10 Speech-uri care iti pot trezi idei de milioane

Ideea unei liste cu speech-uri inspirationale ale unor antreprenori de succes care pot da acel moment de a-ha si acea idee de milioane la fiecare vizionare mi-a venit in urma unei discutii de vacanta, cu un prieten care se afla in curs de certificare la un curs de coaching

Fiecare dintre cele 10 speech-uri pot da nastere la idei de milioane atat unui posesor de afacere care isi doreste promovarea unui produs, sau mai multi clienti, ori poate fidelizarea acestora cat si unui tanar care isi doreste sa porneasca un start-up. De aceea, te invit sa urmaresti toate cele 10 speech-uri (chiar daca unele abunda de un limbaj mai colorat); SA REALIZEZI INSA  … ca fiecare dintre aceste inregistrari sunt de la evenimente de afaceri majore. Astfel ca poate fi interesant de urmarit care a fost reactia publicului. 

Motivul pentru care am decis sa alcatuiesc aceasta lista este acela ca fiecare speech contine informatii extrem de valoroase si o schimbare de paradigma.

Dupa ce am trecut prin numeroase discursuri care abordau o paleta variata de teme am considerat ca acestea sunt cele mai profunde, ca mesaj transmis. Daca consideri ca exista vreunul dintre ele care nu merita a fi urmarit … nu o face. Dar eu cred ca vei gasi in fiecare dintre ele informatii extrem de captivante si … sigur vei avea cel putin un moment de a-ha!

Vizionare placuta!
Adrian  

  1. Gary Vaynerchuk Keynote – Online Marketing Rockstars 2015 (despre online marketing) 
  2. Jeremy Gutsche – Innovation Keynote (despre inovatie)
  3. Steve Jobs – Innovative speech (despre inovatie)
  4. Carlos Gil – 54th Annual American Marketing Association Keynote (despre social media marketing)
  5. Neal Goldman, CEO and Founder of RelSci, Keynote Speech at Cornell's Entrepreneurship Summit 2013 (despre antreprenoriat)
  6. Guy Kawasaki – Alt Summer 2015 Keynote (despre social media)
  7. John Paul DeJoria – Entrepreneurship Conference Keynote 2011 (despre antreprenoriat)
  8. Chuck Gallagher – iShares Business Ethics Presentation (despre etica in afaceri)
  9. Tony Robbins – Despre fortele interioare care ne conduc sa facem tot ceea ce facem, TED Conference Keynote 2006 (subtitrat in romana)
  10. Shiv Khera – Business Keynote, India Entrepreneurship Summit (despre motivarea echipei tale)

P.S. Ai si tu vreo propunere?

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: