SERVICII DE MARKETING ONLINE AISUCCES

Share

Scopul principal al oricarei afaceri, fie ca produce/distribuie produse sau servicii de orice natura, este profitul. Pentru aceasta este nevoie de o crestere continua a vizibilitatii si notorietatii precum si de mai multi clienti. In acest sens, Internetul si social-media reprezinta un potential pe care daca nu il folosesti tu, in mod eficient, o va face cu siguranta altcineva iar cel care va avea de pierdut vei fi doar tu!

Pe de alta parte, desi pare simplu si usor de folosit, ai nevoie de cunostinte solide de marketing si psihologie comportamenta a utilizatorului din mediul online pentru ca sa faci conexiunile necesare. Nu functioneaza altfel si nu vei avea nici o sansa sa ajungi la utilizatorul potrivit pentru ca sa ii intelegi preferintele daca nu folosesti mesajele cele mai adecvate si canalele si instrumentele cele mai potrivite.

Din fericire, noi suntem aici pentru tine, si  iti punem la dispozitie cunostintele si experienta adunata in ultimii 5 ani prin consultanta si servicii de optimizare site, Wordpress, marketing si promovare online, SEO, campanii de PR, promovare Facebook si social-media, branding si realizare site.

PublicitatePlatitaPromovare si Marketing online 

In era digitala in care traim marketingul si publicitatea sunt cheia vanzarilor! Prezenta si promovarea online poate deveni un atu si este absolut necesara pentru orice companie, mai ales datorita faptului ca timpul petrecut de utilizatori pe internet este în continua crestere. Internetul te poate ajuta in cresterea si extinderea afacerii, in promovarea acesteia, in comunicarea cu clientii si mai ales in atragerea de potentiali clienti.

Avantajele promovarii in mediul online il reprezinta: costurile substantial reduse, targetarea foarte exacta a publicului caruia i te adresezi, viralitatea si viteza de propagare a mesajelor,  flexibilitatea si adaptabilitate campaniilor in timpul desfasurarii lor, estimarea, controlul si verificarea rezultatelor in timp real,

Serviciul de promovare si marketing online se adreseaza oricarui tip de afacere care doreste expunere, promovare si marketing online si presupune:

 • Analiza prezentei online,  analiza grupului tinta, a profilului de business, a concurentei etc;
 • Stabilirea obiectivelor;
 • Stabilirea mixului de promovare online (mediile, metodele si strategia de promovare si comunicare);
 • Crearea conturilor in diverse retele sociale, actualizarea lor;
 • Realizarea campaniilor de marketing online care sa  genereze vanzari si clienti;
 • Optimizarea si evaluarea.

Serviciul de promovare si mail marketing pentru evenimente unice sau repetitive: cursuri, traininguri, seminarii, tabere (bootcamp-uri), workshop-uri prin campanii exclusive, banere publicitare, advertoriale, insert in newsletter, direct marketing, branding de sectiune.

social-media-prPR si Social-Media

Rolul PR-ului nu este sa promoveze bunuri sau servicii pentru a mari vanzarile, acesta fiind rolul marketingului. Totusi, pentru a face fata acum avalansei de consumatori care isi exprima multumirea sau nemultumirile legate de servicii, produse sau branduri pe bloguri, in retele sociale sau pe forumuri, PR-ul si Marketingul trebuie sa-si aduca contributia astfel incat sa eficientizeze si sa afraga, nu sa indeparteze. Mediul online nu mai poate fi ignorat de nici o companie care tine la imaginea ei. Noi va putem ajuta sa comunicati mai eficient cu clientii si cu presa folosind retelele de social-media, prin monitorizarea, moderarea si gestionarea discutiilor cu fostii, actualii si potentialii clienti, sprijinindu-va in prevenirea si aplanarea crizelor de imagine care pot aparea online.

Serviciul de PR si Social-Media se adreseaza oricarei firme sau companii dar si persoanelor care doresc sa-si construiasca un brand si o afacere online, si presupune:

 • Monitorizarea si/sau actualizarea conturilor din diverse retele sociale (Facebook, Google+, Twitter, Linkedin, Pinterest, YouTube s.a);
 • Administrare si/sau monitorizare online site-uri, bloguri;
 • Gestionarea de comunitati din social-media: Facebook, LinkedIn, Google+, Twitter, blog de companie;
 • Coaching si training pentru initierea, administrarea si/sau utilizarea eficienta a social media;
 • Promovarea si/sau organizarea de materiale si evenimente educationale (carti, cursuri, traininguri, seminarii, bootcampuri);
 • Consultanta pentru alegererea strategilor potrivite produsului sau serviciului tau, pentru a eficientiza folosirea social-media;
 • Realizare si distribuire comunicate de presa;

web-designCreare Site si Web Design

Ne place sa ajutam clientii sa aiba o prezenta de impact online, sa transmita cel mai bine ideile lor catre clienti si parteneri cu ajutorul internetului construindu-le site-uri cu un design placut si personalizat. Plecand de la coaching si consultanta pentru a alege cea mai buna solutie, te putem invata sa iti construiesti propriul site (daca asta doresti), continuam cu stabilirea graficii si discutam permanent cu clientii pentru a ajunge la rezultat final dorit.

 • Site-uri de prezentare firma (companie);
 • Pagini speciale pentru campanii de marketing si evenimente;
 • Versiuni mobile pentru site-uri;
 • Hosting website;

MotionGraphicBranding & Multimedia

Putem oferi solutii complete de marketing, uneori fiind nevoiti sa cream identitatea unui brand plecand de la zero pana la produsul finit, fie ca vorbim de un site sau de un material de prezentare tiparit.

 • Branding;
 • Grafica pentru materiale promotionale – bannere, brosuri, pliante, afise, carti de vizitati alte materiale grafice.
 • Fotografie de produs;
 • Realizarea de spoturi video –  concept, text, scenariu, filmare si editare;

Coaching si training personalizat

Mi-ar placea sa colaboram, deci trimite-mi un email la  contact@aisucces.ro,  suna la 0745.652.220 pentru o discutie lejera. Sau trimite-mi o un mesaj daca iti este mai simplu. iti voi raspunde in cel mai scurt timp. Promit!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.