departe, a cincea parte, „Succesul şi banii” vă va învăţa cum să dezvoltaţi o conştiinţă mai pozitivă a banilor şi, în final …

… a şasea parte, „Succesul în era digitală” povesteşte despre resursele digitale care ne ajută să ne propulsăm afacerile în contextul actual.

Cele 67 de principii abordează teme diferite precum: asumarea responsabilităţii, definirea scopului cu care ne-am născut, a obiectivului dorit, credinţa că orice este posibil, încrederea în sine, renunţarea la gânduri negative şi concentrarea pe câte un lucru până la atingerea scopului final.

Responsabilitatea este un concept pe care majoritatea oamenilor îl ignoră sau de care se dezic. Însă, mai toţi considerăm că ni se cuvine o viaţă extraordinară şi că cineva, undeva, trebuie să ne ofere asta. Acel cineva trebuie să ne facă fericiţi, să ne prezinte oportunităţi excelente de care ne putem folosi, să ne garanteze vremuri fericite cu familia şi relaţii personale armonioase. Adevărul este că singurii responsabili de calitatea vieţilor noastre suntem noi. Totul este un rezultat a ceea ce facem sau a ceea ce nu facem. 

Mai mult, fiecare dintre noi se naşte cu un scop. Este esenţial să îl descoperim, conştientizăm şi să-l onorăm. Oamenii de succes petrec timp încercând să-şi dea seama de ce se află pe această planetă şi, după ce îşi dau seama, îşi urmează scopul cu pasiune şi entuziasm. Acest scop, odată identificat, ne ajută să ne stabilim un obiectiv şi ulterior o hartă cu fiecare pas pe care trebuie să-l facem pentru a genera succesul. Unul dintre motivele pentru care oamenii nu primesc ceea ce vor este că acela că ei încă nu s-au hotărât ce anume vor. Definiţia succesului diferă pentru fiecare om în parte. Credinţa că orice este posibil şi renunţarea la nemulţumirile constante ne ajută să ne urmăm drumul ales şi să schimbăm situaţiile pe care le considerăm neplăcute. Încrederea în sine ajută la asumarea responsabilităţii pentru deciziile pe care le luăm, conştientizând totodată că avem puterea interioară de a face orice, schimba orice şi deveni orice. Gândurile nesuportive nu ne ajută să ne îndeplinim scopurile ci mai degrabă ne îndepărtează de la calea pe care vrem s-o urmăm.

Folosind “Principiile succesului” ca pe o ghid pe care sa il personalizezi dupa peronalitatea ta vei învăţa cum să iti ameliorezi încrederea în propriile forţe, cum să abordezi provocările zilnice pentru a-ti realiza dorinţele si mai ales cum sa iti gasesti singur calea pentru a-ti indeplini acele dorinte.

[button url=”http://” target=”” size=”small” style=”golden” icon=”” popup=”” title=””]Comandă „Principiile succesului” de Jack Canfield[/button]

Jack Canfield este un autor şi speaker motivaţional american, coautor al seriei “Supă de pui pentru suflet”, cu peste 250 de titluri şi 500 de milioane de copii în print în peste 40 de limbi. Jack Canfield este fondator şi CEO al The Canfield Training Group în Santa Barbara şi Fondator al Self-Esteem în Culver City, California. El deţine un record în Guinness Book pentru că a avut 7 cărţi în clasamentul de best sellere New York Times în acelaşi timp.